Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 yaşındaki oğlum amipli dizanteri oldu. Bağırsakta iltihap ve nodüller varmış. Hastanede yatıyoruz. Hastanede ne kadar kalırız? Bı de çok zor geciyormus bu hastalık. Atlatanlar ya da atlatamayanlar yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim.
7 yaşındaki oğlum amipli dizanteri oldu. Bağırsakta iltihap ve nodüller varmış. Hastanede yatıyoruz. Hastanede ne kadar kalırız? Bı de çok zor geciyormus bu hastalık. Atlatanlar ya da atlatamayanlar yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir an ön ce toparlanır iyileşir inşallahev yapımı kefir bulup yedirmeye çalışsanız faydası olmaz mı bağırsaklara acaba?
Teşekkür ederim. Elbette işe yarayacaktır bağırsaklara ama amip mikrobunu temizler mi bilemedim. Bitkisel kürler araştırdım, dört başı mamur denenmiş ise yaramış bı reçete bulamadım. İlaçlara rağmen tekrar edebileceğini okudum. korkuyorum. Hayırlısı bakalım, inşallah kurtuluruz şu illetten.