Amniyosentez yerine "serbest fetal dna analizi"

merhaba bende bugün biogen firmasıyla görüştüm. test güvenilir dimi? yapan baska firmalarda var ve hepsi farklı fiyat veriyor

Merhaba bende Acıbadem hastanesinde Nifty testi duydum. Bu test hakkında birşey biliyormusunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
güncelleme..
burdan devam etsek.. bu testleri yaptıran var mı sonuçlarını paylaşabilir misiniz?ben geçen hafta değil bir önceki hafta panaroma testi için kan verdim.sonuçları bekliyorum bugün yarın gelir herhalde...aynı durumda olan kimler var?

Ben de tree screen testini yaptırdım, sonuçları bekliyorum; beklemek çok zor ama sonuçlar bir an önce gelsin de istemiyorum. Kafam çok karışık, düşünceler gürültülü bir kuş sürüsü gibi uçuşuyor beynimde.

Merhaba arkadaşlar ben de 37 yaşındayım ilk defa bebek sahibi olacağım.13 haftalık hamileyim.ikili tarama testinde 21 riski vvar dedi doktor.Aminiyosentez olabilirsin dedi diğer hafta için .Ben de onu riskli bulduumu söyledim.Bu sebeple daha ileri bir test daha var dedi sadece kan testi ile sonuçu öğrenebiliyormuşuz.2 bin tl civarı.Gerekirse onu yaptırırım dedim.Bende annemin 42 yaş çocuğuyum Çok şükür herhangi bir sıkıntım yok..:) ama risk var demesi insanı çok kötü yapıyor.bilmiyorum ne yapcağım...

Canim biz o kan testinden yaptirdik cok zor surecti cok agladim psikolojim bozuldu filan neyse sonuc temiz cikti ama tabi ki Allahin isi bu sonucta bunlar tahmin...Dogum yapmama en fazla 10 gun kaldi insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz evlatlarimizi

Bu testle sadece genetik hastalıklar mı belli oluyor? Benim bebeğimin Bi kaç organında problem varmış onlarda belli olur mu amniyosentez yaptırdım ben bekliyorum ama amniyosentez sadece genetik mi diye bakıyomus. Yani demek istiyorum ki organlarıyla alakalı ayrıntılı ultrason da yanılma olmuş olsa bu kan testiyle oda anlaşılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…