Amigurumi örgü ineğim

ben resmi göremiyorum neden acaba :)
valla canım şimdi bende göremiyorum.nedenini bilmiyorum demek sorun filan oluyor ondanfisfisfis
Kızzz bu ne güzell böyle memişleride var ellerine sağlık birtenem kaydirigubbakcemile3

heeee heeee memişsiz inekmi olur kıssssss.sütünü sağıp taze taze içmek için ördüm:roflol:

yabangülüm resimi göremedim yavv.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende merak ettim nedir böyle güzel olan.görmesem bile sen yapmışsan çok güzeldir kesin:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

yabangülüm resimi göremedim yavv.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bende merak ettim nedir böyle güzel olan.görmesem bile sen yapmışsan çok güzeldir kesin:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:
canım benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık canım.

teşekür ederim.a.s.

kıss yabangülüm bu ne şirin ne tatlı bişey böyle.ellerine sağlık ,karşında şapka çıkarıyorum.anam sen ne hamarat bi kadınsın yavv.

ben bunu çok beğendim canım zamanın olunca yapım aşamalarını anlatırsan çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

bende gördüm sonunda inekçiği çok güzel olmuş elinize sağlık
teşekür ederim canım.
süper ya çok güzel olmuş ellerine sağlık
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kıss yabangülüm bu ne şirin ne tatlı bişey böyle.ellerine sağlık ,karşında şapka çıkarıyorum.anam sen ne hamarat bi kadınsın yavv.
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: şımartma kıs benisositososito teşekür ederimŞeniz Şeniz Şeniz
ben bunu çok beğendim canım zamanın olunca yapım aşamalarını anlatırsan çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

canım bi daha yaparsam eklerim.anlatmayla pek anlaşılırmı bilmem.opuyorumnanaktan

sonsuz şükürler olsun rabbime ki sabırlı bekleyişin sonunda yabangülümün bebeği yola çıktı.örülen herşeyin özellikle patiklerin sahibi geliyor artık yol açıııınnnnnnnnnnn

yapmammı hiç bunca sene bekledim neler neler alırım bebişime.düşünmesi bile güzel yaboshayallersmile

X