Anadolu Üniversitesi AÖF - Çocuk Gelişimi Bölümü Okuyanların Paylaşım Alanı

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Çocuk Gelişimi

Programın Amaçları
Çocuk Gelişimi Önlisans Programının amacı, 0-18 yaşlar arasındaki tipik ve atipik gelişim gösteren, korunmaya muhtaç, çalışan, mülteci, suçlu ve hastanede yatan çocukların zihinsel, dil, motor, sosyal, duygusal gelişimlerini ve öz bakım becerilerini değerlendirebilen, tüm gelişim ve beceri alanlarını destekleme konusunda çocuğa, aileye, eğitimciye ve topluma hizmet sunan insan kaynağı yetiştirmektir.

İş Olanakları
Çocuk Gelişimi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul öncesi eğitim kurumlarında, özel eğitim kurumlarında, Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerin çocuk kliniklerinde, rehabilitasyon merkezlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kurumlarda istihdam edilebilme olanağına sahip olurlar.

ilk mesaj benden olsun haydi Bismillah başlıyoruz hayırlara bereketlere vesile olur inşallah.... benim bu sene başlayacaklar burada buluşalım.... şimdiden başarılar diliyorum....

arkadaşlar merhaba
aöfnin bil.muhasebe mezunuyum
bende aöf nin 2 yıllık önlisans çocuk gelişimi istiyorum fakat uygulamalı ders diye birşey okudum aöf sitesinde
bu uygulamalı ders bir kreşde falan mı oluyor nasıl yapılıyor bilginiz varmı

arkadaşlar merhaba
aöfnin bil.muhasebe mezunuyum
bende aöf nin 2 yıllık önlisans çocuk gelişimi istiyorum fakat uygulamalı ders diye birşey okudum aöf sitesinde
bu uygulamalı ders bir kreşde falan mı oluyor nasıl yapılıyor bilginiz varmı
Üniversite mezunu olduğunuz için Erzurum Atatürk üniversitesine 2 yıllık bölüme yazılırsınız sınavsız olarak aöf.

Hayır hayır ben bu uygulama dersini soruyorum tam olarak nedir krese yada bir çocuk esirgeme gibi bir kurumuna mi gidiliyor

Bende kayıt yaptırdım bugün ama telden. . Nasıl çıktı alıcam? Bide şifre almak için uğraştım ama şifreyi alamadım.
Kayda giderken neler götürmeliyiz?

Bende kayıt yaptırdım bugün ama telden. . Nasıl çıktı alıcam? Bide şifre almak için uğraştım ama şifreyi alamadım.
Kayda giderken neler götürmeliyiz?
Bir internet kafe ya da okul ya da dershaneden yapabilirsin, çıktıları aldıktan sonra kağıtların birinde ne kadar ücret yatıracağın yazar gidip vakıfbank atmden onu yatıracaksın, sonra oradan aldığın belgeyide alıp büroya gideceksin ayrıca kağıtlardan birinde götürmen gereken belgeler var orada extra birşey götürmen gerekip, gerekmediği yazar

ayır hayır ben bu uygulama dersini soruyorum tam olarak nedir krese yada bir çocuk esirgeme gibi bir kurumuna mi gidiliyor
bilgisi olan yokmu

Hayirli olsun canim basarilar dilerim
Bende kayitlari bekliyorum
Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederim

teşekkür ederim
Ya banada bi cevap yazaanız Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederim

teşekkür ederim

Ya banada bi cevap yazaanız Merhabalar çareyi buraya yazmakta buldum ben muhasabe finasman dış ticaret mezunuyum liseden üniversite hiç okumadım ygsadan iki yıllık açık öpretimden okumak istiyorum falat kaç puan almam gerek girme sansım varmı bazı yerde kız meslek liseleri girebilir yazıyordu bana yardım cı olacak birisi varmı şimdiden çok teşekkür ederim

Meslek liselerin sınavsız hakkı var kendi bölümlerine sadece ygs taban puanları.

Anadolu üniversitesi taban puanı 306 küsür.
Erzurum Atatürk üniversitesi taban puanı 282 küsür.

Meslek liselerin sınavsız hakkı var kendi bölümlerine sadece ygs taban puanları.

Anadolu üniversitesi taban puanı 306 küsür.
Erzurum Atatürk üniversitesi taban puanı 282 küsür.
Teşekkür ederim internettede 250 civarı yazıyodu acaba sadece sözel yaparak kazanabilirmiyim açık ünni ersite

X