- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
İnşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum düşük yaptiktan sonra daha çok bır bebeğim olsun istiyorum Allah'ım inşallah nasip ederinsalllah saglicakla kucağına alırsın bebeğini
İnşallah inşallahAmin Rabbim isteyen herkese içinde de sizlere nasip etsin inşallah demem o ki herşey bahane canını sıkma düşük olmuş ama ardından sağlıklı bir gebelik gelir inşallah
Düşük ama hamile kalamayacak kadar değil 1’in altı sıkıntı oluyor biraz. 0.71 ile hamile kalan tanıdığım var klomen kullandırdı ama doktoru yoksa her ay yumurta gelişmiyorduAmh düşük bir düşük yaşadım 6 aydir deniyoruz olmuyor böyle düşük olup hamile kalan varmı amh 1.73
Benim gelişiyor 3 aydır kontrol yaptırıyorum ama gene nasip olmuyor bakalımDüşük ama hamile kalamayacak kadar değil 1’in altı sıkıntı oluyor biraz. 0.71 ile hamile kalan tanıdığım var klomen kullandırdı ama doktoru yoksa her ay yumurta gelişmiyordu
0,001 di 3 kez hamile kaldım korkma. Rabbim nasip ederAmh düşük bir düşük yaşadım 6 aydir deniyoruz olmuyor böyle düşük olup hamile kalan varmı amh 1.73
Nasi kaldınız ilaçla felan mi ? Yediğin bişey oldu mu ne yapmalıyım ben0,001 di 3 kez hamile kaldım korkma. Rabbim nasip eder
Hiç ilaç filan kullanmadım hiç bişey de yemedim. Vakti ne zamansa dedim hatta ramazanda 1 kez ilişki oldu ikize hamile kaldım. Dış gebelik oldu o aurı ama oldu. Akışına bırak bence. Ama clife kullananlar hep hamile kalmışNasi kaldınız ilaçla felan mi ? Yediğin bişey oldu mu ne yapmalıyım ben
Bı bakayim ona duymuştum da sağolHiç ilaç filan kullanmadım hiç bişey de yemedim. Vakti ne zamansa dedim hatta ramazanda 1 kez ilişki oldu ikize hamile kaldım. Dış gebelik oldu o aurı ama oldu. Akışına bırak bence. Ama clife kullananlar hep hamile kalmışdeneyebilirsin
Bahceci de tüp bebek doktorum da bana 1.53 için düşük demişti. Çok üzülmüştüm sonra baktım alt sınırmış. 2 ay önce yaptırdım devlet hastanesinde amh tahlili 2 küsürdü doktor iyi demişti. Yaşa göre de değerlendiriyorlarmış. Doktorun beklentisiyle de alakalı galiba.Bu duzey icin ilk defa boyle yorum yapan duydum.Amh ile tek başına boyle karar verilmez, ultrasonda yumurtalarin durumuna ve rahime bakılır.Ayrica aşılama genelde erkek sorunlarinda yapilir,Sorun yoksa doğal yoldan farki yoktur
0.001ile 3 kez hamile kaldım korkmakızlar merhaba
bunu buraya yazmayı Allah nasip etti sizlere umut olmak istedim
diğer mesajlarımı görürsünüz 2 hafta önce tüp bebek yapmalıyız amh 0.75 dediler
2 dr ile görüştüm. tüp bebel dediler.
ve az önce hamile olduğumu öğrendim
idrarda çift çizgi çıktı hemen kan verdim değerim 1509 çıktı
Allahım hepinize nasip etsin
daha eşim evde dğeil ondan önce size yazdım
inşallah heepiniz tedavisiz hamile kalırsınız yürekten diliyorum
Aa bende kalamadınız sandım pardonBen de hamileyim zaten
Sağlıklı doğumun oldu mu?0,001 di 3 kez hamile kaldım korkma. Rabbim nasip eder
Benim tüplerim tıkalıymış ondan kaynaklı doğamadılar ama haricen bir sıkıntı yok hala yumurtlama varSağlıklı doğumun oldu mu?
İnşallah rabbim sağlıklı bi şekilde nasip olur :)Benim tüplerim tıkalıymış ondan kaynaklı doğamadılar ama haricen bir sıkıntı yok hala yumurtlama var
Allah hayırlı etsin çok sevindim. Peeki neler yaptınız? benim amh 0.78 tüp bebek diyorlarkızlar merhaba
bunu buraya yazmayı Allah nasip etti sizlere umut olmak istedim
diğer mesajlarımı görürsünüz 2 hafta önce tüp bebek yapmalıyız amh 0.75 dediler
2 dr ile görüştüm. tüp bebel dediler.
ve az önce hamile olduğumu öğrendim
idrarda çift çizgi çıktı hemen kan verdim değerim 1509 çıktı
Allahım hepinize nasip etsin
daha eşim evde dğeil ondan önce size yazdım
inşallah heepiniz tedavisiz hamile kalırsınız yürekten diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?