Canım benim cok uzüldüm. Allah hayirlisiyla saglikla tekrarini versin. Bende beklemedeyim. Biraz kanamam gelmisti ama pembe ve kahverengi endiseleniyorum ondan sordumAmin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah belirti şöyle söylim ben taze transfer yaptım Opu sonrası ikinci gün transfer oldum o günden itibaren bıçak saplanması gibi ağrılarım başlamıştı adet olacak gibi kramplar vardı belim çok ağrıyordu hatta dedim ay bunlarda tutunmadı ama hiç evde test yapmadım doktorum yapma dedi hatta doğal gebelik planlamıştı sadece fitil kullanıyordum adet günüm geldi geçti biraz umutlandım ama sancım çok umudum yoktu gittim kan verdim geldim birkaç saat sonra doktorum aradı pozitif dedi gebelik gerçeklemiş dedi sadece iki defa kan verdim değerlerin güzel katlanmış artık gelme dedi keseye çağırdı o gün gittim dünyam başıma yıkıldı tabiRabbim bir daha göstermesin inşallah Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah
Bende pcos oldugu icin doktor amh hic istemedi. Pcosta amh yuksek oluyormus. Normal bireylere göre fazla yumurtamiz olusuyor o yüzden. Sayisi onemli degil onemli olan kalitesiymiş.İlk defa bu kadar fazla yumurta sayısı gördüm amh ınız kaçtı acaba
Amin Allah razı olsun ben lekelenme yaşamadım herkeste olmuyor galiba dilerim senin de yerleşme kanamasıdır AminCanım benim cok uzüldüm. Allah hayirlisiyla saglikla tekrarini versin. Bende beklemedeyim. Biraz kanamam gelmisti ama pembe ve kahverengi endiseleniyorum ondan sordum
Aynen öyle canım önemli olan kaliteli çıkması Altın embriyolar oluşmasıBende pcos oldugu icin doktor amh hic istemedi. Pcosta amh yuksek oluyormus. Normal bireylere göre fazla yumurtamiz olusuyor o yüzden. Sayisi onemli degil onemli olan kalitesiymiş.
İlk tedavimde 35 yumurta toplandı 18 olgun çıktı 15 tanesi döllendi 5. Güne 6 tane iyi kalite donduruldu ama hiç biri işe yaramadı tutmadı 2.tedavim dündü 16 yumurta toplandı 15 tanesi olgun çıktı bu sefer 3. gün embriyosu vericez dediler ama kaçı yaşar kaçı döllendi pazartesi günü öğrenicemmerhaba, daha önce tüp bebek tedavisi olanlar opu'da kaç yumurta toplattı, kaçı olgun geldi ve döllendi? 3. gün ve 5.gün gelişimleri nasıl oldu ve kaç embriyo elde ettinizDeneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Forumun arama/mesaj kısmı bu ara çalışmıyor bu datalara erişemerim.
Evet pozitif :) çok teşekkür ederim. Herkese nasip etsin rabbim hepimiz sağlıkla da kucağınıza alalım inşallahAnladım teşekkür ederim. Daha önce okumuştum yazınızı sonucunuz pozitif sanırım sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aminnn inşallahEvet pozitif :) çok teşekkür ederim. Herkese nasip etsin rabbim hepimiz sağlıkla da kucağınıza alalım inşallah
Bende de pcos var o yüzden sordum. gönlünüzce olur inşallahBende pcos oldugu icin doktor amh hic istemedi. Pcosta amh yuksek oluyormus. Normal bireylere göre fazla yumurtamiz olusuyor o yüzden. Sayisi onemli degil onemli olan kalitesiymiş.
Canım hiç kafana takma sayısını. Doktor bana dediki senin döllenme ile ilgili problemin yok. Çünkü 39 tanesi döllendi. Sadece iyi kalitede olanlar döllenmyi sürdüyormuş. Benim yumurtalarim cok kaliteli değilmiş. 2si birde transfer edildi. Insallah olurBende de pcos var o yüzden sordum. gönlünüzce olur inşallah
Evet malesef pcosta böyle bir dezavantajımız var, döllenmeyle sorun olmaması çok iyi. Yumurta kalitesi aydan aya değişedebilirCanım hiç kafana takma sayısını. Doktor bana dediki senin döllenme ile ilgili problemin yok. Çünkü 39 tanesi döllendi. Sadece iyi kalitede olanlar döllenmyi sürdüyormuş. Benim yumurtalarim cok kaliteli değilmiş. 2si birde transfer edildi. Insallah olur
Insallah canım bakalım ptesi belli olacak. Seninde allah gönlüne göre versin umarim pozitifi görürürz.Evet malesef pcosta böyle bir dezavantajımız var, döllenmeyle sorun olmaması çok iyi. Yumurta kalitesi aydan aya değişedebilirAma çift transferde şansınız yüksek, olur Allahın izniyle
Umarım canımInsallah canım bakalım ptesi belli olacak. Seninde allah gönlüne göre versin umarim pozitifi görürürz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?