• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amipli dizanteri

Ayyuzlu86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
117
262
33
38
7 yaşındaki oğlum amipli dizanteri oldu. Bağırsakta iltihap ve nodüller varmış. Hastanede yatıyoruz. Hastanede ne kadar kalırız? Bı de çok zor geciyormus bu hastalık. Atlatanlar ya da atlatamayanlar yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim.

7 yaşındaki oğlum amipli dizanteri oldu. Bağırsakta iltihap ve nodüller varmış. Hastanede yatıyoruz. Hastanede ne kadar kalırız? Bı de çok zor geciyormus bu hastalık. Atlatanlar ya da atlatamayanlar yaşadıklarını paylaşırsa sevinirim.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bir an ön ce toparlanır iyileşir inşallah🙏ev yapımı kefir bulup yedirmeye çalışsanız faydası olmaz mı bağırsaklara acaba?

Teşekkür ederim. Elbette işe yarayacaktır bağırsaklara ama amip mikrobunu temizler mi bilemedim. Bitkisel kürler araştırdım, dört başı mamur denenmiş ise yaramış bı reçete bulamadım. İlaçlara rağmen tekrar edebileceğini okudum. :110:korkuyorum. Hayırlısı bakalım, inşallah kurtuluruz şu illetten.

Dizanteri asisi yokmu karma asinin icerisinde? Yani buna karsi korumuyor mu onca asi? Bak ben de meraklandim simdi. Allah acil sifalar versin

Back