Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh ile ilgili bilgisi olan bakabilir mi 1.36 değer
Merhaba amh değerim 1.36 çıktı iki doktor değerin iyi dedi bi tanesi düşük 2den aşağısı normal değil yaşına göre dedi. 28 yaşındayım bu değer kötü mü gerçekten
Merhaba amh değerim 1.36 çıktı iki doktor değerin iyi dedi bi tanesi düşük 2den aşağısı normal değil yaşına göre dedi. 28 yaşındayım bu değer kötü mü gerçekten
30 yaşında değerim 1 48 çıkmıştı ortalama bi değer demişti doktor, 2 kez hamile kaldım kızımı kaybettim suyu bitti oğluma sağlıkla kavuştum çok şükür, umutsuz olmayın
30 yaşında değerim 1 48 çıkmıştı ortalama bi değer demişti doktor, 2 kez hamile kaldım kızımı kaybettim suyu bitti oğluma sağlıkla kavuştum çok şükür, umutsuz olmayın