P
pira
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pira
-
pira merhaba,haberiniz vardır ama ben yinede paylaşmak istedim..anasınıfı öğretmenliğinde 2 yılllık önlisans bitirenler açıköğretimden 4 yıla tamamlayabiliyorlar..böylesi sizin için daha iyi olmaz mı?elinizde lisans diploması olur..tabi sizin için şartları yine siz daha iyi bilirsiniz..
ben onlısans mezunuyum halk egıtımde 2 yıl daha egıtım alırsam ögretmenlık hakkı oluyormu
şimdi arkadaşlar çocuk gelişimi
1. 2 yıllık örgün öğretimler var sınavsız geçiş yapılanlar,
2. eskişehir anadolu üni.açık öğretim fakültesinde 4 yıllık okul öncesi öğretmenliği,
3. fakültelerin 4 yıllık örgün öğretim okul öncesi,anaokulu öğretmenlikleri var..
azelciğim benim senin yazdığından anladığım şu canım. diyelimki ben ankarada okulöncesi okuyorum 4 yıllık ve 2 yılın sonunda oradan ayrıldım o zaman eskişehirdeki açık öğretimde kalan 2 yılı okuyabilirim. çünkü önlisans diyor ya 2 yıllık yada açık öğretim demek bu.ben 2.yılı okuyup bırakırsam o zaman önlisans yapmış oluyorum ve açık öğretime geçiş yapabiliyorum çünkü o bölüme girerken zaten össde yeterli puanı almışım 4 yıllık kazanmak için..bu arada açık öğretimdeki okul öncesi öğr. diğer açık öğretim bölümlerinden farklıdır çünkü 2000 kontenjan var ve össde barajı geçmek yetmiyor 330 larda puanı o yüzdende 2 yıllıklara sınavsız geçiş yapanlar bu bölüme dikey geçiş yapamıyorlar. ancak dikey geçiş sınavında başarılı olanlar yapabiliyor.
arkadaşım bende bir aöf okulöncesi öğretmenliği okuyan biri olarak açıklayacaktım, ama çok güzel açıklamışsın tam ben böle anlatcaktım bana gerek kalmadı... süpersin...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?