• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Amway Satinique Volumising Hair Cleanser

neenone

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.914
218
373
Hanımlar ben bu şampuanı yeni aldım ve daha kullanmadım. Aranızda kullanan varsa saçınızda ne gibi değişiklikler gördüğünüzü, saçınıza etkisini anlatabilir misiniz?

Ben uzun süre bu şampuanı kullandım daha yeni değiştirdim. Saçlarımda öyle çok bir değişiklik olmadı ama beklentim zaten bu değildi, zarar vermesin yeter diyordum. Normalde şampuanlar saç derimi küçük küçük yara yapar ve saç dökülmem çok olur öncelikle bu şampuanı kullanırken bunların hiçbiri yaşamadım, vadettikleri bu olmamasına rağmen. İkinci olarak saçlarım ince telli ve sönüktür bu konuda biraz etkisini gördüm. Öyle Rejoice reklamlarındaki falan gibi değil tabi ki ama en azından kafama yapışmadı.
Bence denemekten bi zarar gelmez :71:

Ben uzun süre bu şampuanı kullandım daha yeni değiştirdim. Saçlarımda öyle çok bir değişiklik olmadı ama beklentim zaten bu değildi, zarar vermesin yeter diyordum. Normalde şampuanlar saç derimi küçük küçük yara yapar ve saç dökülmem çok olur öncelikle bu şampuanı kullanırken bunların hiçbiri yaşamadım, vadettikleri bu olmamasına rağmen. İkinci olarak saçlarım ince telli ve sönüktür bu konuda biraz etkisini gördüm. Öyle Rejoice reklamlarındaki falan gibi değil tabi ki ama en azından kafama yapışmadı.
Bence denemekten bi zarar gelmez :71:

Bende bugun aldım bakalım baslayacam kullanmaya ben ampullerinide aldım saç dökülmesi cok var bekleyip görecez

Back