- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Ucankus700
-
Benim amh 7 çıkmıştı eylül ayındaKizlar Merhaba.
Amh sakin Ama sakin takilmayin.
ben 6 Ay denedikdenzsonra tum testleri yaptim. Ve sadece AMH dusuk cikti. Tabi ben buna cok Ama cok takildim. Doktora bana daha gencsin takilma dedi Ama ben burda okuduklarimdan sonra aylan ça uyuyamadim.
size soylicegim AMH size hamile olup olmayicanizi asla soylemez ! Sadece ne kadar surenizin kaldigini soyle ve bu bile Allah istedikden sonra onemli degil. Ben aylarca neler yaptim kurler vitaminler. Sukurler olsun simdi hamileyim. Iyi bir doktor bulun kendinize inanin ve kendinizi Allaha teslim edin o dogru zamani biliyor.
herkez dua ediyorum cunku ben cok cektim cok icim yandi. Allah kimseyi bunla sinamasin. Ve tek sorun AMH ise sakin hamile kalmiyacaginza inanmayin. Dogal olmaz sa asilamayla olur yada tuple Ama insallah hayirlisiyla doru zamanda olur.
Sizin düşük değil ki? Pko var sanırım.Benim amh 7 çıkmıştı eylül ayında
Evet pco var bende o yüzden yüksekSizin düşük değil ki? Pko var sanırım.
Doğal yollamı kaldın canımKizlar Merhaba.
ben 6 Ay denedikdenzsonra tum testleri yaptim. Ve sadece AMH dusuk cikti. Tabi ben buna cok Ama cok takildim. Doktora bana daha gencsin takilma dedi Ama ben burda okuduklarimdan sonra aylan ça uyuyamadim.
size soylicegim AMH size hamile olup olmayicanizi asla soylemez ! Sadece ne kadar surenizin kaldigini soyle ve bu bile Allah istedikden sonra onemli degil. Ben aylarca neler yaptim kurler vitaminler. Sukurler olsun simdi hamileyim. Iyi bir doktor bulun kendinize inanin ve kendinizi Allaha teslim edin o dogru zamani biliyor.
herkez dua ediyorum cunku ben cok cektim cok icim yandi. Allah kimseyi bunla sinamasin. Ve tek sorun AMH ise sakin hamile kalmiyacaginza inanmayin. Dogal olmaz sa asilamayla olur yada tuple Ama insallah hayirlisiyla doru zamanda olur.
Aynısı bugün benim başıma geldi Zeynep Kamilde ilk testim 0.999 çıktı bugün ikinci kez yaptım ve 2.135 çıktıKızlar bir şey sorucam. Geçen sene aralık ayında amh baktırmıştım 0,98 çıkmıştı, çok üzülmüştüm. 1 sene stres oldum, hatta erken menapoza mı giricem ben filan diye. Tabii onun etkisiyle gebelik de oluşmadı sanırım. Geçen gün aynı yerde tekrar baktırdım 1,76 çıkmış. Aradım hastaneyi laboratuvar mı değiştirdiniz diye hayır dediler. Doktoruma da sormadan önce size bir sorayım dedim, amh yükselmez diye biliyorum bu ne şimdi? Diğer hormonlarım hep çok iyi bi bu düşük diye üzülüp tüp bebek mi yaptırsak diyordum bir an önce. Sevinmeli miyim ben şimdi yoksa bir yerde daha mı baktırsam? Böyle bir şey başına gelen var mı?
Çok garip gerçekten neden oluyor acaba. Ne kadar süre arayla çıktı bu sonuç sizin bir de doktor gördü mü yorumu ne oldu?Aynısı bugün benim başıma geldi Zeynep Kamilde ilk testim 0.999 çıktı bugün ikinci kez yaptım ve 2.135 çıktı
O zaman tüp bebek değil de normal kontrollerde neden bakılıyor amhye sağlıklı bir sonuç yoksa ne saçma. İnsan boşu boşuna üzülüyor. Doktorum ultrasonda iyi görüyor mesela folikülleri, diğer fsh falan da iyi bu amh yüzünden stres oldum valla.Şöyle atayimda görsel olarak insan bazen tereddütle kaliyobugün çıktı ikinci sonucum koşa koşa gittim doktora diğer testi ben adetimime yakınken ve tok karınla gitmiştim biliyorum bu sonucu etkilemez çünkü amh değişen bişey değil doktora sordum aynısını arkadaşıninda yaşadığını söyledi eğer tüp bebek için yaptiriyorsaniz daha ayrıntılı bakıyorlar dedi çok sevindim ama gelecek adetteyke. Bı daha gidicem üç kere yaptırdım amh ve ucude birbirinden alakasız sonuçlar ilk sonucumda 1.09 du cunku
Sana yemin ediyorum aynısı bende ulturasonda sağda folekulde 3,4 solda 4,5 folekul görüldü FSHk iyi çok üzülmüştümO zaman tüp bebek değil de normal kontrollerde neden bakılıyor amhye sağlıklı bir sonuç yoksa ne saçma. İnsan boşu boşuna üzülüyor. Doktorum ultrasonda iyi görüyor mesela folikülleri, diğer fsh falan da iyi bu amh yüzünden stres oldum valla.
Yaaa gerçekten mi ne güzel doktora falan danışın bence bir ultrasonda yumurta kaç tane gözüküyorduAynısı bugün benim başıma geldi Zeynep Kamilde ilk testim 0.999 çıktı bugün ikinci kez yaptım ve 2.135 çıktı
Amh kaç canımSana yemin ediyorum aynısı bende ulturasonda sağda folekulde 3,4 solda 4,5 folekul görüldü FSHk iyi çok üzülmüştüm
Ben şimdi hsg çektiricem cumartesi, eşim de sperm testi verecek sonra hepsini doktora göstericem bakalım ne diyecek bu amh meselesine. Bence boşuna stres amh ölçümü, valla 1 seneye yakındır hep trip oldum yumurtam bitiyor bitecek diye. Ultrason ve fsh önemli daha etkili sanırım.Sana yemin ediyorum aynısı bende ulturasonda sağda folekulde 3,4 solda 4,5 folekul görüldü FSHk iyi çok üzülmüştüm
Aynen öyle bende uzulmusttum ama devlet Hastanesi'nde bile 3 farklı sonuç gördüm takılmayın buna bosverin oluruna bırakın ben birakamamistim ama rahatım şimdi oluruna biraktimBen şimdi hsg çektiricem cumartesi, eşim de sperm testi verecek sonra hepsini doktora göstericem bakalım ne diyecek bu amh meselesine. Bence boşuna stres amh ölçümü, valla 1 seneye yakındır hep trip oldum yumurtam bitiyor bitecek diye. Ultrason ve fsh önemli daha etkili sanırım.
Neler yaptığını ve kullandığını da yazar mısınKizlar Merhaba.
Aynisi basima geldi 2018 aralık ayinda 0.72 cikti bu sene martta 2.00 cikti adet olmaya devam ediyorum usgde yumurtaliklarimin guzel calistigini soyluyor doktorlarKızlar bir şey sorucam. Geçen sene aralık ayında amh baktırmıştım 0,98 çıkmıştı, çok üzülmüştüm. 1 sene stres oldum, hatta erken menapoza mı giricem ben filan diye. Tabii onun etkisiyle gebelik de oluşmadı sanırım. Geçen gün aynı yerde tekrar baktırdım 1,76 çıkmış. Aradım hastaneyi laboratuvar mı değiştirdiniz diye hayır dediler. Doktoruma da sormadan önce size bir sorayım dedim, amh yükselmez diye biliyorum bu ne şimdi? Diğer hormonlarım hep çok iyi bi bu düşük diye üzülüp tüp bebek mi yaptırsak diyordum bir an önce. Sevinmeli miyim ben şimdi yoksa bir yerde daha mı baktırsam? Böyle bir şey başına gelen var mı?
Ben doktora sordum, mantıklı bi açıklama yapamadı. Laboratuvar yanılmıştır iyi bakılamamıştır dediAynisi basima geldi 2018 aralık ayinda 0.72 cikti bu sene martta 2.00 cikti adet olmaya devam ediyorum usgde yumurtaliklarimin guzel calistigini soyluyor doktorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?