Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi ana kucağında uyuyan bebeğim.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
selam arkadaşlar oğlumm tam 5 aylık .gece beşiğine yatırıyorum 3 saat uyuyor sonra beslenmek için uyanıyor mamasını veriyorum bidaha beşikte uyumuyor sonra ana kucağına koyuyorum orda bir güzel uyuyor.uykusunun büyük bölümü ana kucağında geçiyor.neden böyle yapıyor anlamadım. :44:

Bazı bebekler iki büklüm uyumayı severler.Anne karnındaki rahatı bulurlar.Benim bebeğimde ana kucağında çok mutlu ve uyuyor ama ben onda yatırmak istemiyorum sanki rahat edemezmiş,bir yerleri ağrırmış gibi geliyor bana.

aynen bende o yüzden yatırmak istemiyorum sanırım bir an önce beşiğinde uyumaya alıştırmam lazım.ana kucağı küçük gelmeye başladı çünkü

benimki 1 yasında hala anakucagında uyuyo kocaman karyola besigi var ona koyarsam enfazla 1 saat uyuyo hemen uyanıyo yuzustu donup ayaga kalkıyo gozu kapalı
ikiyana sallanan anakucagı var onda uyuyo bikez kırıldı sanayide yaptıdık :)

benim oğlan kucağımda asla uyumaz.Çok fazla sıkıntıya gelemez.Zaten bu yüzden zar zor 1,5 ay emzirebildim.Ana kucağında sallanmak hoşuna gidiyor sanırım.Hele bu aralar çok fena oldu ev işi yapamaz oldum sürekli onunla ilgilenmemi istiyor.

ıkı aylık oğlum anakucagında uyuyor allahtan dogumdan ıtıbaren kullanan model :)) dr sordum ıkı saatten fazla yatırma dedı hem sallandıgı ıcın cok rahat edıyor

benım mınnak daha 1 aylık ama oda anakucagını sevıyor
yatagında 2 saat uyurken anakkucagında 4 saat uyuyor
uykuyuda anakucagında dalıyor

Benim kızımda 2.5 aylık ve en rahat ettiği yer ana kucağı... Oyun parkını henüz küçük olduğu için kurmadık ve küçük sallanan beşiklerden aldık odalar arasında rahat taşıyabiliriz diye ama ana kucağında saatlerce uyuyan çocuk o beşikten nefret ediyor... Sanki ana kucağında rahat edemiyo gibi geliyodu bende yatırmak istemiyordum ama hepsi aynıysa bebeklerin demekki rahatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…