• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ana kucağı- oto koltugu

selam ben sıyah olanı bı arkadasım ıcın almayı dusunuyorum umranıyede nerdesınız tam olark

canım ben siyah olanı almak istiyorum numaranı özelden atabilirsen irtibata geçelim hafta içi ümraniyeye geçicem inş.

merhaba

2 tane demiştiniz biri siyah diğeri ne renk ve hala satılmadıysa
bende almak isterim birde resmini koyarsanız diğerinin de iyi olur

Guncel:........................

ben de fiyatı pahalı buldum:) sıfırlarda o fiyattan başlayan var. en az 15-20 de otobüsçüye verirsek bayaa pahalıya gelmiş oluyor. fiyatı ne kadar dersniniz en son. yani burdan aldığımızın bir avantajı olmalı diye düşünüyorum

ben de fiyatı pahalı buldum:) sıfırlarda o fiyattan başlayan var. en az 15-20 de otobüsçüye verirsek bayaa pahalıya gelmiş oluyor. fiyatı ne kadar dersniniz en son. yani burdan aldığımızın bir avantajı olmalı diye düşünüyorum

Canim sende haklisin otobusle kargoyla masrafin artiyor. Ama 50 ye varmi bilmiyorum sifiri hic arastirmadim. Bendeki koltuklar 80 tl fiyati var. Ayrica ben cok az kullanabildim temizler yani bu fiyati hak ettiklerini dusunuyorum. Cok rahatlikla fotolarinida koydum hata. Almayi dusunursen otobus fiyatini ogrenip konusuruz gene.

Back