Merhaba arkadaşlar ,
sizden destek rica ediyorum çünkü psikolojik olarak kötü durumdayım.
35 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve hiç çocuğum olmadı. Bugüne kadar bi kaç tane dr ye muayene oldum bekle hiç bir sorunun yok dediler gönderdiler. Sonra dedim yaş ilerliyor şehir hastanesi tüp bebek merkezine gittik
Eşimin sonuçları normal çıktı, benim sonuçlarım da sorun görünmedi
Amh a bakıldı 0,75 çıktı düşük yani ama yaşına göre normal dedi dr .
rahim filmi çekildim, dr rahim filmine bakıp net bi şey söyleyemedi tekrar çektir dedi. Tekrar çektirmek istemiyorum çünkü berbat acı çektim. Rahim filmi raporunu yazan radyolog geçiş olduğunu yazmış ama doktor başka bir özel klinikte tekrar çektir dedi. Neyse Bugün yeniden gittim , rahim filminde(başta sıvı her iki tüpte geçt yazmışlardı) tüpün birinde genişleme olduğu için sıvı geçişi olmamış. Hidrosalpinks galiba
Bunun için de ameliyat olunuyormuş sanırım
Neyse doktor Bugün dedi bir de SİS çekelim
Sis çekildi rahim duvarında et parçası var dedi
Ağlamaya başladım.
et parçası İle gebe kalabilir miyim kalamaz muyum bi şey soramadım.
anlayacağjnız. Düzenli adet görüyorum sonunum yok kist vs yok hiç ben de
Ama
AMH 0,75
Tsh 0,42
Lh 5,25
fsh 7,89
Bir de rahim duvarında et parçası dedi
sizce bu durumda ne yapmalıyım doktora teslim olmalı mıyım ? Yoksa başka doktora gideyim mi ? Böyle bi durum başına gelen biri var mı ?
bitkisel tedavi falan oluyor mu ?
sizden destek rica ediyorum çünkü psikolojik olarak kötü durumdayım.
35 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve hiç çocuğum olmadı. Bugüne kadar bi kaç tane dr ye muayene oldum bekle hiç bir sorunun yok dediler gönderdiler. Sonra dedim yaş ilerliyor şehir hastanesi tüp bebek merkezine gittik
Eşimin sonuçları normal çıktı, benim sonuçlarım da sorun görünmedi
Amh a bakıldı 0,75 çıktı düşük yani ama yaşına göre normal dedi dr .
rahim filmi çekildim, dr rahim filmine bakıp net bi şey söyleyemedi tekrar çektir dedi. Tekrar çektirmek istemiyorum çünkü berbat acı çektim. Rahim filmi raporunu yazan radyolog geçiş olduğunu yazmış ama doktor başka bir özel klinikte tekrar çektir dedi. Neyse Bugün yeniden gittim , rahim filminde(başta sıvı her iki tüpte geçt yazmışlardı) tüpün birinde genişleme olduğu için sıvı geçişi olmamış. Hidrosalpinks galiba
Bunun için de ameliyat olunuyormuş sanırım
Neyse doktor Bugün dedi bir de SİS çekelim
Sis çekildi rahim duvarında et parçası var dedi
Ağlamaya başladım.
et parçası İle gebe kalabilir miyim kalamaz muyum bi şey soramadım.
anlayacağjnız. Düzenli adet görüyorum sonunum yok kist vs yok hiç ben de
Ama
AMH 0,75
Tsh 0,42
Lh 5,25
fsh 7,89
Bir de rahim duvarında et parçası dedi
sizce bu durumda ne yapmalıyım doktora teslim olmalı mıyım ? Yoksa başka doktora gideyim mi ? Böyle bi durum başına gelen biri var mı ?
bitkisel tedavi falan oluyor mu ?