Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebeliğin imkansız olduğu anlamı taşımaz düşük amh ama vaktinizin dar olduğu sinyallerini verir düşük yumurta rezervi kontrol yaptı mı kaç yumurtanız varAmh 0.849 yaşım 23 çok mu düşük diğer 5 li hormon testlerim çok iyi normal hsg de çektirdim oda güzel ama amh düşük gebeliğe engel seviyede mi yardımcı olurmusunuz
Benim doktorlarda amh bakara direkt tüp benek dıyor ay şaştım kaldım benimde yaş 32 ama özeldim doktor var olan yumurtalarını güçlendirelim önce dediBazı doktorlar amh a hiç önem vermiyorlar. Canınızı sıkmayın, bir ya da bir kaç doktor ile görüşün, eğer riskli bir durum varsa yumurta dondurmak da bir seçenek olabilir
Benim doktorlarda amh bakara direkt tüp benek dıyor ay şaştım kaldım benimde yaş 32 ama özeldim doktor var olan yumurtalarını güçlendirelim önce dedi
Bende öyle düşünüyorum inşallah gerek kalmaz çoğumuzaTüp bebek konusu maliyeti yüksek bir işlem olduğu için hemen tüp bebek diyen doktordan biraz şüphelenirim açıkcası. O aşamaya gelene kadar başka basamaklar var nitekim diğer doktorunuz da öyle demiş.
Bana takviye önerdi tüp bebek demedi klomene başlayacağımBende öyle düşünüyorum inşallah gerek kalmaz çoğumuza
Ultrasonda çok güzel çıktı 7.8 folikül çıktı ultrasonda normal gözüküyorGebeliğin imkansız olduğu anlamı taşımaz düşük amh ama vaktinizin dar olduğu sinyallerini verir düşük yumurta rezervi kontrol yaptı mı kaç yumurtanız var
Sizin kaçtıBenim doktorlarda amh bakara direkt tüp benek dıyor ay şaştım kaldım benimde yaş 32 ama özeldim doktor var olan yumurtalarını güçlendirelim önce dedi
Stres ile kaynaklı olabilir mi bana doktor ultrasonda güzel gözüküyor dedi başkanyerde amh yaptırdım o sonuca itibat etmedi ultrason daha önemli dediGecen ay 0,65 bu ay 0,33 normalde doktorlar bu değer sabit degısmezde denıyor benim neden böyle oynadı bilmiyorum ama ben çok stres yaptım o etkılemıs olabılır
7.8 folikül gördü ultrasonda güzel gözüktüğünü söyledi doktorumGebeliğin imkansız olduğu anlamı taşımaz düşük amh ama vaktinizin dar olduğu sinyallerini verir düşük yumurta rezervi kontrol yaptı mı kaç yumurtanız var
Maşallah çok güzel sayı7.8 folikül gördü ultrasonda güzel gözüktüğünü söyledi doktorum
Ama amh düşük gözüküyorMaşallah çok güzel sayı
Fsh normal mi kaç bidaha AMH ver benim başıma geldi yanlış çıktıAmh 0.849 yaşım 23 çok mu düşük diğer 5 li hormon testlerim çok iyi normal hsg de çektirdim oda güzel ama amh düşük gebeliğe engel seviyede mi yardımcı olurmusunuz
İki tarafta toplam 7,8 mi yoksa tek tarafta 7,8 miUltrasonda çok güzel çıktı 7.8 folikül çıktı ultrasonda normal gözüküyor
Tek başına kesin sebeb olmaz yumurta rezervinde sadece 1-2 yumurta olanları okudum burda . Tek bi yumurta ve sperm nasipte varsa yetecekAma amh düşük gözüküyor
tam hatırlayamamakla sanırım tek taraftı çünkü bak bi tanesi büyümüş 14 mm olmuş demiştiİki tarafta toplam 7,8 mi yoksa tek tarafta 7,8 mi