Ana kucağı önerir misiniz

gulumseyenmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
608
856
Kullanıp memnun kaldığınız ana kucağı var mı? Hangi markayı kullanıyorsunuz link atar mısınız kızlar. 💖 Özellikle kendi kendine sallanan modellerden istiyorum. Çabucak bozuluyor mu kullanışlı mı sizce?

Bende chicco var o sabit güzel bir sıkıntısı yok memnunum hatta ablamın Dı ablamın iki çocuğu kullandı şimdi ben kullanıyorum sonra bir de elele markasının kendi kendine sallanan ana kucağını aldım belki uyur diye ama uyumadı 😁 genel olarak güzel bir ürün ben sevdim ikisini de ama sallananlar genelde 9 kgden sonra pek kullanılmıyor taşımıyor çünkü ve çok çabuk sıkılıyorlar ana kucağında bebeğim içinde uyusun diyorsan sana çok başka bir ürün önerebilirim hayatımı kurtardı

babybjörn manuali aldım. bir de graco’num otomatik ana kucağını abim hediye aldı. henüz kullanmadık hala doğurmadığım için 😂 ama ilk izlenim olarak sevdim

Baby plus salıncak gibi bi model almıştım ben kendi kendine sallamıyodu. Benimki asssla sevmedi ama seven çok arkadaş bebesi oldu. Sans işi biraz. 💔

4 moms elektrikli ana kucağı almıştım. Çok çok memnundum bayada uzun süre kullandım. Çok yardımcı oldu sağolsun bana 😅

X