Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya amh la ne alaka.? Benim amh değerim 0,001 di 3 kez hamile kaldım pcos hastasıyım tiroid var 38 yaşındayım. Ben bu durumda kaldımsa kimse burdan kalamazsın diye doktorculuk oynamasın şaka gibi insan umutlanacalsada tribe giriyor tövbe tövbe![]()
Herkes kafasına göre yok şöyle çocuk olmaz yok böyle olmaz herkes doktor maşallahKime bu kadar sinirlendiniz anlamadım![]()
Herkes kafasına göre yok şöyle çocuk olmaz yok böyle olmaz herkes doktor maşallah
Evet canım doğal yolla. İlaç iğne vs hiç birşey olmadan ovülasyon takibiyleAmh 0,001 ken doğal yolla mı hamile kaldınız?
Canım ben 0.87 ile kaldım sadece yumurta ve sperm güçlendirici takviye Gıda kullandıkDiğer bütün değerlerim normal amh 1.04 hamile kalamaz mıyım?
Ne oluyor o gıda?Bilgi verir misiniz?Canım ben 0.87 ile kaldım sadece yumurta ve sperm güçlendirici takviye Gıda kullandık
Canım doktorumun önerisiyle ben prowomen kullandım eşim de promen K kullandı 2ay olmadan etkisini gösterdi normalde en az 3 ay kullanılıyor benim 2. Kutunun bitmesine 3 tane kalmıştı içinde toz şeklinde bir bardak suya karıştırıp içiyorsun biz bu ay çok şükür 8 ocakta ultrasonda keseyi gördükNe oluyor o gıda?Bilgi verir misiniz?
Ne oluyor o gıda?Bilgi verir misiniz?
benim de 0,87 neler yaptınız acaba ?Canım ben 0.87 ile kaldım sadece yumurta ve sperm güçlendirici takviye Gıda kullandık
Ben 0.001 den dogal yolla hamile kalan gordumAmh 0,001 ken doğal yolla mı hamile kaldınız?
Canım sadece prowomen kullandım 2 ay dolmadı bile eşim de promen K kullandı düzenli içtik her sabah aynı saatte aç karnımıza aksatmadanbenim de 0,87 neler yaptınız acaba ?![]()
aklımda olsun. Çok teşekkür ederim. Ben de bekleyenlerdenimCanım sadece prowomen kullandım 2 ay dolmadı bile eşim de promen K kullandı düzenli içtik her sabah aynı saatte aç karnımıza aksatmadan