• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ana kucağı tavsiyesi

akademisyon

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
550
1.734
33
Merhaba arkadaşlar ana kucağı arayışındayım. Kullanan arkadaşlardan fikir istiyorum acaba otomatik olanlardan mı almalıyım yoksa normal manuel olanlardan mı. Bebeğimin doğmasına 3 ay var yavaştan almak istiyorum.

Size tavsiyem bebek doğduktan 20 gün sonra babybjörn oyuncaklı 6 aylık kiralama yapın.
Bebeğim doğmadan önce ikinci el otomatik sallanan müzikli titreşimli ana kucağı aldık. Kızım içinde asla durmak istemedi. Denemek için babybjörn oyuncaksız bir ay kiraladık. İlk başlarda yine durmak istemedi. Sonra üç aylık oyıncaklı kiraladık. Şimdi eh işte koyduğumda 10 dk civarında oyalanıyor. En azından yemek yerken, mutfağı toplarken duruyor. Çok güzel kaka yapıyor 😂

huggy anakucağı aldık en çok kaka yapmasına yaradı 🤣 içinde çok durmak istemiyor inşallah yakında daha çok alışır. muadillerini fonksiyonlarını çok bilmiyorum bizimki ucuz diye tercih etmiştik.
bir de problem yaşamıştık bir tarafı tam kalkmıyordu hemen yazdım çok hızlı cevap verip ilgilendiler gönderdik birkaç gün içinde tamir edip tekrar gönderdiler.
daha fazla faydalanmak isterdim ama bu bebişle alakalı tamamen o yüzden puanım 7/10

bir arkadaşıma yurtdışından elektrikli olanı hediye gelmişti bebeklerini yanlarına koyarlardı o öylece uyurdu ama o bebiş uyku konusunda genelde sorun çıkarmazdı

Merhaba arkadaşlar ana kucağı arayışındayım. Kullanan arkadaşlardan fikir istiyorum acaba otomatik olanlardan mı almalıyım yoksa normal manuel olanlardan mı. Bebeğimin doğmasına 3 ay var yavaştan almak istiyorum.
Bütçenize uygunsa babybjörn ana kucağı öneririm. Ootomatik olanlar çok kısa süreli kullanılıyor. Babybjörn oyuncaklo çok uzun süre hayatımızı kolaylaştırdı.

Size tavsiyem bebek doğduktan 20 gün sonra babybjörn oyuncaklı 6 aylık kiralama yapın.
Bebeğim doğmadan önce ikinci el otomatik sallanan müzikli titreşimli ana kucağı aldık. Kızım içinde asla durmak istemedi. Denemek için babybjörn oyuncaksız bir ay kiraladık. İlk başlarda yine durmak istemedi. Sonra üç aylık oyıncaklı kiraladık. Şimdi eh işte koyduğumda 10 dk civarında oyalanıyor. En azından yemek yerken, mutfağı toplarken duruyor. Çok güzel kaka yapıyor 😂
Kiralanabiliyor mu. Bende emin olamadım yorumları okuyarak karar vermeye çalıştım ama genelde galiba hep banayken tarzına dönmüşler

Babaybjörn kesin seveceğini bilsem hemen alıcam da biraz pahalı olduğu için muadillerine bakıyordum ama kiralanabilen imkanı varsa o şekilde denemek mantıklı

Babybjörn oyuncaklı +11111
Gerçekten insanın eli koyu iki ayağı ve gözü oluyor. Oyuncak hemen kullanılmıyor ama 2.5-3aylıkkem daha manalı oluyor. Bizim bebiş içinde 2 kere falan uykuya daldı yeni doğduğunda. Uyku ile alakalı bir faydasını görmedim ama onun harici her şey için ❤️

Babybjorn bambaska bisey, ben once 4moms kullandim ama babybjorne gecince hepimiz cok rahatladik. Kiralama tabii yapabilirsiniz, burada sayfa ismi paylasmak reklam olabilir belki emin olamadim

Ay benim dünden beri diğer konudan dolayı kafam yerinde değil, gitmişim kanguru markasını söylemişim..
Ana kucağında babyjorn kullandım

Bu arada babybjörnün muadili Pierre cardin marka Bim e gelmişti bayaaa bir uygundu; biz baktık paramızı boşa mı harcadık diye. Neredeyse birebir aynısıydı. Kumaş farkı vardı, metali çok sallanır az sallanır bilemem ama görüntüsü aynıydı. Bu arada babybjörn ün kendi oturma kumaşında da Türkiye üretimi olduğu yazıyor. Bu sebeple tam ölçüleri alıp çakmış olabilirler gerçekten.

Tiny love markasını araştırabilirsiniz. Ben 2.el aldım. Bebekler otomatik sallananları pek sevmiyormuş

Kinder kraftin 0 6 ay ana kucağı 15 kg da mama sandalyesi olan bir modeli var ben ondan aldim tekerlekli çok güzel bir ürün

Back