• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez testi hk-yardım

Papatyamnm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.907
737
73
Hanımlar bebeğimde yüksek riskli kalp problemleri çıktı. 23.haftaya girdim. Doktor amniyosentez istedi. İstanul üniversitesi çapa tıp fakültesinde iki gün sonra salı günü amniyosentez test randevum var.
Riski anne ve bebek için bayağı ciddiymiş. Düşük riski varmış
Ve Anne ölümleri olmuş enfeksiyondan nadir de olsa🥺

Amniyosentez testi yaptıranlar deneyimlerinize çok çok ihtiyacım var. Gecen gündüzüm bir oldu. Stresten erken doğum olacak diye korkuyorum 🥺

Hanımlar bebeğimde yüksek riskli kalp problemleri çıktı. 23.haftaya girdim. Doktor amniyosentez istedi. İstanul üniversitesi çapa tıp fakültesinde iki gün sonra salı günü amniyosentez test randevum var.
Riskli anne ve bebek için bayağı ciddiymiş. Anne ölümleri bile ölüme nadir de olsa🥺

Amniyosentez testi yaptıranlar deneyimlerinize çok çok ihtiyacım var. Gecen gündüzüm bir oldu. Stresten erken doğum olacak diye korkuyorum 🥺

Strese gerek yok. Amniyosentez testi öyle tehlikeli, zor bir test değil. Lütfen ordan burdan duyduklarınıza inanmayın. Ben hiç öyle riskli ya da test sırasında olumsuz bir şey yaşayan duymadım. Yıllardır yapılıyor bu test hastanelerde. Hem çok önemli bir test.

Strese gerek yok. Amniyosentez testi öyle tehlikeli, zor bir test değil. Lütfen ordan burdan duyduklarınıza inanmayın. Ben hiç öyle riskli ya da test sırasında olumsuz bir şey yaşayan duymadım. Yıllardır yapılıyor bu test hastanelerde. Hem çok önemli bir test.
Evet çok önemliymiş en kesin test buymuş. Yüzde kaç doğruluğu var bilmiyorum. Salı günü yaptıracam 23. Hafta sonuna denk geliyor umarım sorun olmaz haftam biraz büyük olduğu İçin de 🥺

Bende aminiyosentez yaptırmıştım. Basit bir işlem
Ve çok kısa sürüyor
Benim doktorum yanlış hatırlamıyorsam düşük riski için binde bir demişti
Doğruluk payı yüzde yüz diye biliyorum
Diğer konunuzu da okumuştum. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız

Son düzenleme:
Evet risk 1/1000 ama korkmayın perinataloji uzmanı ehil bir kişi yapıyorsa sıkıntısız geçecektir . 18. Haftada ben de yaptırdım . Çok şükür bir sıkıntı olmadı . Basit ve kısa bir işlem. Sonrasında 1 gün istirahat edin kendinizi yormayın .

Evet çok önemliymiş en kesin test buymuş. Yüzde kaç doğruluğu var bilmiyorum. Salı günü yaptıracam 23. Hafta sonuna denk geliyor umarım sorun olmaz haftam biraz büyük olduğu İçin de 🥺

Tam tersi bebek büyük olduğu için test daha rahat yapılır. Küçük olsa daha zor yeri hissedilir.

Back