• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü olan tüp bebekte ilkte tutan var mı

dasist

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2022
66
16
18
27
Merhabalar amh 0.33 28 yaşındayım fsh 13 yumurta sayım 3-4 gözüküyor ultrasonda böyle benim gibi olup tüp bebeği ilk seferde tutan var mı Nisan mayıs gibi başlayacağım

Merhabalar amh 0.33 28 yaşındayım fsh 13 yumurta sayım 3-4 gözüküyor ultrasonda böyle benim gibi olup tüp bebeği ilk seferde tutan var mı Nisan mayıs gibi başlayacağım
2 senedir uğraşan biri olarak sana yazmak istedim canım amh en son 1.01 di 11 yumurta toplandı 4 embriyo ama hepsi kimyasal oldu çok zor sana tavsiyem genetiklerine baktır bnde 29 yaşındaylö

2 senedir uğraşan biri olarak sana yazmak istedim canım amh en son 1.01 di 11 yumurta toplandı 4 embriyo ama hepsi kimyasal oldu çok zor sana tavsiyem genetiklerine baktır bnde 29 yaşındaylö
Gerçekten çok zor bir süreç amh iyi senin ona rağmen zorlanmışsın çok geçmiş olsun inşallah evladına kavuşursun canım

Slm canım senin amh yine iyi çıkmış benimde 4 yumurta var amh 004 çıktı

Daha yeni öğrendim şoku atlatamadim daha. 32 yaşındayım düzenli adet görüyordum birden bir ay geçikti kist filan sandım. Doktora gidince şok yaşadım. 3 aydır korunmuyordum daha. Bir evladım var benim 5 yaşında hemen hamile kalmıştım . Ailede de hiç böyle birşey görmediğimden kendime gelemedim daha
İki aydır söktürücüyle adet oluyorum😔

Yükselebilir bir değer olmadığı söyleniyor bence değerler laboratuvar arası farklılık gösteriyor

amh 0,5 fsh 13 ve 4. denemede tuttu.
4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettim😇

4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettim😇
4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında
amh 0,5 fsh 13 ve 4. denemede tuttu.

ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettim😇

Evet neler yaptınız ben de çok merak ettim. Ben de yeniden yumurta toplatacağım 4. Denemem olacak

Back