amh ve yumurta sayısı

Canım benim cok uzüldüm. Allah hayirlisiyla saglikla tekrarini versin. Bende beklemedeyim. Biraz kanamam gelmisti ama pembe ve kahverengi endiseleniyorum ondan sordum

Canım benim cok uzüldüm. Allah hayirlisiyla saglikla tekrarini versin. Bende beklemedeyim. Biraz kanamam gelmisti ama pembe ve kahverengi endiseleniyorum ondan sordum
Amin Allah razı olsun ben lekelenme yaşamadım herkeste olmuyor galiba dilerim senin de yerleşme kanamasıdır Amin

Bende pcos oldugu icin doktor amh hic istemedi. Pcosta amh yuksek oluyormus. Normal bireylere göre fazla yumurtamiz olusuyor o yüzden. Sayisi onemli degil onemli olan kalitesiymiş.
Aynen öyle canım önemli olan kaliteli çıkması Altın embriyolar oluşması

İlk tedavimde 35 yumurta toplandı 18 olgun çıktı 15 tanesi döllendi 5. Güne 6 tane iyi kalite donduruldu ama hiç biri işe yaramadı tutmadı 2.tedavim dündü 16 yumurta toplandı 15 tanesi olgun çıktı bu sefer 3. gün embriyosu vericez dediler ama kaçı yaşar kaçı döllendi pazartesi günü öğrenicem

Bende de pcos var o yüzden sordum. gönlünüzce olur inşallah
Canım hiç kafana takma sayısını. Doktor bana dediki senin döllenme ile ilgili problemin yok. Çünkü 39 tanesi döllendi. Sadece iyi kalitede olanlar döllenmyi sürdüyormuş. Benim yumurtalarim cok kaliteli değilmiş. 2si birde transfer edildi. Insallah olur

Evet malesef pcosta böyle bir dezavantajımız var, döllenmeyle sorun olmaması çok iyi. Yumurta kalitesi aydan aya değişedebilir Ama çift transferde şansınız yüksek, olur Allahın izniyle

Evet malesef pcosta böyle bir dezavantajımız var, döllenmeyle sorun olmaması çok iyi. Yumurta kalitesi aydan aya değişedebilir Ama çift transferde şansınız yüksek, olur Allahın izniyle
Insallah canım bakalım ptesi belli olacak. Seninde allah gönlüne göre versin umarim pozitifi görürürz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…