Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senedir uğraşan biri olarak sana yazmak istedim canım amh en son 1.01 di 11 yumurta toplandı 4 embriyo ama hepsi kimyasal oldu çok zor sana tavsiyem genetiklerine baktır bnde 29 yaşındaylöMerhabalar amh 0.33 28 yaşındayım fsh 13 yumurta sayım 3-4 gözüküyor ultrasonda böyle benim gibi olup tüp bebeği ilk seferde tutan var mı Nisan mayıs gibi başlayacağım
Gerçekten çok zor bir süreç amh iyi senin ona rağmen zorlanmışsın çok geçmiş olsun inşallah evladına kavuşursun canım2 senedir uğraşan biri olarak sana yazmak istedim canım amh en son 1.01 di 11 yumurta toplandı 4 embriyo ama hepsi kimyasal oldu çok zor sana tavsiyem genetiklerine baktır bnde 29 yaşındaylö
Slm canım senin amh yine iyi çıkmış benimde 4 yumurta var amh 004 çıktıMerhabalar amh 0.33 28 yaşındayım fsh 13 yumurta sayım 3-4 gözüküyor ultrasonda böyle benim gibi olup tüp bebeği ilk seferde tutan var mı Nisan mayıs gibi başlayacağım
Peki tuttu muSlm canım senin amh yine iyi çıkmış benimde 4 yumurta var amh 004 çıktı
Daha yeni öğrendim şoku atlatamadim daha. 32 yaşındayım düzenli adet görüyordum birden bir ay geçikti kist filan sandım. Doktora gidince şok yaşadım. 3 aydır korunmuyordum daha. Bir evladım var benim 5 yaşında hemen hamile kalmıştım . Ailede de hiç böyle birşey görmediğimden kendime gelemedim dahaPeki tuttu mu
Ben ğniversite Hastanesine başladım süreç biraz uzun biran önce aksiyon almakta fayda varBizde düşünüyoruz ama ne zaman gideceğiz daha belli değil
İnan keşke bende 0.33 0.40 da ogrenseydim. Burda yukseltenler var inşallah bizimde yükselir bir an önceBen ğniversite Hastanesine başladım süreç biraz uzun biran önce aksiyon almakta fayda var
Evt öyle diyorlar bende iki kere verdim. 004 008 çıktıYükselebilir bir değer olmadığı söyleniyor bence değerler laboratuvar arası farklılık gösteriyor
4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettimamh 0,5 fsh 13 ve 4. denemede tuttu.
4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettim![]()
4. Denemeye gelene kadar hayatınızda değişiklik neler yaptınız beslenme takviye gibi? 1 ve 4 arasında
amh 0,5 fsh 13 ve 4. denemede tuttu.
ne değişti merak ettim, tabi nasip bu iş herşeyin zamanı var biliyorum ben de başlayacağım merak ettim![]()
Benim amh 0.7 ikinci tüp bebeği denicez nisan ayında. Siz neler yaptınız? Vitamin aldınız mı bu süreçte?amh 0,5 fsh 13 ve 4. denemede tuttu.