kızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
Çoook sevindim, çok şükür... Hadi bakalım geçmiş olsun.
Peki yat dedi mi doktorun, yoksa hiçbir risk kalmamış, normal bir hamile gibi devam edebilecek misin?
canım ben 7. haftadan beri yatıyorum hep. Baştan beri yüksek riskli guruptayım. Çarşambadan beri eşim altıma sürgü tutuyor yalnızca büyük tuvalete kalkıyorum. 2 kere duphalac içiyorum kabız olmayayım diye. serum antibiyotik veriliyor. su içiyorum. yüzde 50-60 olumsuz bekliyordum mucişze dedi hatta bakmadan eğer su bitmişse son manevra keseye su ilave edip deliği yamaayacağız demişti...
Hmmm...Zor olmalı...Ben de 14.haftadan beri (serklajdan beri) yatıyorum ama wc'ye filan gidiyorum...Allah kolaylık versin canım...Her şeyin bir çaresi bulunur...
kızlar saat 4 te randevum var. inşallah bu doktor başından savmaz ve bana hayırlı haberler verir. heyecanla bekliyorum. umarın her şey yolundadır.
Merhaba yazınız baya önce ama sizin başınıza gelen bana da geldi şimdi 23 haftalık gebeyim sızıntı var nasıl bi tedavi ile kapandı sızıntınızkızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
Canım sana nasıl bir tedavi uyguladıklar acaba antibiyotik falan kullandın mı suyun ne kadar kalmıştı ?Amniyon sıvısı olsa bile sakın 1-2 doktorla hareket etmeyın ılk gebelıgımde 16 haftalıkken amniyon sıvısı geldı 1-2 hafta boyunca o dönemde kaç dr gıttıysem hepsı bebegı alacagız sakat yada engellı olur dedıler(rabbım korusun) sonra cerrahpaşa tıpta bır hocaya gıttım bana dedıkı:şimdıde sonlansa sonrada sonlansa dogum yapacaksın amnıyon sıvısı kendını yenıler ve zardakı kucuk sızıntı yapan delık kapanabılır sıkı takıbe alalım ve ben gunasırı dr gıtmeye basladım çok sukur bır sıkıntı yoktu ve bebegımı sağlıkla kucagıma aldım şimdı 11 yasında..Kendınızı strese sokmayın sakın stres kötu etkıler hem sızı hem bebegınızı.
Durumunuz ne olduMerhaba arkadaşlar üzerinden geçmiş ama ben 23 haftalık gebeyim haftasnu suyun aktı baya doktora gittim bebeğin amniyon sıvısı az kalmış şimdi evde yatıyorum havuç suyu flan deniyorum suyu artar mı bebeğim yaşar mı yeniden akma olur mu desteğinze ihtiyacım var
Sizinde mi suyunuz geliyo yardimci olabilirim aynı durumu yaşadımDurumunuz ne oldu
Evt 2 gundur gelıyor 20 haftalık 6 cm kdr düşmüş malesef ne ypscagız bılmıyorumSizinde mi suyunuz geliyo yardimci olabilirim aynı durumu yaşadım
Ben suyum gelmeye basladiktan 2 hafta sonra doktora gittigimde soyledim hastaneye yatırdılar antibiyotik tedavisi gördüm ama suyum yeterliydi azalma olmadı hiç tekrar test yaptilar su hala geliyodu ama yapacak bi şey yok deyip çıkardılar sonra tekrar test yaptiklarinda negatifti ortalama 1 ay su sızıntısı oldu sonra kesildiEvt 2 gundur gelıyor 20 haftalık 6 cm kdr düşmüş malesef ne ypscagız bılmıyorum
Bn de hastanede yatıyorum serum ve antibiyotik. Bugun su dune göre artmıs; sızıntı devam edıo, onzman suxın kesenız kendını tamır etti yuzde 20 sansınız var dedı dr.Ben suyum gelmeye basladiktan 2 hafta sonra doktora gittigimde soyledim hastaneye yatırdılar antibiyotik tedavisi gördüm ama suyum yeterliydi azalma olmadı hiç tekrar test yaptilar su hala geliyodu ama yapacak bi şey yok deyip çıkardılar sonra tekrar test yaptiklarinda negatifti ortalama 1 ay su sızıntısı oldu sonra kesildi
Ilk olarak 17 haftalik geldi 20 haftalikken hastaneye yatirdilar 21 haftalik çıktım hastaneden 37 haftalik dogum yaptımEvt 2 gundur gelıyor 20 haftalık 6 cm kdr düşmüş malesef ne ypscagız bılmıyorum
Bana doktor hic olumsuz bi sey soylemedi gittigi yere kadar gidicez yapacak bi sey yok dedi 28 haftayi gedefliyoruz dedi uzulme canım insallah kesilir sızıntı havuç suyu ictim ben hep yattım bi kaşık zeytinyagi ictim havuc suyuyla beraber bol su içtim bide kitap okudum kafam dagilsin diyeBn de hastanede yatıyorum serum ve antibiyotik. Bugun su dune göre artmıs; sızıntı devam edıo, onzman suxın kesenız kendını tamır etti yuzde 20 sansınız var dedı dr.
Valla ben dun yıkıldım ama elden bır sey gelmıyor tabi bol su içiyorumm yatıyorum . Oturma dedı doktor. Ins kese kendını toparlarBana doktor hic olumsuz bi sey soylemedi gittigi yere kadar gidicez yapacak bi sey yok dedi 28 haftayi gedefliyoruz dedi uzulme canım insallah kesilir sızıntı havuç suyu ictim ben hep yattım bi kaşık zeytinyagi ictim havuc suyuyla beraber bol su içtim bide kitap okudum kafam dagilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?