• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyon sıvısı azlığı. Lütfen yasayanlar yazsın

Sessizmelek

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
48
5
6
36
İki haftadır ben bende değilim sanki korkuyla yasamaktan yoruldum. Doktor 30 31. Haftalarda suyun eksik diye perinatoloji bölümüne aldıı beni haftalık kontrollere gidiyorum. Suyuma 3.4 cm yazms en son nettte bakıyorm cok düşük. 1.260 Gr dı en son bebegim hareketleri de maşallah cok iyi kilo alırmı su yukselirmi inanın dusunmektrn yaramaz oldum

İki haftadır ben bende değilim sanki korkuyla yasamaktan yoruldum. Doktor 30 31. Haftalarda suyun eksik diye perinatoloji bölümüne aldıı beni haftalık kontrollere gidiyorum. Suyuma 3.4 cm yazms en son nettte bakıyorm cok düşük. 1.260 Gr dı en son bebegim hareketleri de maşallah cok iyi kilo alırmı su yukselirmi inanın dusunmektrn yaramaz oldum
Aynısını yaşadım 30. Haftada suyum azalmıştı erken doğum riskin var dedi haftada 3 gün kontrole çağırdı, değerleri internetle karşılaştırma canım çok farklı çıkıyo, bende tekrar perinatolojiye gittim gerçekten suyum sınırdaymış bunun bir kaç sebebi olabilri ama asla kendini suçlama, bizlik bişey değil bana kalırsa bünyeyle alakalı çünkü çok şükür suyum hep sınırda kaldı iyice azalmadı ama 38. Haftaya kadar doktor artık beklemenin anlamı yok 38 e kadar dayandık normal de riskli sezeryanla doğuma aldılar canım çok şükür bebeğim çok sağlıklı doğdu şuan 7 aylık

Yani o su daha yükselmiyo sadece düzenli kontorle gitmen lazım ayrıca korku stres yapma herşey olacğaına varır dua et inşallah sağlıka gelecek

bende olmadi ama arkadasimda oyleydi cok azalmisti suyu 32 haftalikken ama sonra duzeldi 38 ci haftada bebek dogdu sagliklida dogdu insallah seninkid eduzelir korkma

Havuç suyunu ben de duydum deneyin bir de bir tanıdığımız bol bol balık yemiş omeganın da faydası olduğunu duymuşlar Allah acil şifalar versin.

Merhaba bana da doktor aynı şeyi söyledi 3.5 cm dedi suyu az dedi sizin süreç nasıl ilerledi bende korkuyorum çünkü 🥺

32 haftada bana doktorum suyun az bebek hareket aöosında rahat edemez vs demişti suyu bol tğket dedi ama amniyonsıvıdı belli bir dönem sonra aetmıyor bildiğim kadarı ile ben yinede eliöden geleni yapıyim gerisi allahta diyip iki günde bir, bir su bardağı havuç suyu içiyordum, deveci armutu günde 1 adet tükettim ve günlük 4 litre su içmeye çalıştım. Su hep aynı kaldı sonraki haftalarda işenyaramı mı suyun miktarınj korudumu bilmiyorum ama çok şükğr 38+4 de doğurdum. Bu ikisini deneyin havuç ve deveci armutu

Merhaba bana da doktor aynı şeyi söyledi 3.5 cm dedi suyu az dedi sizin süreç nasıl ilerledi bende korkuyorum çünkü 🥺
Canım benim 20.haftada azaldı memurum o haftadan itibaren raporla çalışamadım. Doktor terleme hareket etme şunu yapma bunu yapma. Baya sıktı beni. O gün hemen katı meyve sıkacağı aldık. Eşim sağolsun sürekli havuc ve armur sıktı. Günlük içtim. Kaçak var mı diye doktor baktı yoktu çok şükğr. Yoksa karından sıvı falan alnması gerekiyormuş. Eğer su artmazsa bebeğimi alacaktı. Çok şükür 37 ye geldik doğumu bekliyoruz. Sen dua et sürekli dinlen stresten uzak dur havuç ve armutu hem tüket hem suyunu için. Normal suyu da bol iç. Bugüne kadar suyumuz hep sınırda geldik buna bağlı plasentamız erken yaşlandı başka binbir şey yaşadım ama çok şükür iyiyiz

Canım benim 20.haftada azaldı memurum o haftadan itibaren raporla çalışamadım. Doktor terleme hareket etme şunu yapma bunu yapma. Baya sıktı beni. O gün hemen katı meyve sıkacağı aldık. Eşim sağolsun sürekli havuc ve armur sıktı. Günlük içtim. Kaçak var mı diye doktor baktı yoktu çok şükğr. Yoksa karından sıvı falan alnması gerekiyormuş. Eğer su artmazsa bebeğimi alacaktı. Çok şükür 37 ye geldik doğumu bekliyoruz. Sen dua et sürekli dinlen stresten uzak dur havuç ve armutu hem tüket hem suyunu için. Normal suyu da bol iç. Bugüne kadar suyumuz hep sınırda geldik buna bağlı plasentamız erken yaşlandı başka binbir şey yaşadım ama çok şükür iyiyiz
Çok üzüldüm ne güzel 37 yi görmüşsünüz inşallah bende görürüm sağlıkla 😔🤲

Merhaba 20 haftalığım suyum sınırda çıktı korkuyorum inşallah tamamen bitmeden süreci sağlıkla tamamlayabilirim 😭

Merhaba 20 haftalığım suyum sınırda çıktı korkuyorum inşallah tamamen bitmeden süreci sağlıkla tamamlayabilirim 😭
Merhaba nasilsiniz gebeliginiz devam ediyor mu acaba ben 23 haftaligim suyum sınırda cikti 3 haftadir ve erken dogum riskim var umuda ihtiyacim var düzeldi mi suyunuz neler yaptiniz ?

Merhaba nasilsiniz gebeliginiz devam ediyor mu acaba ben 23 haftaligim suyum sınırda cikti 3 haftadir ve erken dogum riskim var umuda ihtiyacim var düzeldi mi suyunuz neler yaptiniz ?
Çok şükür devam ediyor hala sınırda ama yetiyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırız tavsiyem sizi korkutmayan iyi bi Dr bulun Dr çok önemli

Kızlar bol bol havuç suyu için ama hazır almayın havucu bizzat alıp kendiniz sıkın çok işe yarıyor kendimde denedim çevremdeki çok insanda deneyimledi sabah kahvaltıda öğlen akşam sık sık için

Back