Amh Düşüklüğü (Yumurtalık Rezervi düşüklüğü)

Doktor bize başında normal yollarla deneriz diyip 15 günde aşılama diyince şok olduk .Bize en basından beri yumurta ve ilişki takibi diyen doktor dün birden aşılama dedi o yüzden neden ilk başta söylemedi ki diye düşündük doktor ne derse yaptk ilaçların hepsini aldık bütün anlaşmalı tıp merkezlerine gittik bir de aşılama da kredi kartı da gecmiyor acaba dedik paradan sebep mi söyledi

Doktorları bazıları cidden parayı seviyor onun içinde demiş olabilir ama belki de cidden şansa bırakmak istememiştir . Buna siz karar verebilirsiniz izlenimlerinizden doktor üzerindeki.

Merhaba öncelikle çok teseķürler .Hiç üsenmemişsiniz çok samimi bir sekilde yaşadiklarinizi paylaşmişsiniz bizlere umut olsun diye.Sizin adınıza çok sevindim.Ne guzel sonunda yüzünüz gülmüş.Umarım mutlulugunuz daim olur.Ben de bu yolda mucadele edenlerdenim.Sizin gibi insanlarin yazdıkları bizlere umut oluyor.Yola devam etme motivasyonu sağlıyor.Hep gülun emi .

Hayırlısıyla kucagına almayı da nasip etsin rabbim.. Benimde amh 0.808 ve yarım rahimim..ocakta tüp bebek yaptırcam.. Acaba transfer öncesi ve sonrası ilaç kullandınız mı rahimde kaynaklı birazda hani düşük olmasın ve tutunsun diye..

Transfer oncesi dojtor rahimi hazırlarken estrofem veriyor. Dozunu günden güne arttırıyor. Transferden bir iki gün önce oksapar ve progestan iğneye basladık. Transfer sonrası her hafta intralipid serum kullandıl 12.haftaya kadar. Bu arada bebeğim şimdi kucagımda allahım isteyen çabalayan herkese hiç aratmadan versin inşallah her zaman duamda olacak

Aaaa ne güzel rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım.. Bende ocakta olcam bakalım doktor verecek mi estrofem vs.. Vermezse de ben istiycem bakalım

Aaaa ne güzel rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin canım.. Bende ocakta olcam bakalım doktor verecek mi estrofem vs.. Vermezse de ben istiycem bakalım
Hayırlısıyla inşallah pozitifi görür sonrasında da sağlıkla kucagına almak nasip olur inşallah

Merhaba bende tüp bebeğe yeni başladım 24 Kasım’da adetimin ikinci günü muayene oldum 10 yumurta var dedi dr amhım geçen sene 0.98 çıktı o süreçte bir negatif aşılamam oldu bu sene farklı hastanede 1.385 çıktı yükselir mi yükselmez mi bilmiyorum hastane laboratuvarlarında bu kadar fark olur mu bunu da bilmiyorum yaşım 25 ve dr daha yüksek olması lazım yaşına göre amh ın dedi 2.5 cm çikolata kistim var bu arada

Ne güzel yazmışsınız, 43 yaşında değil başlangıç, menopoz tanısı aldım . Eczacı olmama rağmen, o imkansiza biraz inanmak istiyorum en azından bir süre...

Sizin için sonuç güzel olmuş ALLAH bağışlasın b
Bende yeni katıldım buraya biraz tecrübeli olanlardan Bilgi almak için
Bende Adet düzensizliği için gittim prolaktin yüksek amh düşük çıktı adet olayım diye ilaç verdi amh için ilaç verdi prolaktin için ilaç verdi ben de 4 ay oldu evleneli 2 aya hamile kalmazsam tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım dalgınlıktan bilmiyorum nolucak benimde çok canım sıkılıyor

Her ikisi de önemli birincisi tahlilini tekrarlatabilirsin yanlış bakılmış olabilir folikül sayıların çok iyi asıl önemlisi oradaki foliküllerin kalitesi bence.inşallah duaların kabul olur şu bir gerçek ki benim durumumdan çok çok iyi bir durumdasın beterin beteri var

Ben bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05

Ben de tekrar ameliyat oldugm doktora gittm AMH 0.81 gittikce gittikce bilgileniyoruz ama kafamız daha da karışıyor .dokturm riske atmayalım tup bebek dedi ama yarın öbürgün normal yollarla hamile kalırsan da şaşırmam dedi bu nasıl iş anlamadım.Ultrasonda görünen yumurtal folikulleri boş olsa ilaca tepki veriyor mu onu bilmiyorum.Bazıları boş oldu mu ilaca tepki vermiyor büyümüyor diyor bazısı ilaca tepki verse de boş olabilir diyor bu konuda bilgisi olan var mıdır ?

Merhaba
Benzer durumları bende yaşadım. İnsanı hayata küstüren doktorlar. Para için hemen tüp bebek derdine düşenler..
Ama pozitif yaklaşan moral veren bir doktor sayesinde 2.denememde doğal yöntemlerle hamile kaldım.
Önce gerçek bir doktor bulun sonra sakin kalmaya çalışıp doğal kürlerle deneyin
Benim kızım şimdi 5yaşında 0.1amh ile ikinciyi denemek istiyorum

ne gibi bir yol gösterdi neler tavsiye etti doktorunuz

Aynı amh değeriyle 3.çocuğum oldu çok şükür benimde 0.1 di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…