• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh düşük olup hamile kalan varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kelebekkg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
381
125
18
Amh düşük bir düşük yaşadım 6 aydir deniyoruz olmuyor böyle düşük olup hamile kalan varmı amh 1.73

1den aşağısı problem oluyor diye biliyorum. Benimki 1.47. Bir kere hamile kalmışsın zaten demekki kalabiliyosun buda tekrar kalabilirsin demek

1den aşağısı problem oluyor diye biliyorum. Benimki 1.47. Bir kere hamile kalmışsın zaten demekki kalabiliyosun buda tekrar kalabilirsin demek
Kaç yaşındasın çocuğun varmı Dokt
Kaç yaşındasın çocuğun varmı doktor bana 35 yaşındaki kadındaki amh dedi ve elimzii çabuk tutmamız gerek dedi 6 aydir kalamiyorum evlendigim ilk sıralarda hemenn hamile kalmıştım şuan .. diğer hormonlarim felan iyi dedi geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay ilişki günü verdi adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım gene yok gözüküyor.. napicam bilmiyrom

Doktor düşük dedi ilerde aşılamaya ihtiyaç duyarsin bunun 3-4 olması gerekiyormua doktorun dediği 🙁
Bu duzey icin ilk defa boyle yorum yapan duydum.Amh ile tek başına boyle karar verilmez, ultrasonda yumurtalarin durumuna ve rahime bakılır.Ayrica aşılama genelde erkek sorunlarinda yapilir,Sorun yoksa doğal yoldan farki yoktur

Ben 24 yaşındayım sen kaç yaşındasın? Benim doktorum bana öyle bişey demedi ama bu ay sonunda regl olunca tekrar gideceğim farklı bir doktora. Araştırdığım kadarıyla 1’den düşük olursa sıkıntı diye biliyorum ama yinede 0.1le bile hamile olan tanıyorum

Ben 24 yaşındayım sen kaç yaşındasın? Benim doktorum bana öyle bişey demedi ama bu ay sonunda regl olunca tekrar gideceğim farklı bir doktora. Araştırdığım kadarıyla 1’den düşük olursa sıkıntı diye biliyorum ama yinede 0.1le bile hamile olan tanıyorum
Bende 21 yaşındayım bende burda duyuyorum ama yumurta takibi yaptırıyorum felan gene olmuyor 6 aydir iste

Yumurtalarim da gelişiyor yani yumurta takibi yaptırıyorum ilişki günü veriyor felan ama yok yani

Bende 8 aydır deniyorum olmuyor. Nasip değilmiş demekki. Ovulasyon testi al onunla takip et, vakti zamanı gelince bizde hamile kalacağız😊

Amh ile ilgisi yoktur, diğer hormonlar ve muayene normalse esine de bakildiysa tamamen stresten olmuyordur, takibi birakip kafadan atmaya bakın bence

Bende 8 aydır deniyorum olmuyor. Nasip değilmiş demekki. Ovulasyon testi al onunla takip et, vakti zamanı gelince bizde hamile kalacağız😊
Onlada takip ettim bu ay yumurtlamayı gördüm anlamiyorum öyle tabi bende diyorum nasip değilmiş insalllah inşallah Allahm vizede nasip eder insalllah

Amh ile ilgisi yoktur, diğer hormonlar ve muayene normalse esine de bakildiysa tamamen stresten olmuyordur, takibi birakip kafadan atmaya bakın bence
Eşime bakılması aslında evet hormonlarim normal.cok stres var bnde bakalım bu ay eşimi de gomdercem doktora

Amh değeri ne olarak geçiyor ben tahlillerim de bulamadım

Amh yaşınıza göre düşük olabilir ama bence gebe kalamayacak kadar kötü değil. Umutsuzluğa kapılmayın benim amh 3.84 olduğu halde 18 ayda hamile kaldım klomen tedavisiyle Rabbim ol derse olur 🤲🏻

Amh yaşınıza göre düşük olabilir ama bence gebe kalamayacak kadar kötü değil. Umutsuzluğa kapılmayın benim amh 3.84 olduğu halde 18 ayda hamile kaldım klomen tedavisiyle Rabbim ol derse olur 🤲🏻
İnşallah o günü sabırsızlıkla bekliyorum düşük yaptiktan sonra daha çok bır bebeğim olsun istiyorum Allah'ım inşallah nasip eder 🤗 insalllah saglicakla kucağına alırsın bebeğini 🙏🤗

Back