Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ampuan sa dkermi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aylin86

eymenim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
465
1
96
38
Manisa
slm bayanlar aslında sorunum şu yaklaşık 2 aydır pantenin şampuanını saç kremini ve şekillendiricisini kullanıyorum saçlarımda aşırı dökülme var pantene kullanmaya başlamadan önce hiç bukadar dökülmezdi ama kullanmaya başladığımdan beri aşırı dökülüyor.dün gidip loreal elseve aldım çok iyi olduğunu söylediler kullanananlar varmı aranızda..:uhm:

inanmıyorum ben bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu peki ne kullanıyorsun önerebileceğin bi marka varmı..

bende eskiden panten kullanıyordum saçım aşırı dokülüyordu şampuanımı değistirdim glıs kullanıyorum

demekki pantene herkesde aynı etki yapıyor bende saçımın bukadar döküldüğünü bilmezdim bugün zeytinyağı badem yağıyla bakım yapıcam daha sonra elseve ile yıkıycam bakalım birkaç hafta sonra sonuç ne olucak..

pantene berbat valla.
ama ben gliss kullanıyorum,saçlarım bir harika.
tavsiye ederim.hem yumuşak yapıyor hem de bakım yapıyor ve de dökülme yok.
fiyatı da uygun,saç tipine göre de çok çeşidi var.

pantene berbat valla.
ama ben gliss kullanıyorum,saçlarım bir harika.
tavsiye ederim.hem yumuşak yapıyor hem de bakım yapıyor ve de dökülme yok.
fiyatı da uygun,saç tipine göre de çok çeşidi var.

teşekkürler cnm şimdi elsevi deniycem bakalım iyi gelmezse gliss alırım ablamda onu kullanıyor çok memnun...a.s.

Head and Shoulders
benim saçımı dökmeye başlayınca bıraktım..
çokda methini duymuştum ama.........
bana hiç yaramadı...........
yeşil çaylı şampuanları denemeye başladım
şimdilik memnunum............

saclarınızın dökülmesi belki şampuandan ziyade beslenme sekliniz kullandıgınız su ve bulundugunuz iklimde olabilir...

saclarınızın dökülmesi belki şampuandan ziyade beslenme sekliniz kullandıgınız su ve bulundugunuz iklimde olabilir...

bundan önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yani pantene kullanmaya başladığımdan beri aşırı arttı hatta mevsim geçişlerinde bile bukadar dökülmezdi saçım o yüzden şampuandan kaynaklandığını düşünüyorum..:smiley-cool:

olabilir tabi.. saca uygun sampuanı bulmak bazen zaman alabiliyor.. bende elidor kullanırken sacımda hem kepek olustu hemde döküldü.. ama o sene üniversiteyi kazandım ve buranın suyu feci krecli ve havasıda kuru onunda etkisi oldu tabi.. şimdi dove kullanıyorum cokta memnunum..:1closedeyes:

dove un hangisini kullanıyorsun canım?

dove un hangisini kullanıyorsun canım?

sacımı boyamadan önce mavi kutudaki terapi olanını kullanıyodum.. şimdi saımda boya oldugu için pembe olanını Boyalı saclar için nemlendiricili olanını kullanıyorum.. dove'un kremide cok güzel.. sac diplerimede degdiriyorum ama bende yaglanma yapmıyo...

elseve sacımı cok doktu hıc dokulmeyen saclarım dokuluodu ve halada toparlanamadılar... suan panten kullanmıorum son qunlerde onunda doktugunu fark ettım... dove yıpranmıs saclar ıcın olanın kullanıodum bı zamanlar.. gercekten ıyıydı .. onu tekrra almayı dusunuorm ama sureklı sampuan deıstıgım ıcınde saclarım dokuluo olablr off :\

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…