• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

ozgeyksr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
8
1
1
31
Kızlar merhaba amh değerim 0,26 doğal yolla hamile kalman çok zor dedi doktorlar yaklaşık bir buçuk senedir bebeğimiz olmuyor eşimde sorun yok bu ay Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım on gün arayla kanamam oldu şimdi 13 gün geçti yine kanamam oldu regl oluyorum anlamadım doktor da anlamadı sadece iki gün sürdü ikisi de bugün yine kanamam oldu aradan 13 gün geçti doktor tavsiyesiyle Felixona başladım vitamin olan yumurta kalitesini arttırmak için internette itimat bitkisel kür var içinde hayıt tohumu olan acaba denesem mi deneyen var mı çok çaresiz kaldım

Canim 0.1 le hamile halanlar var biraz saglikli beslenme biraz takviyelerle olur bence. Bir gebenin gunlugu bu konuda cok basarili bence Ebru hanima dm den yazin cevapliyor. Hangi takviyeleri derse al bence danismanlik alsan direkt daha iyi olur durumun varsa🌸 ben almadigim halde yaziyorum net bi sekilde derdimi şak şak butun hepsini soyluyor.

Hiç ümitsiz olmayın d vitamini b12 kullanın birde rahim filmi çektirin gerçekten hamile kalmaya yardımcı oluyor stres yapmayın amh değerinizide çok kafaya takmayın inanınki nasipte varsa oluyor benim amh 2.76 ama yinede olmadı. Yani amh değeri düşük olunca hamilelik olmaz diye birşey yok. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.

Canim 0.1 le hamile halanlar var biraz saglikli beslenme biraz takviyelerle olur bence. Bir gebenin gunlugu bu konuda cok basarili bence Ebru hanima dm den yazin cevapliyor. Hangi takviyeleri derse al bence danismanlik alsan direkt daha iyi olur durumun varsa🌸 ben almadigim halde yaziyorum net bi sekilde derdimi şak şak butun hepsini soyluyor.
Gerçekten mi ya ben 1:30 senedir deniyorum olmuyor yumurta büyüyor çatlıyor diyorlar ama olmuyor yani neden bilmiyorum artık umudumu kaybetmeme çok az kaldı ne yapacağımı şaşırdım

Gerçekten mi ya ben 1:30 senedir deniyorum olmuyor yumurta büyüyor çatlıyor diyorlar ama olmuyor yani neden bilmiyorum artık umudumu kaybetmeme çok az kaldı ne yapacağımı şaşırdım
Tabi ki iletisime gecin cok guzel urunleri var ve faydasini goren bircok insan var 🤲🏻💗

Hiç ümitsiz olmayın d vitamini b12 kullanın birde rahim filmi çektirin gerçekten hamile kalmaya yardımcı oluyor stres yapmayın amh değerinizide çok kafaya takmayın inanınki nasipte varsa oluyor benim amh 2.76 ama yinede olmadı. Yani amh değeri düşük olunca hamilelik olmaz diye birşey yok. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.
Çok teşekkür ederim canım rahim filmi çektirdim herhangi bir sorun yok gözüküyor eşimde de sorun yok dediler yani sebebini bulamıyoruz D vitamini B12 içeren vitamin aldım doktorun tavsiyesiyle onu kullanıyorum ama çok faydası olmadı galiba dün akşam yine regl oldum her yolu deniyorum ama olmuyor 😔

Danışmalık ücreti nedir

Back