- 14 Aralık 2023
- 817
- 254
- 28
-
- Konu Sahibi kadingibikadiinnn
Bir derken 0.1 mi? Yoksa atıyorum 1.3 gibi miMerhabalar Amh değerim 1 geldi biraz endişeliyim diğer sonuçlarım normal bu ay ilk defa Femera kullandım dünde çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam 16 mm diğeri 23 mm ydi çatlatma öncesi doktor Amh düşük sende bu tedavi işe yaramaz dedi sizce ne düşünüyorsunuz
Yumurtalardan önce dedi ben zorla yumurtalık takibi istedim o beni tüp bebeğe yönlendirdi 2 yumurta görünce ve 22 cm de görünce çok şaşırdı ama yine de umut vermedi banaAmhım 0.03 femara kullandım ama bir gelişme olmadı hiç bende bıraktık. Sizde 2 gelişmiş yumurta var nasıl işe yaramaz dedi doktorunuz anlamadım. Düşük amh da yüksek doz ilaçlar yerine böyle hafif ilaçlar ile başarılı olan çok hasta var ayrıca
1 tane yumurta lazım hamile kalabilmek için zaten 22 mm olmuş gayetde iyi büyümüş yani doktoru hiç anlıyamadımYumurtalardan önce dedi ben zorla yumurtalık takibi istedim o beni tüp bebeğe yönlendirdi 2 yumurta görünce ve 22 cm de görünce çok şaşırdı ama yine de umut vermedi bana
Çok teşekkür ederim1 tane yumurta lazım hamile kalabilmek için zaten 22 mm olmuş gayetde iyi büyümüş yani doktoru hiç anlıyamadımsiz yinede umutlu olun ve deneyin kendiniz yumurta büyümüş çünkü
Femera kullanmadım bilmiyorum ama 0.70 amh ile hamile kaldım. Sadece yumurta kalitesi arttırmak için multivitamin kullandım düzenli beslendim. Unutma sağlıklı tek bir yumurta gebelik için yeterliMerhabalar Amh değerim 1 geldi biraz endişeliyim diğer sonuçlarım normal bu ay ilk defa Femera kullandım dünde çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam 16 mm diğeri 23 mm ydi çatlatma öncesi doktor Amh düşük sende bu tedavi işe yaramaz dedi sizce ne düşünüyorsunuz
Ne kadar sürdü deneme aşamanızFemera kullanmadım bilmiyorum ama 0.70 amh ile hamile kaldım. Sadece yumurta kalitesi arttırmak için multivitamin kullandım düzenli beslendim. Unutma sağlıklı tek bir yumurta gebelik için yeterli
İlacı 6 ay kullandım ama son 3 ay beslenmemi düzene sokabildim. Kuru incir tüketmeye başlamıştım birde. Tam anlamıyla 3 ay diyebilirim.Ne kadar sürdü deneme aşamanız
İlaçtan kastınız ne Femera kullanmamıştım demiştiniz amaİlacı 6 ay kullandım ama son 3 ay beslenmemi düzene sokabildim. Kuru incir tüketmeye başlamıştım birde. Tam anlamıyla 3 ay diyebilirim.
Mutlivitamin di benimki pharma supra life dı ismi. Hem kadın hem erkek için var. Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırmak için olduğunu söylemişti doktorumİlaçtan kastınız ne Femera kullanmamıştım demiştiniz ama
Çok teşekkür ederimMutlivitamin di benimki pharma supra life dı ismi. Hem kadın hem erkek için var. Yumurta kalitesini ve sperm kalitesini arttırmak için olduğunu söylemişti doktorum
Mesajınızı görmedim 1.0 geldiBir derken 0.1 mi? Yoksa atıyorum 1.3 gibi mi
Benimde değerim düşük aşılama tutmadıMerhabalar Amh değerim 1 geldi biraz endişeliyim diğer sonuçlarım normal bu ay ilk defa Femera kullandım dünde çatlatma iğnesi oldum bir yumurtam 16 mm diğeri 23 mm ydi çatlatma öncesi doktor Amh düşük sende bu tedavi işe yaramaz dedi sizce ne düşünüyorsunuz
Mesajınızı görmedim 1.0Bir derken 0.1 mi? Yoksa atıyorum 1.3 gibi mi
Kaç geldi inşallah olur ve tüp bebeğe gerek kalmazBenimde değerim düşük aşılama tutmadıtüp bebeğe başlayacağım
Amin canım saol.ya benim 2022 değerim 0.97 2024 ocakta değerim 1.15 geldi FSH 10 e2 75 geldi .bir aşılama yaptırdım tutmadı beklememem gerektiğini söylediler ben de bu ay tüp bebeğe başlayacağımMesajınızı görmedim 1.0
Kaç geldi inşallah olur ve tüp bebeğe gerek kalmaz
Amh değeriniz benimki gibi fsh ve e2 normal değerlerde bende de ama olmadı aşılama erkekte problem varsa eğer tutuyorAmin canım saol.ya benim 2022 değerim 0.97 2024 ocakta değerim 1.15 geldi FSH 10 e2 75 geldi .bir aşılama yaptırdım tutmadı beklememem gerektiğini söylediler ben de bu ay tüp bebeğe başlayacağım
27 yasimdayim ben .siz kaç yaşındasınız ? Evet maalesef olmadı aşılama zaten düşük ihtimallerAmh değeriniz benimki gibi fsh ve e2 normal değerlerde bende de ama olmadı aşılama erkekte problem varsa eğer tutuyorbende de aynısını dediler ama Amh değeriniz yine de çok düşük değil yaşınız kaç
Sanırım iki farklı konuda ikimiz konusuyoruz diğer konudaki arkadaşta sensin yanlış okumadiysamAmh değeriniz benimki gibi fsh ve e2 normal değerlerde bende de ama olmadı aşılama erkekte problem varsa eğer tutuyorbende de aynısını dediler ama Amh değeriniz yine de çok düşük değil yaşınız kaç
Bende 28 yaşındayım daha 1 yıl olmadı evliliğimiz hemen bebek düşündük çünkü Amh değerimden haberim vardı27 yasimdayim ben .siz kaç yaşındasınız ? Evet maalesef olmadı aşılama zaten düşük ihtimaller