Bir defa tüp bebek yaptırdım biraz doğal yoldan deneyeyim dedimİnşallah işte transfer için beklemedeyim 15 güne transfer olur sonrası Allah büyük senin durum nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir defa tüp bebek yaptırdım biraz doğal yoldan deneyeyim dedimİnşallah işte transfer için beklemedeyim 15 güne transfer olur sonrası Allah büyük senin durum nedir
Amh sıkıntısı var mı sende deBir defa tüp bebek yaptırdım biraz doğal yoldan deneyeyim dedim
Arkadaşımın 0,418 di amh si. Fsh 30 du. Erken menopoz demişlerdi. Hayıt macunu kullandı Fsh 10 a düştü. Amh ye baktırmadı. Doktor doğal yoldan gebe kalabilirsin demiş.Amh düşük kromozomda sorun var bir kez tüp bebek tutmadı Ağustos ayında artık hamile kalmak istiyorum amh düşüklüğü olanlar yaptıklarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım
Amh 0.54 canımAmh sıkıntısı var mı sende de
Fsh yüksek değil çok şükür. İnş doğal yoldan tez zamanda hamile kalırızArkadaşımın 0,418 di amh si. Fsh 30 du. Erken menopoz demişlerdi. Hayıt macunu kullandı Fsh 10 a düştü. Amh ye baktırmadı. Doktor doğal yoldan gebe kalabilirsin demiş.
Amh 0.3, Fsh 22 canım.Amh 0.54 fsh 8 senin kaç canım
Senin amh, Fsh kaç canım?Bizim gibiler için tüp bebek herzaman daha yüksek şans bence yaş geciyor gecen her sene rezerveler dahada azalıyor benide tüp bebek olayı cok yıprattı yılbaşına kadar normal yolla deneyip tekrar tedaviye devam etmek istiyorum her ne kadar yıpransamda pes etmekte istemiyorum cünkü anneyi olmayı cok istiyorum insallah rabbim bize nasip eder tez zamanda
Adet düzensizliği yaptı mı?Bu arada mfk nın hangi ürünlerini kullanıyorsun ben women plus advictor ve athena kullanıyorum eş paketi vermedi bize zaten eşim kullanmazdı
Sende adet düzensizliği yaptı mı bunlar?İlk ay ballı karışımı kullandım üç aydır eş paketi kullanıyorum geçen ay advictor ekledim iki gündür athena ekledim eşim de kullanıyor kaç yıllık evlisin eşin kaç yaşında ben iki yıldır evliyim eşim 38 yaşında Mfk kullanıyor ama söyleniyor
Kaç ay önce ölçtürmüştün?Benim 007 amh
Merhabalar benim amh 0,9 cıktı ilk yaptıgım tahlilde daha sonra aynı yıl içinde tekrar yaptırdım 1,68 cıktı neden farklı cıktı hangisi dogru bilmiyorum fsh 7,6 ben 2 yıldır deniyorum klomenle yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım 3 ay olumsuz oldu rahim filmi çektirdim temiz cıktı ve daha sonra tüp bebek sürecine girdik 4 embriyo olustu ilk transferim negatif 2. Transfer pozitif ti ama düşükle sonuclandı şimdi geride 2 embriyom kaldı onların transferi için ara vermek istedim tüp bebek süreci cok yıpratıcı ve zor bir süreç oldu benim için şimdi mfk ürünlerine başladım yıl basına kadar normal yolla deneyecegim olmazsa son embriyo transferine gidecegimSenin amh, Fsh kaç canım?
Ne zamandır deniyorsun?
Tüp oldu mu süreçte?
Merhaba canım, degerlerin iyi, inş kendiliğinden hamile kalırsında getek kalmaz.Merhabalar benim amh 0,9 cıktı ilk yaptıgım tahlilde daha sonra aynı yıl içinde tekrar yaptırdım 1,68 cıktı neden farklı cıktı hangisi dogru bilmiyorum fsh 7,6 ben 2 yıldır deniyorum klomenle yumurta takibi ve çatlatma iğnesi kullandım 3 ay olumsuz oldu rahim filmi çektirdim temiz cıktı ve daha sonra tüp bebek sürecine girdik 4 embriyo olustu ilk transferim negatif 2. Transfer pozitif ti ama düşükle sonuclandı şimdi geride 2 embriyom kaldı onların transferi için ara vermek istedim tüp bebek süreci cok yıpratıcı ve zor bir süreç oldu benim için şimdi mfk ürünlerine başladım yıl basına kadar normal yolla deneyecegim olmazsa son embriyo transferine gidecegim
İlk ay bir hafta gecikme yaptı sonra normal oldu canımSende adet düzensizliği yaptı mı bunlar?
Ben benimkinin biraz streslede alakalı oldugunu düşünüyorum amh degerimde yaşıma göre düşük biraz 0,9 ise beslenme konusunda saglıklı beslendiğim bir yaşam standartım var zaten cok bol su içerim zararlı alıskanlıgımda yok birazda nasip kısmet vardır rabbimin belirlediği bir zaman diye düşüniuorumMerhaba canım, degerlerin iyi, inş kendiliğinden hamile kalırsında getek kalmaz.
Yemeğine dikkat ediyorsundur, bol su yürüyüş vs. Kaliteli he getirmek için.
Sizin yaş kaç? Amh düşüklüğü varmı ? Tüp bebek denemeniz varmı ?Merhaba canım, degerlerin iyi, inş kendiliğinden hamile kalırsında getek kalmaz.
Yemeğine dikkat ediyorsundur, bol su yürüyüş vs. Kaliteli he getirmek için.
45, yujurta takibi oldu olumsuz, amh düşük 0.03 biz uzun ara verdik kardeş düşünüyoruz.Sizin yaş kaç? Amh düşüklüğü varmı ? Tüp bebek denemeniz varmı ?
Benide stres mahf etti.Ben benimkinin biraz streslede alakalı oldugunu düşünüyorum amh degerimde yaşıma göre düşük biraz 0,9 ise beslenme konusunda saglıklı beslendiğim bir yaşam standartım var zaten cok bol su içerim zararlı alıskanlıgımda yok birazda nasip kısmet vardır rabbimin belirlediği bir zaman diye düşüniuorum
Yaptığını okumuştum bende, inş sifa bulunurİlk ay bir hafta gecikme yaptı sonra normal oldu canım
Rabbim saglıklı ömürler versin evladınıza kardeş yolundaki mücadelenizde kolaylıklar versin inşallah45, yujurta takibi oldu olumsuz, amh düşük 0.03 biz uzun ara verdik kardeş düşünüyoruz.
Benim ağrı oluyordu öncesinde deYaptığını okumuştum bende, inş sifa bulunur
Yukyrtlama haftasında ağrı yapıyor mu orayi çalıştirıdığına işaret?