Doğuma Hazırlık Ana kucağını hangi marka aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canim ana kucagi bütün markalari arastir yapilari birbirinden cok farkli degil sadece,sunlara dikkat edebilirsin:
bas boyun koruma yeri, kumasinin cikarilip yikanabilir olmasi, eger istersen anti alerjen kumas, agirliginin 4kg ´yu gecmemesi,...
birde bebek yeni dogdugunda kullanmak icin ekstra yenidogan icin ana kucaginin kavisini azaltan minderler var mutlaka onlardan al.
ben pierre cardin travel sistem aldim kumas yikanabiliyor ve yumusak.150 tl civariymis. chicco markalilar da cok güzel görünüyorlar ama fiatlari biraz fazla geldi bana

chicco aldık canım fıyatı da 98 tl ye. netten aldık. iyi araştırmak lazım fıyat vs konularını ...tabi fıyatı ucuz dıye bılınmeyen siteden de alınmaması gerekır...

Son düzenleme:
canım biz bebeconfort aldık araba ve otokoltuğu olan bi model ikisini673 tl ye aldım jokerden tavsiye ederim hem puseti kople çıkıp ilk altı ay bir yıl onu araba olarak kullanabilirsin oto koltuğuda yaparsın bi arkadaşımda bir üst modelini aldı 873 tl ye tavsiye ederimm ,
aynı tarz chicco ürünler 1000 tl üstü

Bu ara da 110 lıra anakucagıydı arabasını da yıne aynı marka aynı renk aldık ama 2010 modelı deıl o da 190 a geldı

Jenny aldık.. Daha kullanmaya başlamadık ama diğer markaların yarı fiyatına.. 6 ay kullanacağını düşünürsek...

X