• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Amy'den maske tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Amy

22october2013-PresentDay
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
529
37
643
mrb. kızlar size bir maske tavsiye edeceğim cildinizde sivilce leke siyah nokta ölü hücre kir vıcık vıcık yağ ıyyy dedircek parlak görünüm ne kötülük varsa hepsine çooo..k iyi gelecek eminim suratı trafik lambası gibi olan ablamın(bıyık kısmı koyu alın kısmı orta yanakları açık renkti:D) cildini muhteşem yaptı saydığım her sorun vardı yalnız maskeyi bi kozmetikciden almış 42 tl kadar fiyatı ama değiyo şahsen ben 3 kez kullandım sınav stresinden suratım mayın tarlası olmuştu ilk kullanımda çok şey farkettiriyo $Images0406.webp$Images0407.webp
fotoğraflar bunlar biz 3 kızız hepimize iyi geldi umarım bulursunuz cilt sorunlarınıza çözüm olur :54:

canım bende bu maskeyi araştırıyordum :D
bende kırmızı sivilce lekeleri var parası neyse veririm yeterki gitsinler artık :(
ama ben maske yapınca sivilcelerim dahada artıyo bunda öyle bişey oldu mu?
gerçi lekelerim geçse yeter:D

maske ilk kullanımda çok güzel etki yaratıyo lekelerine herşeyine iyi gelir harika bir şey canım ya haftada 2-3 kez kullan 2-3 haftada tamamdır ki en kötü lekeler için anında cildini toparlıyo düzeltiyo sivilce gibi herşeyi maskeyi alırsan kuruyup çatlayana kadar tut yüzünde umarım bulursun da yararını en iyi şekilde görürsüncildinde ki renk tonlamasına kadar düzeltiyo:34:

Son düzenleme:
hemen almalıyım :D bendede niveanın derinlemesine temzleyici maske ve bal maskesi var :D çarşamba burun ameliyatı olucam o sargı çıkınca yüzüm ne halde olucak çok merak ediyorum :D bunu şimdiden almam lazm :D
şimdi bal maskesini yapsammı diye düşünmekteyim :D

şimdiden geçmiş olsun tatlım bu maskeyi alana kadar diğer maskelerini nasıl istersen yaparsın ama bu maskeyi alınca gözün başka maske görmeyecek:52: şahsen benim öyle oldu :D

ama yazın kullanmak riskli leke açıcı kremleri....ekim-kasım gibi başlamak daha sağlıklı aslında

markası da innovaymış hep hayal kırıklığına uğrattı beni innova ama bu iyidir belki..

Son düzenleme:
ama yazın kullanmak riskli leke açıcı kremleri....ekim-kasım gibi başlamak daha sağlıklı aslında

markası da innovaymış hep hayal kırıklığına uğrattı beni innova ama bu iyidir belki..

innovanın başka hiç bir ürürünü bilmiyorum ama bu maske gerçekten harika, farketmez ki mevsimler bunun için çünki cildi sorununa göre hallediyo öyle sadece cilt leke açmaya falan özellikli değil ki sivilce lekeleri kırmızı falan onlar, güneş lekesine etki edermi bilmem onu işte çünki güneş lekesi yoktu bizde etki edeceğinide hiç sanmıyorum güneş lekesi için, siyah nokta sivilce ve lekeleri, yağlı karma cilt sorunlarından ton farkı, normal ton farkı (bunlar 3 kızda giderilen sorunlardı etkiye göre yazdım)

inşallah kullanan herkese en güzel şekilde faydalı olur:54:

Back
X