• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH-FSH Testleri Hakkında Deneyim

Gerginbiri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
1.558
3.010
133
34
AMH-FSH testleri hakkında yaptıranlardan bilgi rica ediyorum. İki yıllık evliyiz eşimin sperm sayımı vs gibi testleri benim genel kan testim ve ulturason muayenem sonrasında herşey normal gözükünce Haziranda normal yollardan bebek denemeye başladık. Ancak hamilelik Kasım ayında hala yok. Bir doktor ile görüştük. AMH-FSH testleri istedi. yaptırdık. Henüz sonucu bilmiyorum. Bu testlerin amacı ve sonrasındaki süreç nasıl ilerliyor yaptıran var mı? Danışmak istedim. Eşim 35-Ben 32 yaşındayım. Hiç çocuğumuz veya düşük gibi bir durumumuz yok.

Amh ve FSH da sorun çıkmazsa rahim filmi isterler.amh yumurta rezervi için istenir
Teşekkür ederim bilgi için. Rahim filminden çok korkuyorum bu ilaçlı olan sanırım. Umarım ona gerek kalmadan çözülür sorun normal yollarla hamile kalırım diye düşünüyorum.Ama herşeyin hayırlısı tabi ki

Teşekkür ederim bilgi için. Rahim filminden çok korkuyorum bu ilaçlı olan sanırım. Umarım ona gerek kalmadan çözülür sorun normal yollarla hamile kalırım diye düşünüyorum.Ama herşeyin hayırlısı tabi ki
Hiç korkmayin bende çok korktum ve kaçtım rahim filminden sadece devlet hastaneleri yerine işini iyi yapan c kollu cihazi olan merkezlerde çektirin.gercekten dayanilmiyacak bir acı olmuyor.ama rahim filmi çok yol gösterici ihtiyaç varsa ihmal etmeyin

AMH-FSH testleri hakkında yaptıranlardan bilgi rica ediyorum. İki yıllık evliyiz eşimin sperm sayımı vs gibi testleri benim genel kan testim ve ulturason muayenem sonrasında herşey normal gözükünce Haziranda normal yollardan bebek denemeye başladık. Ancak hamilelik Kasım ayında hala yok. Bir doktor ile görüştük. AMH-FSH testleri istedi. yaptırdık. Henüz sonucu bilmiyorum. Bu testlerin amacı ve sonrasındaki süreç nasıl ilerliyor yaptıran var mı? Danışmak istedim. Eşim 35-Ben 32 yaşındayım. Hiç çocuğumuz veya düşük gibi bir durumumuz yok.
merhaba ben de 32 yaşındayım 4-5 aydır bizim de çocuk planımız var ama olmuyor. Bugün hormon testlerime baktırdım fsh 28 çıktı. Buradan bazı arkadaşlar yaştan dolayı olabileceğini söyledi. Siz de baktırdınız mı hormonlarınıza merak ettim

merhaba ben de 32 yaşındayım 4-5 aydır bizim de çocuk planımız var ama olmuyor. Bugün hormon testlerime baktırdım fsh 28 çıktı. Buradan bazı arkadaşlar yaştan dolayı olabileceğini söyledi. Siz de baktırdınız mı hormonlarınıza merak ettim
Amh 3.49/ Fsh 5.66 çıktı. Henüz sonuç göstermeye gitmedik

Hiç denemedik nasıl kullanılacağını da bilmiyorum doktor ilaçlı rahim filmi önerdi onu yapıcak regl dönemimde
Kesinlikle rahim filmini devletde yaptirmis biri olarak soyluyorum asla yaptirmayin.benim aci esigim yuksektir ve cokda muayne oldum yumurtalik dondurma dahi yaptirdim.ozelde o kadar cok para vermek yerine 2 dakikalik islem ne olabilir dedim devlette yaptirdim ama bir daha asla yaptirmam.cunku gercekten tranva yasiyorsunuz

Rahim filmini daha yeni bir arkadaşım yaptırdı kartalda özel bir hastanede 2.500 tl idi, anestezili.

Ben de rahim filmini sonomedde yaptırdım Ağustos ayında 1400 TL verdim sanırım Kasım ayında hamile kaldım bence acısından korkmayın anestezisiz şekilde yaptırdım dayanılmayacak bir acı değildi

Kesinlikle rahim filmini devletde yaptirmis biri olarak soyluyorum asla yaptirmayin.benim aci esigim yuksektir ve cokda muayne oldum yumurtalik dondurma dahi yaptirdim.ozelde o kadar cok para vermek yerine 2 dakikalik islem ne olabilir dedim devlette yaptirdim ama bir daha asla yaptirmam.cunku gercekten tranva yasiyorsunuz
Özelde geçen ay anestezili yaptırdım. Hiç birşey hissetmedim.çıktıktan sonra hafif kanamam oldu bir gün aynı zamanda biraz kasık ağrım vardı. 2gün duş almadım.3gün ilişkiye girmedik Şuan herşey yolunda ve normal başka bir etkisini görmedim. Geçen ay hamilelik olmadı.

Rahim filminin acı hissetme durumu kişiden kişiye değişiyor. Eğer tüp tıkalı ise daha çok acı duyulduğuna dair bir söylenti de var. Rahim filmi gerekirse anestezili yapan bir yere giderdim ben olsam o riski almak istemezdim. Zaten vajinismus geçmişim de var bir travma daha istemezdim

Ankarada anestezili rahim filmi nerdecektirebilirim.fiyat hastane bilgisi verebilece arkadasim olursa sevinirim bu arada amh 1.29 degeri nasil dusuk sanirim.henuz sknuc icin de dojtora gitmedim doktor tum herseyini yaptir gel d3digi icin

Back