Anadolu Üniversitesi Sınavları Sonrası Paylaşım

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
Hafta sonu ara sınavlarımız bitmiştir. Darısı yılsonu ve bütünleme sınavlarına...
Kimimiz sevinçli, kimi üzgün sınav bittiği gibi büyük bir yük kalktı üstümüzden.
Cumartesi ve Pazar günü sorulara öyle adapte olmuşum ki, inanın çıkınca boynumda bir ağrı oluştu...
Düşünün bir 14:30 da başlayıp 17:20 gibi biten bir sınav ve 4 dersle ilgili testleri çözmek inanın çok yorucuydu...
ınşallah sonuçlar iyi olur... Sınıfı geçeriz...

Arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz , fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir topik oluşturmak istedim. Sınav günleri yaşadığınız herşey hakkında her konuyu burada paylaşalım. Adresleri rahat bulabildinizmi, sorular nasıldı, çalışılan AÖF kitaplarıyla sorular arasındaki paralellik... Olumlu yada olumsuz her konuya açık bir forum... Sınav sonrası yaşadıklarımız , duygu düşünceler... beklentiler...
Hepinize başarılar diliyorum.... a.s.

Son düzenleme:
valla bende öğlenden sonra girdim bir ders hariç diğerlerini yüksek bekliyorum..düşük beklediğim ders ise atatürk ilkeleri..off o kadar çalıştım ama zorlandım sınavda.geçerim ama yüksek bi puanla değil herhalde...

valla bende öğlenden sonra girdim bir ders hariç diğerlerini yüksek bekliyorum..düşük beklediğim ders ise atatürk ilkeleri..off o kadar çalıştım ama zorlandım sınavda.geçerim ama yüksek bi puanla değil herhalde...

Çalışınca sorular iyi geliyor değilmi?... inşallah geçersin canım... :Saruboceq:a.s.

evet baya bi çalıştım ama tam sınav öncesi gribe bi yakalandım sorma gitsin.gözler burun sular seller gibiydi,halada iyileşmiş değilim o yüzden zaten zorlandım....aman hayırlısı bakalım ne olacak inşallah sende geçersin

ben hem sabah 3. sınıf derslerine hem de öğlen 4.sınıf derslerine girdim resmen o okuldan bu okula koşturdum diyebilirim çok kolay bir sınav değildi benim için inşallah geçerim inşaallah geçeriz:hooray:

arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak meraktan ölcem ya:KK43:

arkadaşlar sınav sonuçları ne zaman açıklancak meraktan ölcem ya:KK43:

Sınav sonuçları muhtemelen 24 nisan 18.00dan sonra önce cep tellerine bildirilir hemen peşinden nette açıklanır yoğunluk oluşabilir 30dk-60dk arası siteye giremeyebilirsiniz...Hem sınav daha yeni bitti bu ne acele :)

valla bende çatlıyorum:) özellikler maliyet muhasebesinin sonucunu çok merak ediyorum :)

Arkadaşlar sınav soruları ve cevaplarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz...

http://eogrenme.anadolu.edu.tr den Fakülte listesinden Sınav Sorularını seçerek erişebilirsiniz...

bilginize...

ben sınavlara hep 5 dk geç girdim cumartesi sınavına giderken yolda kaza olmuş çok kötüydü 3 genç sınava giderken kaza yapmış 3 ü de öldü çok üzüldüm üstelik komşumuz çıktılar daha bir üzüldüm. bizleri ilçeden bursanın en ücra köşesine sınava yolluyorlar cumartesi sınavları olduğunda trafik felç oluyor resmen moralim çok kötü idi ama yinede 30 ve üstünde bir puan alsam yeter gibi zaten 3 dersim var 1 inden geçsem 2. sınıfa geçiyorum ama hedefim 3 ündende geçmek..

ben sınavlara hep 5 dk geç girdim cumartesi sınavına giderken yolda kaza olmuş çok kötüydü 3 genç sınava giderken kaza yapmış 3 ü de öldü çok üzüldüm üstelik komşumuz çıktılar daha bir üzüldüm. bizleri ilçeden bursanın en ücra köşesine sınava yolluyorlar cumartesi sınavları olduğunda trafik felç oluyor resmen moralim çok kötü idi ama yinede 30 ve üstünde bir puan alsam yeter gibi zaten 3 dersim var 1 inden geçsem 2. sınıfa geçiyorum ama hedefim 3 ündende geçmek..

Öncelikle sana geçmiş olsun birtanem kötü birgün geçirmişsin anlaşılan üstelikte sınav günü moral iyi olması beklenirken, ölen arkadaşlara Allahtan rahmet diliyorum.
İnşallah sınıfını geçersin canım benim... a.s

hazırlıktayım bu sene 4 dersten 3 ü süperdi ama iktisatı attım ne yazıkki:1no2:

ya ben matematiği veremeyeceğim,ne yapacam çok üzülüyorum
ailemde kızacak,diğer derler neyse ama matematik benim için öyle bir bela ki:KK43:

sorular çıklandıktan sonra hepsini kontrol ettim 65ten aşağı notum yok çok şükür

mağlesef sabah sınava giderken bende gördüm o kazayı trafik çok sıkışıktı ne oldu acaba dedik sonra babam bakma kızım dedi çok feci bir kazaydı bir oğlan yerde yüzüstü yatıyordu.Ankara ylu üzerinde ldu kaza çok feciydi Allahım ailesine sabır versin.araba resmen ikiye bölünmüş büzülmüştü...sınava girerken bu olaydan çok etkilendim.

ya ben matematiği veremeyeceğim,ne yapacam çok üzülüyorum
ailemde kızacak,diğer derler neyse ama matematik benim için öyle bir bela ki:KK43:

bende aynı durumdayım ailemin kızması gibi bi durum yok ama ben üzülüyorum ne yapsam ama suan kursada gıdemıyorum kendı calıssam ama nasıll:eek:klava:

bende aynı durumdayım ailemin kızması gibi bi durum yok ama ben üzülüyorum ne yapsam ama suan kursada gıdemıyorum kendı calıssam ama nasıll:eek:klava:

ben kursada gittim malesef
yazılmayacaktım mata aslında
biliyrm çünkü kendimi,yapamayacağımı,özel alırsam ancak
oda olmayacağına göre:KK43:
bütte kursatayım gibi
hocada çok kızacak,kalacam ben hocam dediğimde bi sakın diyişi vardı ki:KK43:

X