- Konu Sahibi Pelinsutoprak
30 yaşındayım bende 4 lu tarama testi 1/150 çıktı doktorum amniyosentez olmamı istedi inşallah güzel sonuçlar gelir kac haftalıkken siviyi verdiniz 20 haftalık oldum çok üzülüyorum bu duruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç canını sıkma benimde 1/187 idi 17-18 haftalıkken verdim sıvıyı cnm hiç üzülme bebeğini strese sokma kendinide benim 3 ayım zehir oldu şimdi 28+3 olduk ins sende sağlıklı bir şekilde alacaksın kucağına bak gör dedi dersin 30 yaştan sonra risk başlıyor yaştan dolayı 2 li ve 3 lu test yaptırdın mi bu arada30 yaşındayım bende 4 lu tarama testi 1/150 çıktı doktorum amniyosentez olmamı istedi inşallah güzel sonuçlar gelir kac haftalıkken siviyi verdiniz 20 haftalık oldum çok üzülüyorum bu duruma
Dedigim gibi hiç canını sıkma biliyorum elde deil ama çoğu kişiye bacağı yok kolu yok o su busu var diyorlar Ultrasonda ama bebek bir doğuyor sapasağlamHayir onları yaptirmamistim bağırsaklarda hafif parlaklik gördü ondan sonra 4 lu tarama testi verdim
Bende öyle ne olduğunu bilmek istedim 2-3 gün istirahat etmen lazım ilişki yok sadece tualete kalk başka birşey yapmaSonuç riskli çıkınca mecbur sıvıyı verdim
Rica ederim bol bol bol dua et herkesten dua işte bide 41 Fatiha duası var onu dinle bebeğinin şifası için bide başka kadın dogumcuga git randavu al bakalım başka doktor aynı şeyi görebilecek miÇok teşekkür ederim yardımcı oldunuz
Yaz canım güzel haberlele insSonuçlar çıkınca mutlaka yazacağım
Tmm cnm güzel haberle insHaftaya perinatoloji randevum var bakalım bi düzelme varmı
Tefal dna da yanlış çıkabiliyor muş sizce de doğru mu acabTeşekkür ederim 48 günde belli oldu cnm Ümraniye eğitim araştırma hastanesinde farklı testlerde var amniyosentez gibi kandan fenan bakılıyor hatta adı fetal DNA testi idi galiba durumun varsa özelde daha çabuk sonuç alırsın
100. delik oranları var ama genelde doğru amniyosentez bile 100de 95 fenan olması gerekiyor yani testlerde.cok az yanılma payı var oda 1000 de 1Tefal dna da yanlış çıkabiliyor muş sizce de doğru mu acab
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimEvet çıktı canım çok şükür temiz geldi
Masallah cnm evet beklemek yoruyor insanı her gün belki mi acaba mı ddiye düşünmek Rabbim kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inşallahÇok sağol beklemek okadar zordu ki ama sonu güzel oldu Allaha şükür