• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amhh kızlar acil bakar mısınız

bennus09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
33
3
1
23
Amh 0.849 yaşım 23 çok mu düşük diğer 5 li hormon testlerim çok iyi normal hsg de çektirdim oda güzel ama amh düşük gebeliğe engel seviyede mi yardımcı olurmusunuz

Amh takmayın kafanıza diğer değerleriniz güzelse sıkıntı olmaz. Zaten gebelik için bir yumurta yeter. Beslenmenize dikkat edin yürüyüşler yapın strese girmeyin. Ben doktorumdan Amh değeri bakalım dedim düzenli regl oluyorsun boşver Amh dedi. Bana şunu demişti ve çok rahatlamıştım. Ben üç şeye bakarım önce sizin bana anlattıklarınız, sonra beni gördüklerim en son laboratuvar sonuçlarına bakarım demişti. Demem o ki strese girmeyin. Benim yaş 40 o yüzden doktorum fazla bekleme sen tüp bebeğe başla demişti. Kendinizi de dinleyin doktorunuzu da ve dua edin 🫠

Amh 0.849 yaşım 23 çok mu düşük diğer 5 li hormon testlerim çok iyi normal hsg de çektirdim oda güzel ama amh düşük gebeliğe engel seviyede mi yardımcı olurmusunuz
Gebeliğin imkansız olduğu anlamı taşımaz düşük amh ama vaktinizin dar olduğu sinyallerini verir düşük yumurta rezervi kontrol yaptı mı kaç yumurtanız var

Hiç önemli değil sayısı önemli olan kalitesi. Gerekli takviyelerle ve beslenmenize dikkat ederek yumurtanizi kaliteli hale getirirsiniz

Bazı doktorlar amh a hiç önem vermiyorlar. Canınızı sıkmayın, bir ya da bir kaç doktor ile görüşün, eğer riskli bir durum varsa yumurta dondurmak da bir seçenek olabilir

Bazı doktorlar amh a hiç önem vermiyorlar. Canınızı sıkmayın, bir ya da bir kaç doktor ile görüşün, eğer riskli bir durum varsa yumurta dondurmak da bir seçenek olabilir
Benim doktorlarda amh bakara direkt tüp benek dıyor ay şaştım kaldım benimde yaş 32 ama özeldim doktor var olan yumurtalarını güçlendirelim önce dedi

Benim doktorlarda amh bakara direkt tüp benek dıyor ay şaştım kaldım benimde yaş 32 ama özeldim doktor var olan yumurtalarını güçlendirelim önce dedi

Tüp bebek konusu maliyeti yüksek bir işlem olduğu için hemen tüp bebek diyen doktordan biraz şüphelenirim açıkcası. O aşamaya gelene kadar başka basamaklar var nitekim diğer doktorunuz da öyle demiş.

Gecen ay 0,65 bu ay 0,33 normalde doktorlar bu değer sabit degısmezde denıyor benim neden böyle oynadı bilmiyorum ama ben çok stres yaptım o etkılemıs olabılır

Gecen ay 0,65 bu ay 0,33 normalde doktorlar bu değer sabit degısmezde denıyor benim neden böyle oynadı bilmiyorum ama ben çok stres yaptım o etkılemıs olabılır
Stres ile kaynaklı olabilir mi bana doktor ultrasonda güzel gözüküyor dedi başkanyerde amh yaptırdım o sonuca itibat etmedi ultrason daha önemli dedi

Back
X