- 24 Aralık 2014
- 5.086
- 6.859
- 398
- Konu Sahibi Sessizmelek
Evet buldum yasadigim sehirde bir perinatologa gittim öncesinde üniversite hastanesine gitmistim oradaki perinatolog her an ölebilir bu suyla 30 haftayi görürse iyi görebilir de görmeyebilir de tarzi konustu kalbinin ritmi bozuk dedi amniyosentez önerdi ben kabul etmedim zaten ölme riski var amniyosentezde ona gore sorumluluk alamam dedi sonucta su zaten az iken neden su aldirayim ki bir de o tavirdan sonra guvenemedim. Sonra dedigim diger perinatologa gittik organlari falan gayet düzgün böbrekleri beyni mesanesi falan saglikli cok sükür hafif aritmi var ama düzelir dedi cocuk kardiyologuna da gözüktük o da düzelir dedi amniyosentezlik durumu yok su böyle devam ederse 33 haftalari görürüz 35 te dogum planlariz dedi eğer azalirsa ilk hedefimiz 28 haftayi görmek dedi size neler demislerdi acaba vaktiniz varsa anlatabilir misiniz ? Psikolojik olarak cok zor günler gecirdim diger perinatolog icimi rahatlatana kadar herhalde dedim bebegim ölecek ben de onunla ölecegim öyle bir tavırla yaklasti bana ilk gittigim perinatolog guvendigimiz biriyle ilerlemek cok önemli bunu anladim bu sürecte 15 te bir perinatolog 15 te bir kendi doktorum gözetiminde olacagim cok gerginim ama düsünmemeye calisiyorumÇok şükür devam ediyor hala sınırda ama yetiyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırız tavsiyem sizi korkutmayan iyi bi Dr bulun Dr çok önemli