slm bayanlar aslında sorunum şu yaklaşık 2 aydır pantenin şampuanını saç kremini ve şekillendiricisini kullanıyorum saçlarımda aşırı dökülme var pantene kullanmaya başlamadan önce hiç bukadar dökülmezdi ama kullanmaya başladığımdan beri aşırı dökülüyor.dün gidip loreal elseve aldım çok iyi olduğunu söylediler kullanananlar varmı aranızda..:uhm:
ben pantene i beğenirdim ama tavşanların üstünde canlı canlı deney yaaptklarını öğrendiğimden sonra bıraktım
ama döküyordu saçlarımı evet
bademyağlı yumurtalı ballı ürünler almaya ve hayvanların üzerinde deney yapmayanları tercih ediyorum
demekki pantene herkesde aynı etki yapıyor bende saçımın bukadar döküldüğünü bilmezdim bugün zeytinyağı badem yağıyla bakım yapıcam daha sonra elseve ile yıkıycam bakalım birkaç hafta sonra sonuç ne olucak..
slm bayanlar aslında sorunum şu yaklaşık 2 aydır pantenin şampuanını saç kremini ve şekillendiricisini kullanıyorum saçlarımda aşırı dökülme var pantene kullanmaya başlamadan önce hiç bukadar dökülmezdi ama kullanmaya başladığımdan beri aşırı dökülüyor.dün gidip loreal elseve aldım çok iyi olduğunu söylediler kullanananlar varmı aranızda..:uhm:
pantene berbat valla.
ama ben gliss kullanıyorum,saçlarım bir harika.
tavsiye ederim.hem yumuşak yapıyor hem de bakım yapıyor ve de dökülme yok.
fiyatı da uygun,saç tipine göre de çok çeşidi var.
pantene berbat valla.
ama ben gliss kullanıyorum,saçlarım bir harika.
tavsiye ederim.hem yumuşak yapıyor hem de bakım yapıyor ve de dökülme yok.
fiyatı da uygun,saç tipine göre de çok çeşidi var.
Head and Shoulders
benim saçımı dökmeye başlayınca bıraktım..
çokda methini duymuştum ama.........
bana hiç yaramadı...........
yeşil çaylı şampuanları denemeye başladım
şimdilik memnunum............
bundan önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yani pantene kullanmaya başladığımdan beri aşırı arttı hatta mevsim geçişlerinde bile bukadar dökülmezdi saçım o yüzden şampuandan kaynaklandığını düşünüyorum..:smiley-cool:
bundan önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yani pantene kullanmaya başladığımdan beri aşırı arttı hatta mevsim geçişlerinde bile bukadar dökülmezdi saçım o yüzden şampuandan kaynaklandığını düşünüyorum..:smiley-cool:
olabilir tabi.. saca uygun sampuanı bulmak bazen zaman alabiliyor.. bende elidor kullanırken sacımda hem kepek olustu hemde döküldü.. ama o sene üniversiteyi kazandım ve buranın suyu feci krecli ve havasıda kuru onunda etkisi oldu tabi.. şimdi dove kullanıyorum cokta memnunum..:1closedeyes:
olabilir tabi.. saca uygun sampuanı bulmak bazen zaman alabiliyor.. bende elidor kullanırken sacımda hem kepek olustu hemde döküldü.. ama o sene üniversiteyi kazandım ve buranın suyu feci krecli ve havasıda kuru onunda etkisi oldu tabi.. şimdi dove kullanıyorum cokta memnunum..:1closedeyes:
sacımı boyamadan önce mavi kutudaki terapi olanını kullanıyodum.. şimdi saımda boya oldugu için pembe olanını Boyalı saclar için nemlendiricili olanını kullanıyorum.. dove'un kremide cok güzel.. sac diplerimede degdiriyorum ama bende yaglanma yapmıyo...