• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh düşük olup hamile kalan varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum düşük yaptiktan sonra daha çok bır bebeğim olsun istiyorum Allah'ım inşallah nasip eder 🤗 insalllah saglicakla kucağına alırsın bebeğini 🙏🤗

Amin Rabbim isteyen herkese içinde de sizlere nasip etsin inşallah demem o ki herşey bahane canını sıkma düşük olmuş ama ardından sağlıklı bir gebelik gelir inşallah 🤲🏻💕

Amh düşük bir düşük yaşadım 6 aydir deniyoruz olmuyor böyle düşük olup hamile kalan varmı amh 1.73
Düşük ama hamile kalamayacak kadar değil 1’in altı sıkıntı oluyor biraz. 0.71 ile hamile kalan tanıdığım var klomen kullandırdı ama doktoru yoksa her ay yumurta gelişmiyordu

Düşük ama hamile kalamayacak kadar değil 1’in altı sıkıntı oluyor biraz. 0.71 ile hamile kalan tanıdığım var klomen kullandırdı ama doktoru yoksa her ay yumurta gelişmiyordu
Benim gelişiyor 3 aydır kontrol yaptırıyorum ama gene nasip olmuyor bakalım

Nasi kaldınız ilaçla felan mi ? Yediğin bişey oldu mu ne yapmalıyım ben
Hiç ilaç filan kullanmadım hiç bişey de yemedim. Vakti ne zamansa dedim hatta ramazanda 1 kez ilişki oldu ikize hamile kaldım. Dış gebelik oldu o aurı ama oldu. Akışına bırak bence. Ama clife kullananlar hep hamile kalmış 🙏🏽 deneyebilirsin

Hiç ilaç filan kullanmadım hiç bişey de yemedim. Vakti ne zamansa dedim hatta ramazanda 1 kez ilişki oldu ikize hamile kaldım. Dış gebelik oldu o aurı ama oldu. Akışına bırak bence. Ama clife kullananlar hep hamile kalmış 🙏🏽 deneyebilirsin
Bı bakayim ona duymuştum da sağol 🤗

kızlar merhaba

bunu buraya yazmayı Allah nasip etti sizlere umut olmak istedim

diğer mesajlarımı görürsünüz 2 hafta önce tüp bebek yapmalıyız amh 0.75 dediler

2 dr ile görüştüm. tüp bebel dediler.
ve az önce hamile olduğumu öğrendim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

idrarda çift çizgi çıktı hemen kan verdim değerim 1509 çıktı

Allahım hepinize nasip etsin

daha eşim evde dğeil ondan önce size yazdım

inşallah heepiniz tedavisiz hamile kalırsınız yürekten diliyorum :KK200:

Bu duzey icin ilk defa boyle yorum yapan duydum.Amh ile tek başına boyle karar verilmez, ultrasonda yumurtalarin durumuna ve rahime bakılır.Ayrica aşılama genelde erkek sorunlarinda yapilir,Sorun yoksa doğal yoldan farki yoktur
Bahceci de tüp bebek doktorum da bana 1.53 için düşük demişti. Çok üzülmüştüm sonra baktım alt sınırmış. 2 ay önce yaptırdım devlet hastanesinde amh tahlili 2 küsürdü doktor iyi demişti. Yaşa göre de değerlendiriyorlarmış. Doktorun beklentisiyle de alakalı galiba.

kızlar merhaba

ve az önce hamile olduğumu öğrendim:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

0.001ile 3 kez hamile kaldım korkma 🤲🏽🤲🏽

Benimde 0.63 ben de kalamadim :KK43:
2 asilama 1 tup bebek negatif

kızlar merhaba

Allah hayırlı etsin çok sevindim. Peeki neler yaptınız? benim amh 0.78 tüp bebek diyorlar

Back