Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amway ürünlerinden satınique nazik günlük bakım şampuanı aldım.şimdiye kadar kullandığım en kötü şampundı.1 ltsi 48 YTLkullanıp memnun olan var mı?
Arkadaşım bende kocaelindeyim yanlış ürün vermiştirler sana begenmediysen geri iade yapabilirsin paranıda alırsın
kızlar amway ürün satıcıları arasında bir halka var bizim bi tanıdık var o satıyor 50 kere anlattı bize üye olun falan diye 50 kerede biz güldük nun anlatışını bu arkadaşlar amway ürünleri satıp ne kadar cok satış ve üye yaparlarsa yok zümrütmüş yok elmasmış bir hala zincir oluşturuyorlar bir banka ilede anlaşmaları varmıs paraları oraya yatıyormus trilyoner falan olmayı hayal ediyorlar yurt dışlarına disneylanada falan gitceklermiş ahahhahhhahah semnerlere falan gidiyorlar saadet zinciri gibi hahahhaha boş hayaller peşinde..4 sene oldu bizim tanıdık halaa anlatıyor ama kendini kandırmaktan başka birley yapmıyor etrafındakileride kandırdığını sanıyor işte halaa zengin olamadı daha zamanı değilmiş öle diyor ama hemen ikinci senede yurt dışına çıkıyordu bilmem ne kdr para kazanıyordu falan işte öle anlatıyordu 4 sene oldu hatta bitcek hala çıkıp yurt dışına ve zengin oluyor ahahahhaha:) inanmayın böle safsatalara yaa akıl var mantık var yok amwayın tarlaları varmış organikmiş blmem neymiş..biz arkadaş kırılmasın diye ürün aldık o kadarda para verdik sonra çöpe attık bir kaç üründe dolabın altında son kulllanma tarihini bekliyor ahahhaha iğrenç ürünler sakın almayın bu arada bizim arkadaş keldi diyordu ki amway şampuanı kullanıyormuş sacları için yok saçlarım böle olcak yok şöle olcak tonik aldım kullanıyoruz karı koca cildimiz güzel olacak insanlar sorcak yakında cildine ne kullanıyorsun diye bende amway dicem herkes anlıcak ve arkadaş hala kel hatta dahada kel ahahahhaa ve bunun yanında dediği şu ben kendim kullanmalıyımki etraftaki insanlar beni görüp ne kullanıyorsun cildine sacına diye sorsunlar ben kendi görünüşümle amwayı pazarlamalıyım falan diyordu...Allah akıl fikir versin bu akıl ziyanlığına walla