Amh düşüklüğü

ben üniversite araştırma hastanesinde doc dr a baktırmıştım ama yanlışlık ihtimali biraz düşük

benim bu teste olan inancım da pek yok artık açıkcası, 9 ay arayla yaptırdığım iki test. doktor 1.96 olanın muhtemelen yanlış geldiğini düşünüyor ama usg ile kontrolde de yumurta rezervimle alakalı büyük sorunların olmadığını söylemişti

ben üniversite araştırma hastanesinde doc dr a baktırmıştım ama yanlışlık ihtimali biraz düşük
Yok baktıysa yanlış değildir bana bakmadı söyledim ama sadece dedi Amh tekararlıyıcam yumurtlama zamanı bakılan sana dedi tekrar yüksek çıktı işte şimdi gidince gelişen yumurtam varsa söyler artık kafamı yormak istemiyorum sonuçta yüksel çıktı artık düşük çoksa Bidaha gene güvenemem bi defa yükseği görünce. Sonuçta düşük olsaydı yine düşük çıkardı diye umuyorum

Yumurta rezervinde sorun yoksa neye göre 1,96 yanlış dedki sorun yoksa düşük değil yüksek olmalı

İşte Ozaman Amh değeri önemsiz doğru düzgün ölçemiyorlsr her ay değişiyorsa saçma aman kızlar ya kafanızı yormayın adet oluyorsanız bakın keyfinize gidin yumurta takibi yaptırın baktınız bunaldınız tüp yaptırın ben bi süre kafamı dinleyicem yumurta takip ettiricem yoruldum hangisi doğru yanlış diye

Hsg de çektirmediniz o zaman
Bende aynı sizin gibiyim 1 yıl 3 aylık evliyim isteyeli 1 sene olacak artık ilk defa geçen ay gittim doktora adetlerim düzenli yaşım 25 olacak bugüne kadar hiç doktor kapısı çalmadım valla geçen ay gittim tek. Bide bu ay Bidaha gittim. Siz şanslısınız benim yaşadığım yerde hgs devlette yok tüp merkezi yok yaptırmayacam tüp düşüncem yok ama merkez de yok yani Zonguldak yaşadığım şehirde

Hsg de çektirmediniz o zaman
Etrafın baskısından gittim bende yoksa doktorları sevmiyorum tedaviye saygı duyarım ama insanlarla oynuyorlar para para hep allhıma dua ediyorum bi sorunum varsa hap kullanırım tabiki tedavi şart ama hormonlara bakınca hap vermiyor iyi diyor ama benim Testestorunum var sorun olmaz dedi ama acaba oluyormu bilmem

sonra 0.29 sonucuyla gidince de bu kadar ani düşüş beklemiyordum dedi, usg görüntüleriye de 0.29'u uyumlu buldu.

sonra 0.29 sonucuyla gidince de bu kadar ani düşüş beklemiyordum dedi, usg görüntüleriye de 0.29'u uyumlu buldu.
Anladım görüntü önemli adetlimi bakıldı size bana bakmadı adetli gittiğim halde. Bence bakılsın bakılmasın var olanı geliştirme önemli yapcam bişey yok bana bakın dedim bakmadı 11,12 gün görürüm dedi gelişen varmı diye bakalım varmı spor yumurta haraketleri yapıyorum inşallah gelişir

Yoga da iyi geliyormuş kan dolaşımını sağladığı için yumurta hareketi ilk defa duydum nasıl oluyor

Bende istanbula gitmek istiyorum aslında çokta şanslı sayılmam istanbula selam versek 10 bin gider zaten birde sürece girince sürekli gidip gelicem yol masrafları bebek masrafıyla yarışcak

Yoga da iyi geliyormuş kan dolaşımını sağladığı için yumurta hareketi ilk defa duydum nasıl oluyor
Bir gebenin günlüğü yumurta hareketleri yapıyor pelvik bölgesi için youtubede var ben bugün başladım dün regl bitti. Hergün yapıcam spor programı indirim ayrıyetten bi ordan bide bir gebenin günlüğündeki kadının hareketlerini yapıyorum cidden oram sonra hissettiriyor hafif ağrı gibi orayı etkiliyor

Bende istanbula gitmek istiyorum aslında çokta şanslı sayılmam istanbula selam versek 10 bin gider zaten birde sürece girince sürekli gidip gelicem yol masrafları bebek masrafıyla yarışcak
Ben acele temiyeceğim hemen koşup tüp için bakalım tabi doktorda önemli ama nasip allahım verir elbet diyecem tabi siz gidin size kalmış tüpte çok masraf ve ayrıca tuzak gibi geliyor bana son çare benim için. Daha 1 sene için acele etmek istemiyorum

Yaa bi bakayım hiç duymadım öle birşey tedavideyken faydası olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…