• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Amymichelson Gelinlik Katoloğu

1degas_back.jpg
2degas_cu.jpg
3degas_front.jpg

normal vatandaş böyle sırtı açık gelinlik biraz zor giyer yaaa yani ben öyle düşünüyorum...
hemde öyle böyle değil neredeyse kalçasına kadar açık baksana :)))

emeğine sağlık :)

güzeller aslında ama ne bileyim sanki sabahlık gibi duruyor kimisi. alışık değiliz herhalde böyle gelinliklere :)

bı ıkıtanesını begendım egerkı suan evlenseydım sahsen bı kactanesını favorılerıma rasında gıyerdım :) cesaretlıyım :) tabı ozman manekn gıbyıdm eveldnıgımde sımdık gıy deseler gıymemede

valla bunları giymek için süper cesaret lazım.
benim ve nişanlımın o cesareti var ama ailelerin malesef :(
Benim kayınpeder şimdiden öyle çok açık dekolte birşeyler seçmezsin dimi kızım diye laf söyledi bile :)
Hayalimde straplez vardı onu bile askılı yapıcaz heralde zor izin çıktı :))

Bence en azından düğünümüzde karışılmaması lazım dekoltemize, zaten hayatımız boyunca müdahale edilecek yeterince ...eyvahedigeldismile

bence sırt dekolteleri ve sadeliği mükemmel ama etekleri biraz daha kabarık olsaymış daha güzel dururmuş

Gelinlik genelde bir defa giyilir insan içinden geleni giyemezse hayatı boyunca içinde kalır bu, telafisi olmayan bişey bence. Ayrıca gelinliğe karışan kayınpeder ilerde daha nelere karışır kimbilir, Allah korusun öylesinden... bilmiyorumkismile

Gelinlik genelde bir defa giyilir insan içinden geleni giyemezse hayatı boyunca içinde kalır bu, telafisi olmayan bişey bence. Ayrıca gelinliğe karışan kayınpeder ilerde daha nelere karışır kimbilir, Allah korusun öylesinden... bilmiyorumkismile

Nedense ben bu kadar sert bakamıyorum.Düğünlerde hernekadar gençler için gibi görünsede, aslınla ailelerin bir gösterisi bence.Bu yüzdende aileler onları temsil ettiğimiz için kendilerini düşünüyorlar. Benim kayınpederim normalde hiçbirşey söylemez kılığıma kıyafetime,nişanlımda karıştırmaz zaten.
Böyle özel günlerde sırf hayalimiz diye yaşlı insanları kırmayı doğru bulmuyorum, çünkü onların kalbi kırılınca Allahtan mutlaka başka biryerden bir aksilik çıkıyor.
Alt tarafı bir gelinlik, hayal falan aslında boş :) Gönüller bir olsun

Back