- Konu Sahibi Phoenix_em
kızlar,şimdi ben özel muayeneye gidiyorum dr ye bebek için..benim dr normalde delta hastanesinde çalışıyor..doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum ama ben ümraniye tantavide oturuyorum hastane küçükyalıda uzak kalıyor biraz...otoyoldan ortalama 20 dakika falan sürüyormuş...ben hastanenin nerde olduğunu falan bilmiyorum....hiç gitmedim...mediçana çamlıça hastanesine gitmek istiyorum..bu saatten sonra dr değiştrisem nasıl olur.23 haftalık hamileyim.....ben kendi dr min hastanesine gitsem bile normalde muayenehanesine gittiğim için dr ye ayrı üçret ödeyeçeğim doğum için..mediçana hastaneside evime çok yakın yürüyerek bile 10 dakika,,kendi dr ilede arkadaş gibi olduk...6 senelik doktorum...hem benim dr nin muayenehanesine gittiğim için akşam saatlerinde randevu veriyorlar ve o saatte gitmem sorun olmaya başladı...eve döndüğümde hava kararmış oluyor...hafta sonralarında çumartesi günleride bazen oluyor muayenehanesinde bazen olmuyor...birde son zamanlarda aradağımda ulaşamaz oldum dr me?banada mediçana çamlıça hastanesinde zehra hanımı tavsiye ettiler ona devam edeyim diyorum,hem hastane evime çok yakın olduğu için,hem orda doğum yapmak istediğim için,benim dr de geliyor çağırına mediçanaya ama ayrı üçret ödemek durumundayım...ne yapmalıyım,bilemnedim,karar veremedim...birde mediçanada doğum fiyatlarını biliyormusunuz?orda doğum yapan arkadaşlar memnunmusunuz?bu konudada bilgilendirirseniz beni sevinirim...
Son düzenleme: