- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
Adetin 3. Günü yani 11 Eylül gibi herhalde inşallah. Ne çıkacak çok merak ediyorum, siz evli misiniz çocuk falan mı istiyorsunuz31 yasındayım, siz ne zaman yaptırcaksınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin 3. Günü yani 11 Eylül gibi herhalde inşallah. Ne çıkacak çok merak ediyorum, siz evli misiniz çocuk falan mı istiyorsunuz31 yasındayım, siz ne zaman yaptırcaksınız?
Evet evliyimAdetin 3. Günü yani 11 Eylül gibi herhalde inşallah. Ne çıkacak çok merak ediyorum, siz evli misiniz çocuk falan mı istiyorsunuz
Özel laboratuvarda 2 günde çıkmıştıArkadaşlar yumurta rezervi tahlili diğer hormon tahlilleriyle beraber mi çıkar özel bir klinik için konuşuyorum yoksa daha geç mi çıkıyor
Allah nasip etsin en kısa zamanda. Özel değilse amh yüzümden mi olmuyormuş canım.Evet evliyim2 bucuk yıldır bebek sahibi olamadık tedaviye basladık
Amh için 3.gün beklemenize gerek yok her zaman yapılabılıyor, dıger gebelık ıcın gerekli hormonları da yaptırcaksınız 2 veya 3.gun gerekıyor..
Özel klinik mi canım senin gittiğinBenim amh aynı gün akşam sonuçlanmıştı
Özel hastane ama arkadaşım özel klinikte yaptırdı. Gönderdikleri laboratuvarın hızına göre değişiyor sanırım.Özel klinik mi canım senin gittiğin
Yok cnm, bızım sebpsız olmuyor, amh da fena deıl dedı.. Nasip bizimkisiAllah nasip etsin en kısa zamanda. Özel değilse amh yüzümden mi olmuyormuş canım.
3. Günü diğer tahlilleri de yapacağım ya amh de yapılsın bir defadan dedim![]()
Anladım canım inşallah güzel bir sonuç almışsındırÖzel hastane ama arkadaşım özel klinikte yaptırdı. Gönderdikleri laboratuvarın hızına göre değişiyor sanırım.
Yok cnm, bızım sebpsız olmuyor, amh da fena deıl dedı.. Nasip bizimkisiasılama denıcez onumuzdekı ay sonrakı surec tüp bebk olcak.. İkimizin degerler de guzel ama yok maalesef
Teşekkürler 1in altı sıkıntılı dedi doktorum. Benim 1.38 çıktı 29 yaşındayım. Sizin için de hayırlı haberler olsun inşallah.Anladım canım inşallah güzel bir sonuç almışsındır![]()
Değeriniz güzelmiş ben çok araştırma yaptım amh hakkında. Stres yapmayın yeter. Bende 25 yaşındayım erken adet görüyorum korktum bu yüzden yumurtalar biter mi diyeTeşekkürler 1in altı sıkıntılı dedi doktorum. Benim 1.38 çıktı 29 yaşındayım. Sizin için de hayırlı haberler olsun inşallah.
Canım bu kürü kesinlikle yap inşallah kendiliğinden olur
Teşekkür ederim inşallah. siz de içinizi ferah tutun umarım sizin de gönlünüze göre verir Allah çok bekletmedenDeğeriniz güzelmiş ben çok araştırma yaptım amh hakkında. Stres yapmayın yeter. Bende 25 yaşındayım erken adet görüyorum korktum bu yüzden yumurtalar biter mi diyebakalım artık, Allah en güzel sonuçları herkese nasip etsin
![]()
İncir havuç yap gerçekten çok faydası varmış. 44 yaşında bir bayanın amh 1 in altıymış bu kürle hamile kalmışBayılıyorum bu adama ya, ben epey kür uyguladım cnm.. Testere dişli aslan pençesi de içtim incir kürünü zeytınyagında bekletip yemıstım bi ara
Amin sağolun hepimiz için inşallahTeşekkür ederim inşallah. siz de içinizi ferah tutun umarım sizin de gönlünüze göre verir Allah çok bekletmeden![]()
Teşekkür ederimİncir havuç yap gerçekten çok faydası varmış. 44 yaşında bir bayanın amh 1 in altıymış bu kürle hamile kalmış