• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amla Medicana Hastanesi,fikirlerinize ihtiyacm var!

Phoenix_em

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
5.878
13
358
İstanbul
kızlar,şimdi ben özel muayeneye gidiyorum dr ye bebek için..benim dr normalde delta hastanesinde çalışıyor..doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum ama ben ümraniye tantavide oturuyorum hastane küçükyalıda uzak kalıyor biraz...otoyoldan ortalama 20 dakika falan sürüyormuş...ben hastanenin nerde olduğunu falan bilmiyorum....hiç gitmedim...mediçana çamlıça hastanesine gitmek istiyorum..bu saatten sonra dr değiştrisem nasıl olur.23 haftalık hamileyim.....ben kendi dr min hastanesine gitsem bile normalde muayenehanesine gittiğim için dr ye ayrı üçret ödeyeçeğim doğum için..mediçana hastaneside evime çok yakın yürüyerek bile 10 dakika,,kendi dr ilede arkadaş gibi olduk...6 senelik doktorum...hem benim dr nin muayenehanesine gittiğim için akşam saatlerinde randevu veriyorlar ve o saatte gitmem sorun olmaya başladı...eve döndüğümde hava kararmış oluyor...hafta sonralarında çumartesi günleride bazen oluyor muayenehanesinde bazen olmuyor...birde son zamanlarda aradağımda ulaşamaz oldum dr me?banada mediçana çamlıça hastanesinde zehra hanımı tavsiye ettiler ona devam edeyim diyorum,hem hastane evime çok yakın olduğu için,hem orda doğum yapmak istediğim için,benim dr de geliyor çağırına mediçanaya ama ayrı üçret ödemek durumundayım...ne yapmalıyım,bilemnedim,karar veremedim...birde mediçanada doğum fiyatlarını biliyormusunuz?orda doğum yapan arkadaşlar memnunmusunuz?bu konudada bilgilendirirseniz beni sevinirim...

Son düzenleme:
valla canım daha doğum yapmadım henüz, ama oraya gidiyorum bende hemde 32 haftamdan sonra değiştirdim dr. çünkü hiç memnun değildim medipole gidiyordum bende.. neyse şimdi medicanaya gidiyorum doktorum sibel hanım ve inanılmaz memnunum,çok ilgili ve güler yüzlü arkadaş gibi,uzunca ilgileniyor tavsiye ederim..doğumum bu cumartesi 7 kasım hayırlısıyla inşaallah,orda doğum yapanlara sorduğum kadarıyla hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler,ebelerde çok ilgiliymiş..bakalım görücez inşaallah bende memnun kalırım...delikafadulden çok az kaldı ve heyecandan deliriyorum

semiror merhaba canım
bende daha çok yeni hamileyim 6. haftanın içindeyim daha
bu ikinci bebeğim
ben şu anda medipole gidiyorum ama kafam karışık senin doktorun kimdi
neden memnun kalmadınki
bilgilendirirsen sevinirim canım
şimdiden teşekkürler

valla canım daha doğum yapmadım henüz, ama oraya gidiyorum bende hemde 32 haftamdan sonra değiştirdim dr. çünkü hiç memnun değildim medipole gidiyordum bende.. neyse şimdi medicanaya gidiyorum doktorum sibel hanım ve inanılmaz memnunum,çok ilgili ve güler yüzlü arkadaş gibi,uzunca ilgileniyor tavsiye ederim..doğumum bu cumartesi 7 kasım hayırlısıyla inşaallah,orda doğum yapanlara sorduğum kadarıyla hepsi çok memnun kaldıklarını söylediler,ebelerde çok ilgiliymiş..bakalım görücez inşaallah bende memnun kalırım...delikafadulden çok az kaldı ve heyecandan deliriyorum

çanım sağol ,bende hala karar veremedim...ama sibel hanımı herkes çok övüyor....ama çok kalabalık oluyormuş sanırım...seninde doğumuna çok az kalmış...Allah kurtarsın....:Saruboceq:

Sevgili Semiror,
Bu doktorun nasıl biri olduğunu sanki benim ağzımdan yazmışsın. Ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
Sağolsun beni sürekli sezeryana zorladı ve nasıl yaptıysa doğumdan sonra bebeğimin kafasında kocaman yara vardı. Sorduğumdada haberinin olmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin bıraktığı sezeryan izi bunca zamandan sonra hala çok kötü. Iıkinci gebeliğimden ötürü başka doktora gidiyorum ve bu doktor yapılan sezeryanı beğenmedi. Neyse hatırlamak bile istemiyorum.

Sevgili Semiror,
Bu doktorun nasıl biri olduğunu sanki benim ağzımdan yazmışsın. Ancak bu kadar güzel anlatılabilir.
Sağolsun beni sürekli sezeryana zorladı ve nasıl yaptıysa doğumdan sonra bebeğimin kafasında kocaman yara vardı. Sorduğumdada haberinin olmadığını söyledi. Ayrıca kendisinin bıraktığı sezeryan izi bunca zamandan sonra hala çok kötü. Iİkinci gebeliğimden ötürü başka doktora gidiyorum ve bu doktor yapılan sezeryanı beğenmedi. Neyse hatırlamak bile istemiyorum.

çok geçmiş olsun canım,ne kötü bişey yaa...
Allah böyle doktorların elinden bizleri korusun:Saruboceq:

Sağol arkadaşım, duana amin diyorum. Sanki biz onun için birer müşteriyiz. Zaten o kadar çok müşterisi var ki bir eksik bir fazla çok farketmiyor onun için. Bu yüzden seni ve beni kaybetmek onu sarsmamıştır.
Beni sezeryana zorlamasana rağmen ben 40,5 haftaya kadar normal diye direndim. Ancak çocuğumun hayatının tehlikeye girdiğini söyleyince mecburen razı geldim.
Neyse Allaha şükür bebem yanımda. Allah yavrularımızı bağışlasın ve canımızı:)...

Son düzenleyen: Moderatör:
sema ovalıyı ne guzel ıfade etmışsın ...............aynen öle valla ..............neyse ben camlıca medıcana omer faruk beye gıdıyorum cok memnunum hastane cok guzel temız ...........ınş orda yapıcam dogumu sezeryan 2 buçuk mılyar.............üçüz gebelık...........herkese ıyı dıogumlar

Allah sağlıklı ve zamanında doğum nasip etsin sana... Bu arada 2.500 TL sezeryan derken üçüz ve tek bebekler için fiyat değişiyor mu acaba?

evet degısıyo her bebek ıçın de alınıyo bı mıktar bılıyorum.............guzel temennın ıçın sagol canım.........amın ınş

sema ovalıyı ne guzel ıfade etmışsın ...............aynen öle valla ..............neyse ben camlıca medıcana omer faruk beye gıdıyorum cok memnunum hastane cok guzel temız ...........ınş orda yapıcam dogumu sezeryan 2 buçuk mılyar.............üçüz gebelık...........herkese ıyı dıogumlar

canım Allah kurtarsın..inşallah sağlıkla alırsın bebeklerin kuçağına...ben yarın hüseyin beye gideceğim sonrada zehra hanımı denemeyi düşünüyorum bi....sibel hanım çok yoğun...randevu için 3 hafta sonraya veriyorlar ona...ama eşimde dr mi değiştirmemem konusunda ısrarlı ben napıçam karar veremedim...herhalde benim dr yi medicanaya çağıracağım ben olmadı....

selkıe sagol canım.................dr onemlı ınş karar verebılırsın .........medıcanada huseyın beyde ıyı bılıyorum...........hastane guzel temız ve rahat............ınş hersey guzel olur

selkıe sagol canım.................dr onemlı ınş karar verebılırsın .........medıcanada huseyın beyde ıyı bılıyorum...........hastane guzel temız ve rahat............ınş hersey guzel olur

amin çanım inşallah.......ben yaın hüseyin beyde 4 boyutlu ultrasona (ayrıntılı)gireceğim,ondan başkası yapmıyormuş sanırım bunu orda...öyle dediler bana..ben normalde bayan dr istiyorum...rahat olamıyorum pek erkek dr lerin yanında....

evet degısıyo her bebek ıçın de alınıyo bı mıktar bılıyorum.............guzel temennın ıçın sagol canım.........amın ınş
Selam arkadaşım, ben o hastaneyi doğum fiyatlarını öğrenmek için aramıştım. Ancak telefonda bilgi vermekten kaçınıyorlar. Anladığım kadarıyla genede doğum fiyatları 2000civarı. Minik yavrumdan ayrı kalabilsem direk Zeynep Kamile giderim. Doktorun özeline giderim, doğumuda orada yaparım. Ziyaratçi saatleri günde sadece 2 saat ve ben minik yavrumu görmeden yapamam. Hoş orada ameliyatlı olacağım için zaten çok hareket edemeyeceğim ancak babası miniğimi yanıma getirebilecek. Şu hastanede ziyaretçi saati politikası değişse ne güzel olur. En azından özel odada karışmasalar...

evet genelde hıçbı hastane telefonda fıyat sölemıyo................hastane bıraz pahalı ama ılgıden dr dan memnunum..........ınş dogumumda rahat olurda evıme donerım.........kuvez ssk old ıçın ucretsız..
selkıe canım zaten ılk aydan sonra alttan bakmıyolar.............valla alıştım artık ve genelde bana gore erkek dr lar daha anlayışlı ve hasssas oluyolar .............ınş ultrasonun guzel gevcer cd nı al.........ben almıştım cok guzel oluyo evde bol bol seyret.......................

semiror
öncelikle güzel dileklerin için sağol arkadaşım
sonrada verdiğin bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim
ALLAHIM sanada güzel doğumlar nasip etsin
anladığım kadarıyla kızın olucak
ALLAHIM kızınıda oğlunuda korusunnnnnnnzemuszemus

evet genelde hıçbı hastane telefonda fıyat sölemıyo................hastane bıraz pahalı ama ılgıden dr dan memnunum..........ınş dogumumda rahat olurda evıme donerım.........kuvez ssk old ıçın ucretsız..
selkıe canım zaten ılk aydan sonra alttan bakmıyolar.............valla alıştım artık ve genelde bana gore erkek dr lar daha anlayışlı ve hasssas oluyolar .............ınş ultrasonun guzel gevcer cd nı al.........ben almıştım cok guzel oluyo evde bol bol seyret.......................

canım ben gittim bugün ve çok memnun kaldım bebeğimide gördüm...herşeyde yolundaymış...evet erkek dr ler daha iyi,anlayışlı ama ben normal doğum yapaçağım..ilkimde normal oldu...o nedenle utanıyorum ........ve kendi dr mide değiştirmeye karar verdim kesinlikle..pazartesi veya salı gidip dosyamı alaçağım dr 'mden....

Son düzenleme:
Back