• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amhh kızlar acil bakar mısınız

Tam

tam hatırlayamamakla sanırım tek taraftı çünkü bak bi tanesi büyümüş 14 mm olmuş demişti
Tek taraflıysa o AMH yanlış diğer taraftada vardır o değerle 10 yumurta üstüne sahip olma imkansız ben 0,8 ila 18 yumurta görüştü sonra verdim 1,81 Çıkrıkcı bana göre bu 1,81 bile bence bi 2 küsürlerde AMH kandan sanırım herkeste tam ölçülemiyor zatende ultrasyon önemli

Tam

tam hatırlayamamakla sanırım tek taraftı çünkü bak bi tanesi büyümüş 14 mm olmuş demişti
Diğer ihtimal 2 tarafı dediyse bana öyle geldi bence 2 tarafı demiştir tek taraflı konuşmaz 7,8 yine iyi en az bakın en az doktorlar 2+2yani toplam 4 yumurta olmasını istiyorlar tedaviler için sende zaten 7,8 varmış diğer ihtimalde diğer tarafta da olsa o AMH imkansız düşük olması ya bi ara bidaha ver canım ne olacak

Şuan baya vitaminler kullanıyorum kaliteli yapmak için yumurtayıı bide regl olursam klomene başlıcam
Ben klomen kullandım negatif birde zor adet oluyor bir türlü sökülmedi yanlış yönlendirmek istemiyorumda fermara sor bi istersen doktoruna klomen bende baya adet olukren sıkıntı etti düzenli olurum birde hormonlarımda iyi sadece büyümediği için kullanmıştım tam sökülemiyorum peçeteye geliyor bakalım inşallah sökülürüm hemen

Önemli olan yumurta kalitesi amh değeri bir gösterge değildir hele ki diğer hormonlarınız iyiyse ve düzenli adet görüyorsanız çok kafaya takmayın.

Önemli olan yumurta kalitesi amh değeri bir gösterge değildir hele ki diğer hormonlarınız iyiyse ve düzenli adet görüyorsanız çok kafaya takmayın.
Evet hormonlarım iyi ve düzenli regl görüyorum geçmeyen enfeksiyon um var sizce oda engelliyor olabilir mi

Ben klomen kullandım negatif birde zor adet oluyor bir türlü sökülmedi yanlış yönlendirmek istemiyorumda fermara sor bi istersen doktoruna klomen bende baya adet olukren sıkıntı etti düzenli olurum birde hormonlarımda iyi sadece büyümediği için kullanmıştım tam sökülemiyorum peçeteye geliyor bakalım inşallah sökülürüm hemen
Burada şartlarım çok sıkıntı başka ülkeye giriş çıkış yapıp alıcam oda sadece klomifen olarak var yani adı klomen veya femara değil buranın markası

Burada şartlarım çok sıkıntı başka ülkeye giriş çıkış yapıp alıcam oda sadece klomifen olarak var yani adı klomen veya femara değil buranın markası
Nerdesiniz bilmiyorum ama zaten fermarada klomenin muadili neden ülkenizdeki doktorlar nasıl tedavi uyguluyor

Back
X