- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
Konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler.Amh sonucum düşük değilmiş şükür.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eşinin test sonuçları için birşey diyemem ama kendimden yola çıkarak benim amk 1.1 çıktı bide tüplerimde problem vardı doktorum aşılamayı önermiyor. Aşılama ile vakit harcayacağınıza direk tüp bebek daha mantıklı demişti
- Merhaba nasılsınız.29 yaşındayım eşim 32 yaşında ağustos 2014 den beridir evliyiz .Hiç korunmadık ve gebe kalmadım.
- amh sonucum sizce nasıl , değerlendirebilirmisiniz?ekimde 0,78 ,ağustosta başka bir hastanede 1,54 çıktı.0,78 sonucuna göre tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik.fakat aşılama denemediğimiz için öncelik aşılama yaptırdık 12 Kasımda .Aşılama sırasında sağ 6 sol 6 yumurtam vardı .sağ 18 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum. Gonalf 75 iğne ile büyütüldü yumartam en son 1 gün büyümeyip 16da kalınca 112.5 ile 18 olmuştu.sol 11 de kalmıştı.aşılama tutmadı . Eşimin 1.5 günlük perhizi ile aşılama olmuştu.yani cuma ilişki ve çatlatma iğnesi akşamında pazar aşılama yaptırmıştık.perhizin kısa süreli oluşu sperm sonucunu etkilemişmidir ?Sizce direk tüp bebeğe mi geçmeliyiz?(eşimin sperm yıkama sonucunu ve benim hormon değerlerimin sonucunu ekledim )bakıp değerlendirebilirmisiniz ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
- Merhaba nasılsınız.29 yaşındayım eşim 32 yaşında ağustos 2014 den beridir evliyiz .Hiç korunmadık ve gebe kalmadım.
- amh sonucum sizce nasıl , değerlendirebilirmisiniz?ekimde 0,78 ,ağustosta başka bir hastanede 1,54 çıktı.0,78 sonucuna göre tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik.fakat aşılama denemediğimiz için öncelik aşılama yaptırdık 12 Kasımda .Aşılama sırasında sağ 6 sol 6 yumurtam vardı .sağ 18 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum. Gonalf 75 iğne ile büyütüldü yumartam en son 1 gün büyümeyip 16da kalınca 112.5 ile 18 olmuştu.sol 11 de kalmıştı.aşılama tutmadı . Eşimin 1.5 günlük perhizi ile aşılama olmuştu.yani cuma ilişki ve çatlatma iğnesi akşamında pazar aşılama yaptırmıştık.perhizin kısa süreli oluşu sperm sonucunu etkilemişmidir ?Sizce direk tüp bebeğe mi geçmeliyiz?(eşimin sperm yıkama sonucunu ve benim hormon değerlerimin sonucunu ekledim )bakıp değerlendirebilirmisiniz ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Canım eşinin test sonuçları için birşey diyemem ama kendimden yola çıkarak benim amk 1.1 çıktı bide tüplerimde problem vardı doktorum aşılamayı önermiyor. Aşılama ile vakit harcayacağınıza direk tüp bebek daha mantıklı demişti
martta tüp bebek yaptırmaya karar verdik inşallah.Histereskopi yaptırcam öncesinde sağolun arkadaşlar .yalnız amh sonucumun yanlış olma ihtimali var yaptırdığım devlet hastde . Hastane çalışan arkadaşda yaptırmış düşük çıkmış yaşı genç yeni evli olduğundan inanmayıp düzende yaptırınca 2 katı çıkmış.Bende şüpheliyim açıkçası amh sonucumdan .Aşılamayla zaman kaybetmeyin bence tüp bebegin tutma oranı çok çok daha fazla aşılamaya göre.
Ben 1 aşılama 3 tüp denedim sonuncusu tuttu şükür eşime en az 3 gün cinsel perhız veriyorlardı.
Hormon değerlerin gayet iyi görünüyor. Eşinin sayı da iyi ama ileri hızlı sıfır sanırım. Bi de morfolojisini göremedim burda o da önemli. 3buçuk yıl uzun bir zaman. Rapor çıkarmayı düşünüyorsan bir aşılama daha sadece bu sebeple düşün. Yoksa aşılama vakit kaybı bence de. Eşin tedavi oldu mu senin rahim filmin çekildi mi bunlar da önemli tabi. Amh ı daha güvenilir bir yerde tekrarlayabilirsin. Fsh ve adetin 2. 3. Günü antral folikül sayısı iyi ise çok fazla önemsemeye de bilirsin.
sağol canım eşimin morfoloji 4 değişmedi.Kaan aydosda tedavi oldu eşim.dna hasarı sperm kültür testleri yi çıktı şükür.bende 2 kez yaptırdım hsg tüplerde açık şükür .rapor amh düşüklüğündede çıkarbiliyorlar sanırım.tedaviye direk tüp bebekle başlanacaktı izin az olduğu için biz ısrar etmiştik aşılama yapılmasını.2.Aşılama içinde zamanımız pek yok .eşimin izinleri sıkıntı doğuda şark görevindeyiz.bu yüzden dahada geç olmadan tüp bebeğe geçicez martda.Hormon değerlerin gayet iyi görünüyor. Eşinin sayı da iyi ama ileri hızlı sıfır sanırım. Bi de morfolojisini göremedim burda o da önemli. 3buçuk yıl uzun bir zaman. Rapor çıkarmayı düşünüyorsan bir aşılama daha sadece bu sebeple düşün. Yoksa aşılama vakit kaybı bence de. Eşin tedavi oldu mu senin rahim filmin çekildi mi bunlar da önemli tabi. Amh ı daha güvenilir bir yerde tekrarlayabilirsin. Fsh ve adetin 2. 3. Günü antral folikül sayısı iyi ise çok fazla önemsemeye de bilirsin.
merhaba aynı şekilde benim de öyle oldu. mart ayında 1,65 olan amh bu ay baktırdığımda 0,64 e düştü. şuan ne yapıyorsunuz doktora gittiniz mi acabaKızlar kafam çok karışık lütfen yardımcı olun Aralık 2017 de en son amh bakıldı ve değerim 1.4 çıktı daha sonra tedavi gördüm tüp bebek iptal oldu aşılama yapıldı neyse adet oldum bugün dr a gittim kontrole amh bidaha bakıldı ve sonuç 0.99 çıktı moralim sıfır bu kadar kısa sürede düşermi başına gelen varmı böyle bir durum. Dr la görüşemedik kan geç çıktı. 2 ay da bukadar düşerse zaten menapoza giricem ozmn böyle giderse