- Konu Sahibi Phoenix_em
-
valla canım daha doğum yapmadım henüz, ama oraya gidiyorum bende hemde 32 haftamdan sonra değiştirdim dr. çünkü hiç memnun değildim medipole gidiyordum bende.. neyse şimdi medicanaya gidiyorum doktorum sibel hanım ve inanılmaz memnunum,çok ilgili ve güler yüzlü arkadaş gibi,uzunca ilgileniyor tavsiye ederim..doğumum bu cumartesi 7 kasım hayırlısıyla inşaallah,orda doğum yapanlara sorduğum kadarıyla hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler,ebelerde çok ilgiliymiş..bakalım görücez inşaallah bende memnun kalırım...delikafadulden çok az kaldı ve heyecandan deliriyorum
merhaba arkadaşlar 3 hafta önce medicanada doğum yaptım.çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Sevgili Semiror,
Bu doktorun nasıl biri olduğunu sanki benim ağzımdan yazmışsın. Ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
Sağolsun beni sürekli sezeryana zorladı ve nasıl yaptıysa doğumdan sonra bebeğimin kafasında kocaman yara vardı. Sorduğumdada haberinin olmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin bıraktığı sezeryan izi bunca zamandan sonra hala çok kötü. Iİkinci gebeliğimden ötürü başka doktora gidiyorum ve bu doktor yapılan sezeryanı beğenmedi. Neyse hatırlamak bile istemiyorum.
sema ovalıyı ne guzel ıfade etmışsın ...............aynen öle valla ..............neyse ben camlıca medıcana omer faruk beye gıdıyorum cok memnunum hastane cok guzel temız ...........ınş orda yapıcam dogumu sezeryan 2 buçuk mılyar.............üçüz gebelık...........herkese ıyı dıogumlar
selkıe sagol canım.................dr onemlı ınş karar verebılırsın .........medıcanada huseyın beyde ıyı bılıyorum...........hastane guzel temız ve rahat............ınş hersey guzel olur
Selam arkadaşım, ben o hastaneyi doğum fiyatlarını öğrenmek için aramıştım. Ancak telefonda bilgi vermekten kaçınıyorlar. Anladığım kadarıyla genede doğum fiyatları 2000civarı. Minik yavrumdan ayrı kalabilsem direk Zeynep Kamile giderim. Doktorun özeline giderim, doğumuda orada yaparım. Ziyaratçi saatleri günde sadece 2 saat ve ben minik yavrumu görmeden yapamam. Hoş orada ameliyatlı olacağım için zaten çok hareket edemeyeceğim ancak babası miniğimi yanıma getirebilecek. Şu hastanede ziyaretçi saati politikası değişse ne güzel olur. En azından özel odada karışmasalar...evet degısıyo her bebek ıçın de alınıyo bı mıktar bılıyorum.............guzel temennın ıçın sagol canım.........amın ınş
evet genelde hıçbı hastane telefonda fıyat sölemıyo................hastane bıraz pahalı ama ılgıden dr dan memnunum..........ınş dogumumda rahat olurda evıme donerım.........kuvez ssk old ıçın ucretsız..
selkıe canım zaten ılk aydan sonra alttan bakmıyolar.............valla alıştım artık ve genelde bana gore erkek dr lar daha anlayışlı ve hasssas oluyolar .............ınş ultrasonun guzel gevcer cd nı al.........ben almıştım cok guzel oluyo evde bol bol seyret.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?