Amh düşük tüp bebek 🥹

muallimezey

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
131
134
30
Kızlar merhaba, buralarda yeniyim ve güzel haberlere motivelere çok ihtiyacım var . 3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz 3 çatlatma denedim ama olmadı doktorlar tüp bebek önerdi
Amh Aralık 2023 de 1.44 iken haziran 2024 de 0.88
Sonuçlandı ve düşük olduğu söylendi doktorlar acele etmemi söyledi , 29 yaşındayım yaş genç olduğu için şansınız yüksek dedi , ama nasip tabi sizler n’aptınız nasıl yol izlediniz, bi bilinmezlik olduğu için biraz duygusalım

Ben sizden daha küçüğüm böyle bir amh değeriyle tüp bebek denedim tutmadı sonraki ay normal gebe kaldım. Aslında çok da düşük bir değer değil. Yine tedaviye başvurun tabi ama moralinizi bozmayın.

Ya inşallah deneyeceğim çok doktor var kafam çok karışıyor herseyin detayına bakıyoruz medical park dr hediye dağdeviren süreci onunla başlatmayı düşünüyoruz inşallah iyiydir

bende heyecanlıyım korkuluyum yani bilmediğim bir süreç diye Rabbim tekrarlattırmasın inşallah Haziran sonu regl başlangıcımla başlayacağım bende , siz hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz ?

bende heyecanlıyım korkuluyum yani bilmediğim bir süreç diye Rabbim tekrarlattırmasın inşallah Haziran sonu regl başlangıcımla başlayacağım bende , siz hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz ?
Bende Haziran sonu reglimde başlıyorum :) 26 Haziran normalde ilk adet günüm doktor 2. Ya da 3. Gün gel dedi gecikme olmazsa inşallah hemen başlamayacağız. Ben Denizli’deyim. Bahçecide tedavi görüyoruz eşim Bülent hocada gördü bende ebru Öztürk ile başlayacağım inşallah siz nerede yaşıyorsunuz nerede tedavi görüyorsunuz

Aynı dönem başlayacağız inşallah bende 30 Haziran görünüyor regl ilk günü 2.3 gün gideceğiz .istanbulda yaşıyorum medical park hediye Dağdeviren başlıyorum , bahceciye bende muane için gitmistim ama ücreti bizi aştığı için oradan vazgeçtik gibi görünüyor ama hala kararsızım

Benim açtığım bir konu vardı bu alanda. Benim de yaş 29 ve amh 0.66 çıkmıştı yani senden bi tık daha düşük. O ara kan falan veriyordum 3 ay olmamıştı çünkü. Rahim filmi çektirdim 3 gün sonrası için mutlaka birliktelik olsun dendi. Tabi amh değerin daha çıkmamıştı, birlikte olun dendiği tarihte pik görmedim ilçede başka dr a gittik gelişmiş yumurtan gözükmüyor dendi. Ama yine de umutsuz bir şekilde sırf dendi diye birlikte olduk. 5 gün sonrası tekrar başka bi dr ya gittik o da gözükmüyor yumurtan dendi halbuki 14. Günümde olgun yumurtam hep gözüküyordu ve adetim hep düzenli ve normaldi. Galiba 13. Günde yumurta salınmış yani birlikte olun denilen tarihten 1 gün önce falan. Yoksa gelişen yumurtam olmasa birlikte ol şu tarihte demezlerdi. Neyse ben tabi o zaman umutsuzum o yumurtaya bakan doktor da galiba bana moral olsun diye rahim filmi sonrası hemen olmaz sonraki aylarda olur demişti iyice umudum gitmişti o ay için. Ve bunların üzerine 2-3 gün sonra amh değerimi gördüm baktım netten çok düşükmüş nasıl ağlıyorum ama nasıl. Doktora gitmedim bayram girmişti araya 9 gün Ramazan tatili. Bir de ne olsun hamile kalmışım o ay. Ama Allah’a çok içten bir dua etmiştim. Allahım yumurta da gözükmüyormuş amh değerim de düşük ama sen istersen her şey olur gibisinden. Ve kabul oldu. Zaten amh değeri çocuk olmayacağı anlamına gelmiyor ki. 1 yumurta ile hamile kalınıyor . Sen rahatla amh değeri değişkenlik gösterebiliyor . Eşin de sen de değerlere baktırmışsınızdır doktorlar da gereken tedaviyi önermiştir zaten. Tüp bebek ile gerek kalmadan inşallah en kısa ve beklediğin istediğin zamanda hamile kalırsın, ama paranız varsa tüp bebeğe de yönelebilirsiniz . Ben hamile kalında o gittiğim doktora bir daha gitmemiştim ama doğumdan sonra gideceğim inşallah. belki yumurta dondurma vs gerekebilir .

Sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın insallah bende güzel haberlerle buralara gelirim geçtiğimiz sene kasım da gitmiştim Amh filan bakıldı normal denildi rahim filmi çekildim normal denildi olmaması için sebebi yok bizde kendi haline bıraktık taaa ki şimdiye kadar tekrar ölçtürüp baktık Amh düşük şimdiye kadar çok detay detay günleri tutardım Artık pes ettim Allah’a dua ediyorum Rabbim büyüktür . Zaten bu ay olmasa da ilk olacak regl ile tedaviye başlıyorum bol dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…