- 24 Aralık 2014
- 5.086
- 6.859
- 398
- Konu Sahibi Sessizmelek
-
Evet buldum yasadigim sehirde bir perinatologa gittim öncesinde üniversite hastanesine gitmistim oradaki perinatolog her an ölebilir bu suyla 30 haftayi görürse iyi görebilir de görmeyebilir de tarzi konustu kalbinin ritmi bozuk dedi amniyosentez önerdi ben kabul etmedim zaten ölme riski var amniyosentezde ona gore sorumluluk alamam dedi sonucta su zaten az iken neden su aldirayim ki bir de o tavirdan sonra guvenemedim. Sonra dedigim diger perinatologa gittik organlari falan gayet düzgün böbrekleri beyni mesanesi falan saglikli cok sükür hafif aritmi var ama düzelir dedi cocuk kardiyologuna da gözüktük o da düzelir dedi amniyosentezlik durumu yok su böyle devam ederse 33 haftalari görürüz 35 te dogum planlariz dedi eğer azalirsa ilk hedefimiz 28 haftayi görmek dedi size neler demislerdi acaba vaktiniz varsa anlatabilir misiniz ? Psikolojik olarak cok zor günler gecirdim diger perinatolog icimi rahatlatana kadar herhalde dedim bebegim ölecek ben de onunla ölecegim öyle bir tavırla yaklasti bana ilk gittigim perinatolog guvendigimiz biriyle ilerlemek cok önemli bunu anladim bu sürecte 15 te bir perinatolog 15 te bir kendi doktorum gözetiminde olacagim cok gerginim ama düsünmemeye calisiyorumÇok şükür devam ediyor hala sınırda ama yetiyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırız tavsiyem sizi korkutmayan iyi bi Dr bulun Dr çok önemli
Her gün bir cay bardagi icmemi önerdi perinatologum her gün sıkıp iciyorum insallah fayda eder en son sali günü kendi doktorum gördü ayni idi haftaya c.tesi perinatolog randevum var bakalım artmis mi o ne diyecek artmayacaksa bile sabit kalsin ona da raziyim artik erken dogumdan da korkmuyorum hele 33 34 te dogsa kuveze girse üzülmem saglikla cikacagini bilirim 28 i atlatsin yaşar büyük ihtimalle diyor doktor ama her sey Allahtan dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden 33 leri bir gorebilsem hayirlisiylaKızlar bol bol havuç suyu için ama hazır almayın havucu bizzat alıp kendiniz sıkın çok işe yarıyor kendimde denedim çevremdeki çok insanda deneyimledi sabah kahvaltıda öğlen akşam sık sık için
Canım benim inan aynı şeyleri yaşıyoruz suan kaç haftalıksın biz 25 olduk benim doktorum da adım adım gideceğiz dedi bende hep dua ediyorum haftasına yaklaşsın diye rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi her zor şeyin arkasında güzellikler vardır sende bol bol dua et elinden geleni yap gerisi Allahın takdiriHer gün bir cay bardagi icmemi önerdi perinatologum her gün sıkıp iciyorum insallah fayda eder en son sali günü kendi doktorum gördü ayni idi haftaya c.tesi perinatolog randevum var bakalım artmis mi o ne diyecek artmayacaksa bile sabit kalsin ona da raziyim artik erken dogumdan da korkmuyorum hele 33 34 te dogsa kuveze girse üzülmem saglikla cikacagini bilirim 28 i atlatsin yaşar büyük ihtimalle diyor doktor ama her sey Allahtan dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden 33 leri bir gorebilsem hayirlisiyla
Bide perinatolog riskli gebelik uzmanı canım ona devam et onlar böyle gebeleri daha çok takip ettikleri için daha olumlu konuşuyorlar suyun sabit kalsa yeter bende hep onun için dua ediyorum inan çok ağladım çok üzüldüm suan biraz daha iyiyim şükürler olsun Rabbim yanımızda olsun canımHer gün bir cay bardagi icmemi önerdi perinatologum her gün sıkıp iciyorum insallah fayda eder en son sali günü kendi doktorum gördü ayni idi haftaya c.tesi perinatolog randevum var bakalım artmis mi o ne diyecek artmayacaksa bile sabit kalsin ona da raziyim artik erken dogumdan da korkmuyorum hele 33 34 te dogsa kuveze girse üzülmem saglikla cikacagini bilirim 28 i atlatsin yaşar büyük ihtimalle diyor doktor ama her sey Allahtan dua etmekten baska bir sey gelmiyor elden 33 leri bir gorebilsem hayirlisiyla
Ben de 23+3 üm 20.haftamda ögrendim işte o zamandan beri hep bir endise calisiyordum işi bıraktim stres yasak agır is yasak evin işini yapabilirsin kendini yormamak sartiyla dedi doktor evin isini yapiyorum yapamadigim yerleri esim yapiyor 3 bucuk yasinda bir kizim var onunla da bakici ilgileniyor.Her seyime cok dikkat ediyorum insan bir hafta sonrasi icin hayal kurmaya korkuyor siz hangi sehirdesiniz ? Ben Sakarya da yasiyorum burada bir perinatologla basladim is yerime yakin diye Düzcede bir doktora gitmeye basladim hamile kalınca cünkü isle ev arasi 1 saatti benim il degistiriyordum bu durum ortaya cikinca da doktorumu degistirmedim memnunum kendisinden aslinda perinatolog harici takibimi yapabilecek Sakarya da iyi bir doktor arayisindayim bir kac isim var aklimda ama ne kadar doktor yorumu o kadar kafa karisikligi olur diye gidemiyorum da.Siz nelere dikkat ediyorsunuz yasak olan bir hareket var mi yapmamaniz gereken doktorun uyardigi igne ve coraspin kullaniyir musunuz ? Cok soru sordum kusura bakmayinCanım benim inan aynı şeyleri yaşıyoruz suan kaç haftalıksın biz 25 olduk benim doktorum da adım adım gideceğiz dedi bende hep dua ediyorum haftasına yaklaşsın diye rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi her zor şeyin arkasında güzellikler vardır sende bol bol dua et elinden geleni yap gerisi Allahın takdiriinanıyorum sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Perinatolog bana bu durum düzeldigi noktada takiplerinize kadin dogum doktorunuz devam ediyor dedi o yüzden hem kadin doguma hem perinatologa gidiyorum aslinda bi yonden iyi oluyorBide perinatolog riskli gebelik uzmanı canım ona devam et onlar böyle gebeleri daha çok takip ettikleri için daha olumlu konuşuyorlar suyun sabit kalsa yeter bende hep onun için dua ediyorum inan çok ağladım çok üzüldüm suan biraz daha iyiyim şükürler olsun Rabbim yanımızda olsun canım
Ah amiin Rabbim saglikla kavustursun yavrularimiza ben de cok agladim ama aglayarak sadece kendimize eziyet ediyoruz kuran okuyorum namaz kiliyorum öyle huzur buluyorum ben de yoksa insanin kafasindaki o kötü senaryolar bitmiyor insan 30 lu haftalarda olsa korkmaz da bizlerin haftalari tam yaşam sınırı haliyle cok korkuyoruzBide perinatolog riskli gebelik uzmanı canım ona devam et onlar böyle gebeleri daha çok takip ettikleri için daha olumlu konuşuyorlar suyun sabit kalsa yeter bende hep onun için dua ediyorum inan çok ağladım çok üzüldüm suan biraz daha iyiyim şükürler olsun Rabbim yanımızda olsun canım
Canım ilk gittiğim takibimi yapan Dr çok korkuttu beni ağladım günlerce sonraki kontrollerde artık kötü bişey duymaktan korkup ağlıyordum bana iyi gelmiyordu şimdiki perinatogumu buldum Allah ondan razı olsun içimi rahatlattı sadece ona gidiyorum artıkAh amiin Rabbim saglikla kavustursun yavrularimiza ben de cok agladim ama aglayarak sadece kendimize eziyet ediyoruz kuran okuyorum namaz kiliyorum öyle huzur buluyorum ben de yoksa insanin kafasindaki o kötü senaryolar bitmiyor insan 30 lu haftalarda olsa korkmaz da bizlerin haftalari tam yaşam sınırı haliyle cok korkuyoruz
Insallah merhabalar tekrardan gübler sonra ancak girebildim dün perinatologumda randevum vardi suyum normale cok yaklasmis havuc suyu ve coraspine baslamistim faydasi olmus insallah saglikla yavrularimiza kavusuruzCanım ilk gittiğim takibimi yapan Dr çok korkuttu beni ağladım günlerce sonraki kontrollerde artık kötü bişey duymaktan korkup ağlıyordum bana iyi gelmiyordu şimdiki perinatogumu buldum Allah ondan razı olsun içimi rahatlattı sadece ona gidiyorum artıkçok haklısın insan gün sayıyor bende rabbim 30 u göreyim sonrasında sen büyüksün diyorum inan seni çok iyi anlıyorum.. bende sürekli dua ediyorum zikir çekiyorum coraspin ve iğne kullanıyordum perinatolog iğneyi kesti suan çünkü vücuduma çok ilaç yüklendi Allah büyüktür ikimizde konuşup ilerde bebeklerimizi sağlıkla doğurduk diyeceğiz inşallah
Merhaba canım çok sevindim iyi haber almana ben havuç suyu ve coraspin kullanıyorum bi ara iğne de kullandım ama havucun vs çok faydasını görmedim suyum hala sınırda ama yetiyor çok şükür yetmesine razıyım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız Allahın izniyle bende dua ediyorum bol bolInsallah merhabalar tekrardan gübler sonra ancak girebildim dün perinatologumda randevum vardi suyum normale cok yaklasmis havuc suyu ve coraspine baslamistim faydasi olmus insallah saglikla yavrularimiza kavusuruzilk gittigim perinatologdan öyle seyler duymustum ki tövbeler olsun Allah korusun ama bebegime mezar yeri dahi düsünmüstüm her an ölebilir diyince ben zannediyordum ki aspirin verecek takip edecek adam sadece bebegin her an ölebilir demekle yetinmisti maddi gücüm vardı da baska perinatologa gittim olmasa bugün yarın ölecek diye nasil bekleyecektim ki durum her an olebilir denecek bir durum degilmis hepimiz her an ölebiliriz bebegimin saglik sorunu olmasa da ölebilir kader diye bir sey var sonucta ama bunu uygun dille söylemek var anneyi korkutarak söylemek var durumu ekstra dramatize ediyor o kadar ciddi durumum da yokmus yani nasil vicdan var anlamiyorum parası olmayan her yerde ezilmeye mahkum sanki su an tablo o kadar umutsuz degil elhamdülillah insana korkusu yetiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?