amniyon sıvısı mı??????

kızlarrrrrrrrrr..........

Çok şükür Rabbime...

Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...

Çoook sevindim, çok şükür... Hadi bakalım geçmiş olsun.

Peki yat dedi mi doktorun, yoksa hiçbir risk kalmamış, normal bir hamile gibi devam edebilecek misin?

Çoook sevindim, çok şükür... Hadi bakalım geçmiş olsun.

Peki yat dedi mi doktorun, yoksa hiçbir risk kalmamış, normal bir hamile gibi devam edebilecek misin?

canım ben 7. haftadan beri yatıyorum hep. Baştan beri yüksek riskli guruptayım. Çarşambadan beri eşim altıma sürgü tutuyor yalnızca büyük tuvalete kalkıyorum. 2 kere duphalac içiyorum kabız olmayayım diye. serum antibiyotik veriliyor. su içiyorum. yüzde 50-60 olumsuz bekliyordum mucişze dedi hatta bakmadan eğer su bitmişse son manevra keseye su ilave edip deliği yamaayacağız demişti...

Hmmm...Zor olmalı...Ben de 14.haftadan beri (serklajdan beri) yatıyorum ama wc'ye filan gidiyorum...Allah kolaylık versin canım...Her şeyin bir çaresi bulunur...

Hmmm...Zor olmalı...Ben de 14.haftadan beri (serklajdan beri) yatıyorum ama wc'ye filan gidiyorum...Allah kolaylık versin canım...Her şeyin bir çaresi bulunur...

evet Allah istesin yeter ki... rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı başlıklı topiğe de yazar mısın çok güzrl paylaşımlar oluyor

kızlar saat 4 te randevum var. inşallah bu doktor başından savmaz ve bana hayırlı haberler verir. heyecanla bekliyorum. umarın her şey yolundadır.

kızlar saat 4 te randevum var. inşallah bu doktor başından savmaz ve bana hayırlı haberler verir. heyecanla bekliyorum. umarın her şey yolundadır.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Aklında bulunsun, önce ultrasonla sıvı miktarını kontrol edecek, sonra da bir kontrol pedi verecek. Gelen sıvı peddeki kırmızı çizgileri maviye dönüştürürse, bu amniyon sıvısı ya da enfeksiyon akıntısı olduğunu gösteriyor. Ped vermezse sen hatırlat...

İyi haberlerini bekliyoruz

keşke yazdığını gitmeden önce görseydim, bebişimi görünce pedi medi unuttum:) kesesinin şekli eskisi gibi yuvarlaktı. sıvı durumu da iyiydi, gelişimi de iyiydi. doktor heryerini inceledi. bebişim kızmış:) öteki doktorun aksine düşük tehliken yok dedi. benim su gibi dediğim akıntım da 2 gündür kıvamlı gelmeye başladı. içim rahatladı yani. maşallah yavruma benim:) çok fazla incelememeye karar verdim, inceledikçe kendimi de bebeği de üzüyorum, olumsuz düşündükçe olumsuzluklar üst üste geliyor. birkaç gündür stresimden kurtuldum her şey iyiye gitmeye başladı. inşallah sizlerin de benim de hamileliğimiz sonuna kadar iyi olur, bebeklerimizi sağlıkla, hayırlısıyla kucağımıza alırız umarım :)

Hamileliğin riskli dönemlerinde eczanelerde bulunan ve amniyon sıvı sızıntısı olması halinde renk değiştiren alsense ped ile bu süreci kontrol altına almak mümkün .

Merhaba hanımlar. Ben yeni üyeyim. Hep dışardan okuyordum; ama başa gelince paylaşmak zorunda kalıyorsun. Konu çok eskiden kalmış; ama bende de aynı durum var. 16 haftalık hamileyim. Dün kulotum ıslanmış. Akıntı da vardı; ama etrafı hep ıslaktı. Doktorumu aradım hemen gel dedi. Gittim sıvı normal iki gün sonra tekrar gel dedi. Antibiyotik ve istirahat verdi. Umarım o amniyon sıvısı değildir. O pedlerden vermedi bana.

kızlarrrrrrrrrr..........

Çok şükür Rabbime...

Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
Merhaba yazınız baya önce ama sizin başınıza gelen bana da geldi şimdi 23 haftalık gebeyim sızıntı var nasıl bi tedavi ile kapandı sızıntınız

Merhaba arkadaşlar üzerinden geçmiş ama ben 23 haftalık gebeyim haftasnu suyun aktı baya doktora gittim bebeğin amniyon sıvısı az kalmış şimdi evde yatıyorum havuç suyu flan deniyorum suyu artar mı bebeğim yaşar mı yeniden akma olur mu desteğinze ihtiyacım var

Canım sana nasıl bir tedavi uyguladıklar acaba antibiyotik falan kullandın mı suyun ne kadar kalmıştı ?

Durumunuz ne oldu

Evt 2 gundur gelıyor 20 haftalık 6 cm kdr düşmüş malesef ne ypscagız bılmıyorum
Ben suyum gelmeye basladiktan 2 hafta sonra doktora gittigimde soyledim hastaneye yatırdılar antibiyotik tedavisi gördüm ama suyum yeterliydi azalma olmadı hiç tekrar test yaptilar su hala geliyodu ama yapacak bi şey yok deyip çıkardılar sonra tekrar test yaptiklarinda negatifti ortalama 1 ay su sızıntısı oldu sonra kesildi

Bn de hastanede yatıyorum serum ve antibiyotik. Bugun su dune göre artmıs; sızıntı devam edıo, onzman suxın kesenız kendını tamır etti yuzde 20 sansınız var dedı dr.

Bn de hastanede yatıyorum serum ve antibiyotik. Bugun su dune göre artmıs; sızıntı devam edıo, onzman suxın kesenız kendını tamır etti yuzde 20 sansınız var dedı dr.
Bana doktor hic olumsuz bi sey soylemedi gittigi yere kadar gidicez yapacak bi sey yok dedi 28 haftayi gedefliyoruz dedi uzulme canım insallah kesilir sızıntı havuç suyu ictim ben hep yattım bi kaşık zeytinyagi ictim havuc suyuyla beraber bol su içtim bide kitap okudum kafam dagilsin diye

Valla ben dun yıkıldım ama elden bır sey gelmıyor tabi bol su içiyorumm yatıyorum . Oturma dedı doktor. Ins kese kendını toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…