E ecmel06 yaş 31 .
1,5 senedir uğraşıyorum. sebep amh çok düşüktü geçen sene baktırdım en son. eşte varikosel var sayı düşük 2 milyonu gördük en iyi. ameliyat önerilmedi olunca değişmeme ihtimali var dediler kadın doğumcular önemsemedi bende eş durumunu hiçbi zaman. dna hasarına bakılamıyo bu arada sayıdan dolayı ama 1.5 senedir biz hep tekviye kullanıyoruz. varsa da sanırım düşer bu kadar vitaminle.
saymakta da biraz zorlanıyorum bazılarını tedaviden bile sayamayacağım için aslında ama 5-6 başarısız tedavim oldu.
1. sinde 2 yumurta toplandı , tek 3. gün embriyosu kaldı. transfer oldum negatif.
2.sinde aynı doktorla başladık gelişim olmadı . iptal oldu
3. sünde başka doktor iptal olan tedavideki yumurtaları almak istedi ve boş çıktı
4.sünde tek yumurta 5. gün taze yapılacaktı 5. gün sabahı transfer iptal oldu
5.sinde tek yumurta toplandı olgun değildi
6. sında 2 yumurta toplandı biri döllenmedi diğeri de gelişmedi.
yoruldum açıkcası çok zor zamanlardan geçtim hala geçiyorum ne yalan söyliyim. 29 yaşında 0,11 amh ile karşılaşmak ve sonra böyle acı tecrübeler.
çok tedavi görünüyo ama yanlış tedavilerden yanlış protokolden olduğunu düşünüyorum.
çok fazla hormon aldım biraz panik haliyle de yapıldı diye düşünüyorum artık.
şimdi başka doktorda tedavideyim. hapla tedavi yapıyo. çok güveniyorum havuz yapıcaz sabır edicem. nasibimde varsa bebeğim bulacak beni. kendimi sakinleştirmekte de aşırı zorlanıyorum bi yandan ağlamak kronik oldu gerçekten acı bi şey.
allahım hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah hepimiz kolaylıkla yavrularımıza kavuşup acıları en derinlere gömeriz.