- 9 Ocak 2018
- 138
- 82
- 48
- Konu Sahibi beyazmasumumutlar
-
Amh benim hayatımı tepe taklak eden hiç bilmediğim ama kötü bir şekilde tanıştığım yumurta rezervi testi. Kizlar LÜTFEN tecrübesi olan, hâlâ da çaba sarf eden kim varsa konuşalım. Yardımcı olalım birbirimize.
Ben çok korkuyorum daha 22 yaşında 0.778 değerlerim
Mesela her adet oluşumda değerler daha da mı fazla azalacak. Çok üzülüyorum. Bu konu da çok az bilgim var.
Gelin hep beraber yenelim bu sıkıntıları..
Cnm adamakıllı bi doktora git ve öyle karar ver. Ciddiye al cnm. Rabbim yardımcın olsun. Cnm bi işe yaramadıktan sonra bi anlamı yokMaşallah senin değerlerin iyiymiş
Bizim sülalede de yok canım beni buldu. Hamilelik geçirdin mi hiçmerhaba canım 26 yaşındayım geçen hafta amh 0.55 çıktı tüp bebek dedi doktorlar. Şimdi iyi bir doktor araştırıyorum ve sayı olarak görüp kafama takmamaya çalışıyorum. Sülalede görülmeyen şey bende çıktı ama her şeyde bir hayır vardır. Rahat olmamız lazım
Şaşırdım gerçekten Amh iyi olup yumurtanin az olmasina. Bağlantılı değil mi bunlar34 yaşındayım.
Amh: 1,65 çıktı, normal dedi doktor. Fsh gayet iyi, ama ultrasonda yumurtam az görünüyor.
10 aydır deniyoruz. Doktor amh 0,8 olan vardı senden önce, daha çok yumurtası vardı dedi.
Yani nasipse gelir yemenden, dedikleri gibi.
Yani amh, fsh iyi olsa da hemen oluvermiyor.
Merhaba canım ben bu aralar sık adet oluyorum önceden normaldi herşey başta böyle olup zamanla mı az olucam. İnsallİn hayırlı haberler alırsınmerhaba canım bende aynı dertten müzdaribim. kasımda evlendim. 26 yaşındayım amh 0,01 benimde dr.lar herkesin çocuğu olmak zorunda değil sende üzülme dünyanın sonu değilgibi cümleler kullandı. sonra da bi dene bakalım iyi geldiğini söyleyenler var diyerek biosteron verdi. doğal yolla adet göremediğim için adet düzenleyici verdi trisequens mi neydi adı. bana da erken yaşlarda evlen erkenden çocuk sahibi olmaya çalış demişlerdi. bekardım o zamanlar. 2-3 sene adet düzenleyici kullandım en azından adetimi düzenli gördürüyor die. evlenince ilacı bıraktım 60 gün adet olamadım dr ilaç verdi öylelik adet oldum. 3 ay normal dene ddi dr. bu ilaçları kullan 3 ay sonra gel bi bakalım adetin3,günü demişti. dün 2.adetimi gördüm 3.adette gideceğim dr.a bakalım ne diyecek
Bana 2 doktor da zaman kaybetmeden tüp bebek yap dediler sürekli. Ve tedaviye gonal-f catlatma ignesi Progestan tedavisine başlattı ilk ay olmadı bugün tekrar çatlatma iğnesi vurdum bakalım hayırlısı.. bata ne kadar var canım38 yaşındayım, amh 0,3 Bu ay ilk defa klomen kullandım. Batı bekliyorum bakalım ne olacak. Bana doktorum hiç olumsuz konuşmadı. Benim icin öncelik fsh dedi. O değer de 7 li bir şeydi. O yüzden nedense çok takmıyorum.
Aylardır bunun cevabını arıyorum inanın.Şaşırdım gerçekten Amh iyi olup yumurtanin az olmasina. Bağlantılı değil mi bunlar
Bana 2 doktor da zaman kaybetmeden tüp bebek yap dediler sürekli. Ve tedaviye gonal-f catlatma ignesi Progestan tedavisine başlattı ilk ay olmadı bugün tekrar çatlatma iğnesi vurdum bakalım hayırlısı.. bata ne kadar var canım
im şifamızı versin canım dualarını eksik etme. tam bilmiyorum canım ben uzuun süreler adet olmuyordum dr ilaç verince adet oluyor sonra yine başa dönüyordum o yüzden hep ilaç kullandım.Merhaba canım ben bu aralar sık adet oluyorum önceden normaldi herşey başta böyle olup zamanla mı az olucam. İnsallİn hayırlı haberler alırsın
Çok acayip ilk defa duyuyorum gerçektenAylardır bunun cevabını arıyorum inanın.
FSH, AMH rezervin aynası diyorlar... Anlamıyorum.
Ümitsizlik yok Rabbim büyüktür O ol der olurİnsallah canim, çok bekletmeden gelsinler insallah. 6 gün kaldı da belim ağrımaya başladı her zaman ki gibi. Ümidim yok artık. Saat gibi vücudum bu konularda.
Anladım canım bitkisel urunler kullanmadın mı hicrabb
im şifamızı versin canım dualarını eksik etme. tam bilmiyorum canım ben uzuun süreler adet olmuyordum dr ilaç verince adet oluyor sonra yine başa dönüyordum o yüzden hep ilaç kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?