• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana vatan kan ağlıyo :)

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
kızlarrr aranızda benim gbi olan varsa lütfen yardım edin ben geçen hafta pazar günü adet oldum bugün 10 gün oldu ve çok geliyo korkmaya başladım hiç bu kadar uzun süre adeti gelen varmı hani son günki gbi değil baya baya çok geliyo :( yardımcı olursanız çok sevinir kadın olmak ne zor yaa sorunlar hiç bitmiyo :/

kızlarrr aranızda benim gbi olan varsa lütfen yardım edin ben geçen hafta pazar günü adet oldum bugün 10 gün oldu ve çok geliyo korkmaya başladım hiç bu kadar uzun süre adeti gelen varmı hani son günki gbi değil baya baya çok geliyo :( yardımcı olursanız çok sevinir kadın olmak ne zor yaa sorunlar hiç bitmiyo :/

3 unden az, 10 unden fazla suren kan adet deıl hastalıkla alakalı dıye duymustum canım...devam ederse hemen telas yapma tabıkii ama dr a gıt bnce

selam gecmis olsun canim addetin gec geldiyse rahim ici fazla kalinlasmis olabilir dogal olarak cok faza kan gelir ama normal zamaninda geldyse 10 gunu gecince dra git belki kist gibi bisiy olusmustur

kızlar gittim bugün dr dayanamdım korkarım kadın hastalıklarından ben :) hastalığım gününde geldi ama bitmek bilmiyo bana yumurtalıklarımın temiz oldğunu söledi ve bi hap verdi PRİMOLUT-N diye bi ilaç bunu 15 gün kullancakmşm pazartesiye kadar kanamam durmazsa tekrar kontrole gitcem anlamdım neden böle büyük ihtimalle stresten diye düşünyrum ben :/

Back