- 10 Şubat 2008
- 117
- 1
- 42
- Konu Sahibi yaxgxmur sxixla
selam kızlar amniyosentes sonucumu aldım bebeğim çok ıyı hepinise çok teşekkür ederim dualarınıs için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yagmur sıla süper bi haber bu cnm Allah bebegini sana bagıslasın konuyu biraz acarmısın benimde risk yüksek cıktı 61 \1 down lu dogabilirmiş suda aldıramadım çünkü düşük tehlikem zaten vardı banada yardımcı olurmusun cok sevinirim belki moral olur
bide ben çapada yaptırdım benim kendi doktorum dediki ultarsona bak kandaki degerleri tansiyon bile etkilermiş ense kalınlıgı 2.4 cıktı burun kemiği filanda vardı sizin ölçümler kactı bana ultrasonu yapan doktor 3 lüye gerek yok dedi ama bilemıyorum risk bu kadar yüksek cıkınca .......
3 ten sonrası riske gırıomus bide ölçerken dikkat edilmesi gerekıomus hareketli oluyolar ya bu dönemlerde bide soru sormuslardı düşük varmı filan benimki kimyasal düşüktü oda bebek anomalisinden kaynaklanıo dıe söledi doktorum normal dedi kana bakma dedi işte ümit arıyo insan napalım Allah tan ümit kesilmez