M Mahtapms Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 34 2 1 29 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #1 Geçen kan tahlili yaptırdım amilaz değerim 133 çıkmış çok yüksek mi bir de adet geciktirici içmiştim o da yapıyormuş bundan dolayı olabilir mi?
Geçen kan tahlili yaptırdım amilaz değerim 133 çıkmış çok yüksek mi bir de adet geciktirici içmiştim o da yapıyormuş bundan dolayı olabilir mi?
hunny bunny Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2024 275 319 18 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #2 Mahtapms .!.: Geçen kan tahlili yaptırdım amilaz değerim 133 çıkmış çok yüksek mi bir de adet geciktirici içmiştim o da yapıyormuş bundan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benm de kan testinbde de yuksek cikmisti. Doktor tek basina bi anlam ifade etmiyor demisti, diger degerlere de bakinca.
Mahtapms .!.: Geçen kan tahlili yaptırdım amilaz değerim 133 çıkmış çok yüksek mi bir de adet geciktirici içmiştim o da yapıyormuş bundan dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Benm de kan testinbde de yuksek cikmisti. Doktor tek basina bi anlam ifade etmiyor demisti, diger degerlere de bakinca.
M Mahtapms Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2024 34 2 1 29 4 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Mahtapms #3 hunny bunny .!.: Benm de kan testinbde de yuksek cikmisti. Doktor tek basina bi anlam ifade etmiyor demisti, diger degerlere de bakinca. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladı
hunny bunny .!.: Benm de kan testinbde de yuksek cikmisti. Doktor tek basina bi anlam ifade etmiyor demisti, diger degerlere de bakinca. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladı