• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü gebelik inkansizmidir

tgce3507

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
15
3
1
36
Merhabalar aranıza yeni katıldım yaşım 36. Devlet hastanesi beni amh çok düşük (0.85) bu şartlarda doğal yolla gebe kalamazsin diyerek tüp bebeğe yönlendirdi sadece vitamin verdi kullanmam için, yumurtalıkları canlandirmamiz gerek dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.Benim gibi olan var mı nasıl bir yol izleyeceğim kafam çok karışık iki gündür içim buruk...

yanlış hatırlamıyorsam sadece vitamin. İlki kimyasal oldu 3 ay sonra şuan ki gebelik.

0.27 ile doğal oldu arı sütü vitamin ve folik asit kullandım doktorlar imkansız tüp bebek yap vakit kaybetme demişlerdi rabbim ol derse olur

Merhabalar aranıza yeni katıldım yaşım 36. Devlet hastanesi beni amh çok düşük (0.85) bu şartlarda doğal yolla gebe kalamazsin diyerek tüp bebeğe yönlendirdi sadece vitamin verdi kullanmam için, yumurtalıkları canlandirmamiz gerek dedi ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.Benim gibi olan var mı nasıl bir yol izleyeceğim kafam çok karışık iki gündür içim buruk...
Hayır asla imkansız değidlir. Kesinlikle değildir. Düzenli beslen kendine iyi bak. Kuru incir tüket yumurta kalitesi için. 0.80 amh ile hamile kaldım. Hatta 2. Ye hamileyim. Bu amh çok moda oldu herkese tüp bebek diyip duruyorlar. Eğer tek sorun amh ise tabi. Ki 0.85 ah öldüm bittin kötü bir amh değil

Hayır asla imkansız değidlir. Kesinlikle değildir. Düzenli beslen kendine iyi bak. Kuru incir tüket yumurta kalitesi için. 0.80 amh ile hamile kaldım. Hatta 2. Ye hamileyim. Bu amh çok moda oldu herkese tüp bebek diyip duruyorlar. Eğer tek sorun amh ise tabi. Ki 0.85 ah öldüm bittin kötü bir amh değil
Bana başka bir doktor adı yazdı tüp bebek dedi elime kağıt tutuşturdu yaşımdan dolayı mı bilemiyorum da,özelde iyi bir doktor bulmam lazım devlete gitme ilgilenmiyorlar demislerdi denemek istemistim sadece görmüş bulundum.Amh dusuk başka bir sorun var demedi,miyom var dedi ama üzerinde durmadi. Thancss diye bir vitamin yazdi ona başladım, bir de sağlıklı beslenme olayina girdim kilo sorunum da var çünkü

Bana başka bir doktor adı yazdı tüp bebek dedi elime kağıt tutuşturdu yaşımdan dolayı mı bilemiyorum da,özelde iyi bir doktor bulmam lazım devlete gitme ilgilenmiyorlar demislerdi denemek istemistim sadece görmüş bulundum.Amh dusuk başka bir sorun var demedi,miyom var dedi ama üzerinde durmadi. Thancss diye bir vitamin yazdi ona başladım, bir de sağlıklı beslenme olayina girdim kilo sorunum da var çünkü
Kilo sorunu bende de var 98 ile hamile kalmıştım. Yaş kaç? Mutlaka başka bir doktora görün ama tüp bebek uzmanı vs olmasın. Kuru inciri de unutma. 1 yumurta olsun sağlıklı olsun sana yeter 🙏

Kilo sorunu bende de var 98 ile hamile kalmıştım. Yaş kaç? Mutlaka başka bir doktora görün ama tüp bebek uzmanı vs olmasın. Kuru inciri de unutma. 1 yumurta olsun sağlıklı olsun sana yeter 🙏
Ben de o civarlardayim kilo olarak, 36 yaşındayım.kuru incire baslayacagim. Ben zaten bir yil oldu evleneli korunmuyorum ama hani zaten yumurtlama günü falan hesaplamiyordum bir de benim cinsel hayatım azdı iş yasamimizdan dolayı. Şimdi yeni yeni deneyelim artık dedik karar verdik beni direkt tüp bebeğe yönlendirdi moralim bozuldu:) ben biraz denemek istiyorum

Ay inşallah darısı basima ya yaşımdan dolayı endişe ettim ben de
Benimde yaşım 34. Doktorlar yaştan dolayı direkm tüp diyorlar aslında vakit kaybı olmasın diye ama tek başına amh bir kriter değil. Bir gebenin günlüğü ovulasyon testlerinden alın adet bitiminde başlayın çatlama günlerini değerlendirin.

Diğer yorumlarınızda gördüm birde günlük 45 dk yürüyün bol su içip temiz beslenin. En azından gebelik oluşana kadar biraz vermiş olursunuz. Çünkü kilolu hamile kalmanında riskleri çok fazla. Beyaz un ve pirinci kesin. Tam buğday kullanın. Kahvaltı da avokado ve kuru incir tüketin bunlar çok yardımcı üremeye. Birde dediğim gibi arı sütü. Hem bağışıklığınızı kuvvetlendirir hamilelikte malum çok gerekecek:)

Benimde yaşım 34. Doktorlar yaştan dolayı direkm tüp diyorlar aslında vakit kaybı olmasın diye ama tek başına amh bir kriter değil. Bir gebenin günlüğü ovulasyon testlerinden alın adet bitiminde başlayın çatlama günlerini değerlendirin.

Diğer yorumlarınızda gördüm birde günlük 45 dk yürüyün bol su içip temiz beslenin. En azından gebelik oluşana kadar biraz vermiş olursunuz. Çünkü kilolu hamile kalmanında riskleri çok fazla. Beyaz un ve pirinci kesin. Tam buğday kullanın. Kahvaltı da avokado ve kuru incir tüketin bunlar çok yardımcı üremeye. Birde dediğim gibi arı sütü. Hem bağışıklığınızı kuvvetlendirir hamilelikte malum çok gereke işte bana

35 yasımda 14 fsh
0.4 amh ile doğal yolla hamile kaldım,6 tane folükül saymıştı doktor ,adetin 2. Günü ve olur kafana takma dedi,bende kuru incir yedim,birde prowomen bitamin gibi bişey onu içtim,4. Ay oldu,
Amhye takılmayın,eğer folükül varsa fsh vok yüksek değilse

İşte bana doğal yollarla kalamazsin diyerek benden düşük olanların kalmış olduğunu görmek içimi rahatlattı demek ki her zaman bir umut var. Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için hepsini deneyeceğim valla çok moral oldu bana 😊

35 yasımda 14 fsh
0.4 amh ile doğal yolla hamile kaldım,6 tane folükül saymıştı doktor ,adetin 2. Günü ve olur kafana takma dedi,bende kuru incir yedim,birde prowomen bitamin gibi bişey onu içtim,4. Ay oldu,
Amhye takılmayın,eğer folükül varsa fsh vok yüksek değilse
Moral de çok önemliymiş stres yapmamak, benim iki gündür moralim çok bozuktu. Okuyarak araştırarak rahatlattim kendimi.
TSH 1,38
Estradiol 32,2
FSH 5,14
Lüteinleştiren Hormon (LH) 3,89
Prolaktin 22,2
Antimüllerien Hormon 0.85 degerlerim bu şekildeydi

İşte bana doğal yollarla kalamazsin diyerek benden düşük olanların kalmış olduğunu görmek içimi rahatlattı demek ki her zaman bir umut var. Çok teşekkür ediyorum önerileriniz için hepsini deneyeceğim valla çok moral oldu bana 😊
İnciri muhakka ye ama,ben ablam ve iki arakadaşım incir yediğimz ay hamile kaldık, 4 kisi aynı şekilde rezervde düşüktü hepimizdede,hepimzde 0 5in bike altıydık

Back